140

Заспалковци

преди 5 години

Нито един от тези , които уж защитавате Стратегията не обясни защо го прави и защо е нужна.За сметка на това обявихте всеки един , който не иска за *** , неграмотен , луд , руски шпионин и слуга на Корнелия Нинова.Къде са ви аргументите защо е нужно да има подобен документ с детскоцентристки подход ?

139

Анонимен

преди 5 години

Пълчищата на "русофили за смяна на модела" отвово пъзят за власта !

138

дфдф

преди 5 години

докато правителството не отговори на техните искания за спиране на спорните закони, за по-строг контрол върху участието на неправителствените организации.дреме му на бакявския на синевата...

137

Анонимен

преди 5 години

Тия са организирани от Корнелия Нинова.

136

Хора

преди 5 години

фрустрирани от несъстоялия си живот, търсещи кауза, която да му даде някакъв смисъл.

135

Така е ...

преди 5 години

До Анонимен 142 Тия смешници спечелиха изборите бе , ей.И така ще бъде и в бъдеще. А вие си мечтайте за соца. Няма лошо. Ама той почина.

134

Кика

преди 5 години

Чета коментарите на партенките на Сорос,дето Путин ги преследва денонощно и ме напушва смях!Нещо опрките ви куцат!Няма да лапнете норвежките грантове,защото този път ще стане боя!

133

Един файтон

преди 5 години

бегемами. Тоз филм сме го гледали. Скукаааааа

132

men

преди 5 години

кучетата лаят, керванът си върви. ще си повикате, ще протестирате и все някога ще отидете да бачката за 800 лева за да не умрете от глад. а шайката на порко ще ви вдигне ценичките на тока, ще приеме некоя друга педофилска конвенция и закончета, ще даде милиарди на нпо-та да ви вземата децата и да ги продадат за органи и да ги чукат до идъхване и после пак от начало. искайте му оставката на този *** и подчинените му бе, да върнел бил законите ама да продължава да ви убива бавно.

131

Анонимен

преди 5 години

137,То вече не сте и да ви бъзика човек. Как не ви омръзна, първо американците щяха да ни ядат, после турците, после плана Ран-Ът ни мореше, сега за ония русолявци бледи сте се хванали.Толкова години ги ръсите едни такива закани как утре ще ни избият до крак и какво? - потокът на Запад не спира и не спира и се връща някакъв минимален процент. А тук дори ония тъмни арабски субекти не щат да стоят. Това ти е истината - от хубаво никой не бяга.

130

Анонимен

преди 5 години

МЕН НА ФИНАЛА ОНАЯ ВЕЧЕР НАЙ МЕ ИЗКЕФИ ОНАЯ ГОЛАТА РУСКА *** ДЕТО ИЗЛЕЗЕ ПО ГОЛ *** НА ТЕРЕНА - ЕЙ ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ РУСНАЦИТЕ!

129

Анонимен

преди 5 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ЕЗИКА НА ОМРЕРАЗАТА. ЗЛОБАТА, ОБИДИТЕ И ТОВА Е МНОГО ДОБРЕ- *** ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИ ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ! НО ВИ СТЕ *** - 8 ПЪТИ ВИ БИЕ ПРОЕВРОПЕЙСКАТА ПАРТИЯ, ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА КОПАЕТЕ ДЪНОТО! ПРОДОЛЖАЙТЕ,ТОВАРИЩИ СМЕЕЕХ! НАЕСЕН БЕСЕПЕТО - ПАК САМО СЕЛСКИ КМЕТОВЕ -ТОЛКОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ! И СИ КВИЧЕТЕ ТУКА КОЛКОТО ИСКАТЕ, ДА=ЖЕ НА АРМЕНСКИЯ ПОП НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПЛАЧЕЪТЕ, ЩОТО СТЕБЕЗБОЖНИЦИ!

128

Анонимен

преди 5 години

Най-сетне един смислен протест, с истинска кауза.

127

ОБЯСНЯВАМ

преди 5 години

НА РАЗПЕНИЛИТЕ СЕ РЕШЕТНИКОВИ РОБИ - НОРВЕГИЯ Е ЕДИНСТЕ=ВЕНАТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА С ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕСТЕСТВЕН ПРИРАСТ И ТО НА ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ! ВИЕ СИ ПИШЕТЕ ТУКА... иМАТ ПО 3- 4 ДЕЦА. НО ТО В РУСИЯ Е ПО- ХУБАВО ДЕ, ВЕРВАМЕ ВИ... СМЕШКОВЦИ!

126

другарки,

преди 5 години

мноо сме морални а? Я разкажете тука оная вечер на финала една ... излезе ола на терена, от коя националност беше бе?Айде млъквайте...

125

Анонимен

преди 5 години

Е, нали гласувахте за джендърите от ГРОБ бе ?!Сега срещу кого протестирате ?Срещу Орешарски ли ?Или срещу опозицията.Смешници.

124

до 139

преди 5 години

Очевидно докато не свалиш тъмните очила няма да прогледнеш , което ти е написано.Хубаво е да като четеш да мислиш какво искат да ти кажат и докъде се разпростират идеите.Не е зле и да се научиш да мислиш 5 минути напред преди събитията.Тогава ще видиш много ясно цялата картина.Успех ти пожелавам в начинанието.

123

Анонимен

преди 5 години

135- ПРОЧЕТОХ СТРАТЕГИЯ ..2019Г-2030Г, ПРОЧЕТОХ И СТРАТЕГИЯ ЗА...2012Г-2019Г- НЕ ВИДЯХ РАЗЛИКА, НЕ ВИДЯХ ЗАКОНИ, КОИТО ДА ПРЕДИЗВИКАТ ПОДОБНА РЕАКЦИЯ- А СЕГА ОТВОРИ "ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО"- ЧЛ 34А И ЧЛ 35- ТЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ В СИЛА ОТ 2020Г, НО НЕ ВИДЯХ НИЩО ПО РАЗЛИЧНО -ИЗЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО.

122

до 136

преди 5 години

Понеже много си по осмиването я ни светни защо в скандинавските страни продължават да отнемат деца ? Колко години вече имат тези перфектни според теб системи и отнемането не намалява.Бавноразвиващи ли са или им харесва да им взимат децата ? А може би истината е , че това е процес , който не може да бъде спрян защото в него има много пари ? Кажи ни истината.

121

Анонимен

преди 5 години

Норвегия е с понижен статус в сферата на спазване на човешките права от ООН и обявена за неблагонадеждна държава.Какъв ужас, Боже Господи. Горките хора. Да предложим убежище на всеки, който иска да напусне норвежкия ад. Не можем да стоим безучастни.