36

БГ

преди 4 години

Net average monthly salary (adjusted for living costs in PPP)България 1498$Русия 1406$Сърбия 1229$Румъния 1651$Турция 1435$Гърция 1510$така изоставаме от Румъния и с много малко от Гърция а великата Русия с непродажния си президент са доста зад нас

35

Анонимен

преди 4 години

Това само показва колко си празноглавАбе ударила ги светкавицата у кpaтyните и си мислят, че вече всичко знаят!

34

Анонимен

преди 4 години

От набутването на Тикволандия в кошарата ЕС,още от самото начало,ама отсамОто начало,Тикволандия ОКУПИРА ПОСЛЕДНОТО МЯСТО и няма никакво измъкване оттам!Не само няма измъкване,но и посоката на "движение",във всички области (икономика,социална дейност,образование и ...бягство от местния "рай"),е НАДОЛУ И САМО НАДОЛУ!Дълбаене на дъна безкрай и стопяване на местния аборагинаж!Честито ви тикволандци!А вие се залъгвайте с някакви тъпизми,наречени "рейтинги"!

33

избирател

преди 4 години

Махнете ги тия комунисти бе,нищо не става и от тях.Говорим обаче за ГЕРБ и техния вожд другаря Борисов.Нищо не върви,нищо не става и нямате никакво оправдание защото сте от много години на власт.

32

До 35

преди 4 години

"НЕОБХОДИМО Е, ДА СЕ ПРЕКРАТИ ВАЛУТНИЯ БОРД, БЕЗ ДА СЕ ПРОМЕНЯ ФИКСИРАНИЯ КУРС НА ЛЕВА КЪМ ЕВРОТО!"Това само показва колко си празноглав и как нямаш никакво понятие от икономика и финанси. Това комунистите сте уникални празноглавци, затова сте и бедни, с изключение на крадливата ви върхушка, които са капиталисти.

31

БГ

преди 4 години

В западните страни земеделската продукция главно се събира с машини тука още от комунистическо време е останало да се събира с ръце ,че да има работа за всички до 89г не ръчна спирачка са пуснали на икономиката ни ами направо котва

30

Анонимен

преди 4 години

То не може хем с Русия, хем богати. С тая маса русофили ли да станем водеща страна в ЕС?

29

seira

преди 4 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:ЖИВОТ БЕЗ КРЕДИТ!НЕОБХОДИМО Е ВЪВ ФИНАСОВАТА ОБЛАСТ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ!НЕ МОЖЕ "ПАРИТЕ ДА ПРАВЯТ ПАРИ"!ЦЯЛАТА ИКОНОМИЧЕСКА ФИЛОСОФИЯ, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДА И РЕГУЛИРА С ОГЛЕД ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЗЛОКАЧЕСТВЕНИЯ РАКОВ ТУМОР - КРЕДИТНАТА МАФИЯ (БАНКОВА И НЕБАНКОВА)!НЕОБХОДИМО Е, ДА СЕ ПРЕКРАТИ ВАЛУТНИЯ БОРД, БЕЗ ДА СЕ ПРОМЕНЯ ФИКСИРАНИЯ КУРС НА ЛЕВА КЪМ ЕВРОТО!КРЕДИТИРАНЕТО, ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧИ ДО: БИЗНЕСА, ПОКУПКАТА НА ОСНОВНО ЖИЛИЩЕ И АВТОМОБИЛ!2% ГПР!

28

БГ

преди 4 години

Ами като нямаме еднакъв старт като всички други в ЕС къде да сме ?Не може до 1989 да си бил под робство и за 30 години да стигнеш страни които са градили през това време

27

Анонимен

преди 4 години

Това е положителен знак, директен резултат от загубата на комунистите на изборите. Никой не вярва на комунисти.

26

Допълнение

преди 4 години

Кредитният ни рейтинг положителен, позициите ни - силни, мястото ни по доходи в ЕС - ПОСЛЕДНО

25

Избирател

преди 4 години

Проста проста колко да е проста тиквата има си партия а ти гласуваш за комунистите и си плюеш в форума

24

избирател

преди 4 години

Обръщам се към поклонниците на ГЕРБ.Не съм от БСП същите измамници са.Но къжете ми в коя нормална държава полицията ще събере 300 деца от детските градини на стадиона под предтекст "Ваканция здравей",и ще ги запука с гранати?!На тоя въпрос ми отговорете влюбените в другаря си Борисов......

23

Терсенето

преди 4 години

Проста тикво. Кредит нямам един лев. Хайде вербовай ме и ме шантажирай:)))

22

Анонимен

преди 4 години

Слава Борисов во веки веков!СЛАВА СЛАВА СЛАВА!

21

Анонимен

преди 4 години

Казват ни, че ГЕРБ ще харчат все по-голям бюджет за апартаменти и държавна власт а българите с ниски заплати и пенсии имат шанс да изтеглят заем заради добрия рейитинг.

20

Анонимен

преди 4 години

"3.3 %ръст"3,3 по 0 е равно на 0.

19

Анонимен

преди 4 години

Годишната инфлация във Венецуела ще се покачи до 1,37 милиона процента до края на годината, след като правителството не успява да се справи с растящия бюджетен дефицит, печатайки пари, сочи доклад на Международния валутен фонд, цитиран от Bloomberg.3.3 %ръст е ръст на бързо развиваща се икономика. Нормалният ръст е 1.4%-1.5%.Зле е Венецуела и Южна Корея. А Русия е що годе, поради ресурсната си икономика. НЕ ИСКАМ РЕПЛИКИ!

18

Анонимен

преди 4 години

Сиреч, кривоносите банкери са сметнали, че страната е подходяща за грабеж.

17

Анонимен

преди 4 години

Това още от Костов го слушаме , но не ни дават заеми или няма икономика в България където да се вложат заемите. Та никаква полза от рейтинга и борда нищо че сме притегнали коланите със заплати и пенсии.