85

Анонимен

преди 5 години

Имам двама комшии единия военен другия полицай и двамата се пенсионираха и сега и двамата работят като вземат и пенсия и заплата! А Аз съм на 44 и съм безработен и какво да им завиждам ли !

84

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка никой не се е родил полицай... да напускат като е толкова зле положението.. а защо не напускат, а? ;)

83

Анонимен

преди 5 години

На 44 г. съм и съм работил само частно и да ви кажа никъде не са ме питали колко искам да взимам а колкото ми дадат и ако не ми изнася вратата е отворена чакат други.А тия само привилегии и ги дондуркат като някакви пеленачета а те само ревът!

82

Анонимен

преди 5 години

Хайде да почнат да се трудят и тогава да почнем да им плащаме допълнително.

81

Трайно безработен

преди 5 години

Аз останах без работа защото ме съкратиха не защото напуснах и на Борсата не ми предложиха дори за чистач за да кажете, че си избирам кандидатствах на едно място не ме взеха и нямам и 25 ст. на ден на месец О лв. а трябва да плащам Здравни вноски 22.40 лв. и какво да седна да рева ли А и Интернета трябва да си плащам за да пиша за щастливия ми живот в България и как станах жертва на престъпноста и МВР се подигра с мене понеже не съм снел пръстови отпечатъци от обирджиите.

80

до 77

преди 5 години

Те не вземат подкупи а изнудват рекетират гражданите с служебното си положение и ти нямаш избор освен да им дадеш искания рекет .

79

преди 5 години

Който не е съгласен със заплатата -да напуска. В частния сектор ако не си съгласен с условията-напускаш. Защо няма напускащи мевере-то, а се стои до пенсия?! В частния сектор се сменя работата поне веднъж годишно, или по-често ако с нещо си недоволен.

78

Анонимен

преди 5 години

Как може осред бял ден в София да ме оберат и като казах на тия където ме обираха, че ще викна полиция да ми кажат още по лошо за тебе ще ти направим мръсно!!!

77

Анонимен

преди 5 години

На който не му допада - заявлението, пистолета, служебната карта и навън.Работа има, има борса, свят широк.Тутманици с тутманици.

76

д-р Дрее

преди 5 години

КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН ДА СЕ ПРИБИРА В КЪЩИ. НАЛИ ИМАТ 40 ДНИ ОТПУСК! ЗАПЛАЩАНЕ НА КЛАС ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ! минимална заплата на начинаещ полицай с 2 год. стаж-900 лв. до 1500 лв . на сержант с 20 годишен стаж. В ЧАСТНИЯ СЕКТОР НЯМА КЛАС ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ И ТЕЗИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ.

75

Анонимен

преди 5 години

Нема де се оплаквате. Вие доведохте тия на власт преди 10 години, щото са точни хора отвашите среди. Идете сега при тех и мрънкайте. Не ви стиска сега да ги отзовете.Каква попара сте надробили, такава ще сърбате. И без това същите тия ви държат на две хранилки с пенсия и заплата. Таково чудо в Ауропата няма.

74

Анонимен

преди 5 години

нищо чудно че вземат подкупи, и аз да бях и аз щях да вземам

73

Абе

преди 5 години

Теси стотинки не са ЗАПЛАЩАНЕ НА ЧАС, а ДОБАВКАТА върху надника на час. Т.е. върху заплащането за час се прибавят и те. Т.е. При заплата от 700 лв и 24 работни дни по 8 часа са 3.60 лв/час и това са около 12% надбавка. Айде стига глупости, кой работи за 10 или 25 ст/час в България, незаконно е!

72

дичо

преди 5 години

Добре, но защо не казвате, че сте на две цицки - пенсия и заплата едновременно на 50 години. Тогава не мрънкате, всичко е законно. Като не ви изнася, хайде в частния сектор, където всичко е уредено по кодекса на труда и ще взимате и пенсия, и зпалата, и нощен труд, .....

71

25 ст на час...

преди 5 години

..допълнително за нощен труд не е просто подигравка с полицаите! Подобно унизително отношение буквално им казва "разберете се с престъпниците, те ще ви платят много по-добре!"....Жалко....

70

mango

преди 5 години

Всички полицаи - марш в *** на ГЕРБ. Всичките покриваха и помагаха за изборните дивотии на ГЕРБ а сега рИВАТ.

69

Анонимен

преди 5 години

През онова време по което мнозина плюят преди 10.11.1989г.Железни врати имаше само в затворите не по къщите на хоратаДа не говорим, че по селата не се заключваха и нямаше кражбиДнес искат от тебе да ги уважаваш а си жертва на куп престъпленияЗнаете ли какво е да те обират шведите и ти да не можеш нищо да направиш ?Полицията да те пита защо си им позволил все едно са ти искали позволение !

68

Анонимен

преди 5 години

Според мен и 2 лева са обида, ама айде...за по малко от 10 лв на час не бих си мръднал задните части.

67

Анонимен

преди 5 години

Банда *** ме обра представяйки се за майстори на покривиПолицайте и Прокурорикте не можаха да ги хванат защото не са си оставили данните и прекратиха досъдебното а единия прокурор даже отказа да образува такова защото Аз сам съм си давал парите като са миискали и нямало престъпление.Чакам следващата банда *** вече подготвен за война с тях и ще видим тогава дали ще им разпознаят труповете.

66

Гражданина Х

преди 5 години

Ами тези които на бензиностанцията пълниха тубите в патрулката!Абе ние сме баламите те са тарикатите и това си е играта от години