24

Анонимен

преди 5 години

Не е необходимо да си фен на кнспирациите, за да можеш да анализираш случващото се. А, то е видно. Видиотяване на простолюдието, чрез псевдокултура и ценности, разрушаване на нормалните, човешки отношения, чрез соц. мрежи и унищожаване на семейството, като градивна единица. И ред други неща, които се правят от години, но напоследък се забелязва ускоряване на процесите.Не знам, дали билденберг са тези, но има такива и това е видно!

23

към 21

преди 5 години

На въпроса как да ни сложат чипа, за да станем чипирани "свободни" роби отговор има. И не от вчера. Чип с диаметър няколко нанометра може да влезе в организма чрез поглъщаната вода, бира, безалкохолно, храни. Тънкостта е във връзката - системите за връзка. И ето тук в цял ръст застава 5G и войната срещу китайския гигант.

22

Дейвид Айк

преди 5 години

Едно световно правителствоЕдна световна полицияЕдна световна валутаЕдна световна банкаЕдин нов световен редЗа вас гои!

21

Естулин

преди 5 години

Oбсъждат как да ни сложат чипа и да станем чипирани "свободни" роби. Планът се изпълнява идеално - Билдербергите ще определят къде ще има кризи, войни, кой какво ще яде, кой ще е болен и кой здрав, народът си няма идея какво готвят господарите.Ходете гласувайте и мислете, че нещо зависи от вас. Смешници!

20

Анонимен

преди 5 години

Конспирацията свърши със СССР. /1989г/ и обединението на ГДР. КУПЕНО ОТ ГФР. И модела на политическата номенклатура.

19

Анонимен

преди 5 години

Новият световен ред е названието на последната завършена серия от многосерийния филм "Голямата игра". Употрбявам завършена, защото филмирането продължава. В наше време великият режисьор Владимир работи над серия, на която е дадено работно име "Руский Мир". Отделен мащабен епизод "Път на коприната" се снима от съвременния темелен представител на мандарините (нямам предвид цитруси).

18

Анонимен

преди 5 години

Само частно с насърчаване но открита и честна конкуренция.Пазарна икономика на свободно движение на хора стоки услуги. В това е развитието на човешкия дух за справедливост.

17

Анонимен

преди 5 години

Явно доста хора участват, но за толкова години защо не се е появил някой инсайдер да разкаже за какво говорят? Ако се канят толкова много хора, защо няма предатели за да повярваме, че наистина има конспирация?

16

йх

преди 5 години

как няма там един уикилийкс и асандж да разберем за какво става въпрос

15

Патриот

преди 5 години

ами не съм *** *** обсебен и изпитващ комплекси от Русия така че не мога да ти кажа нищо за Русия !Ако да си нормално човешко мислещо същество и да кажеш очевидната истина за лиццемерния и фалшив запад и неговите фалшиви "ценности" те прави руско НПО то добре така да бъде :)В ереата на интернет да не си запознат с истината за американската политика изобличена от цяла плеяда американски и западни дисиденти то ти живееш някъде в миналия век и пещера,това е!

14

Анонимен

преди 5 години

Това е среща на безобидни побелели, но хуманни старци, които се събират за да мъдрят как да намалят данъците на населението също да дарят милиарди, както да гарантират свободата на словото в социалните мрежи и интернет като цяло.

13

към 6

преди 5 години

Но, ако бащата на *** Буш беше архитекта на новия световен ред, то кой е тогава Ръдиърд Киплинг и как да възприемаме неговия труд "Голямата игра" за постоянната и многовековна борба на наглосаксонския елит за световно господство?

12

Волфзенгел

преди 5 години

До ПатриотНещо за руските НПО-та Атака, Възраждане, АБВ, Воля ..... да кажеш?

11

дай вар

преди 5 години

Ади ве, на тия каменоделците ли не им стигат, архитектите ли що ли, големиО началник ли още го няма що ли ?Ади ве, га ще го строите, стига сте чакали ве нищо че най добре се смее този който се смее последен мдаа !!!!!!!

10

Зозо

преди 5 години

В противовес на яз. Копринка се събират проcти и ограничени *** и путинисти. Горят знамената на НАТО и ЕС /може би и Българското/ и срещу 1 сандвич и 2 бири се правят на велики. Всъщност са обикновени скъсняци. Сънуват червената пияна армия, Ленин, Сталин и Путин :)))))))))))))))))))))Абе смешна работа

9

Патриот

преди 5 години

Апропо терминът "теория на конспирацията " е въведен от ЦРУ през 60те години,храна за размисъл просто!

8

Анонимен

преди 5 години

В свят движен от капитала, обединението на най-богатите и влиятелни хора на Земята има потенциала да контролира всичко и да определя посоката на движението му (т.нар. Нов Световен Ред). Дори и да твърдят, че се събират да обсъждат популациите на евроазиатската кафява мечка.

7

Анонимен

преди 5 години

Срам: който подозира е конспиратист, луд, ненормален.. класика на ЦРУ е да пресъздава социалния срам около идеята за конспирация което води до посочване с пръст, подигравка и т.н след това ЦРУ могат да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ тъй като ако започнеш да ги разкриваш излиза че си луд, ненормален, занимаваш се с конспирации и т.нПовечето хора могат само да гледат, схемата им е достойна за възхищение тъй като е непробиваема - обикновенните хора им се превръщат в "агенти"

6

Анонимен

преди 5 години

"When we are successful, and we will be, we have a real chance at this new world order, an order in which a credible United Nations can use its peacekeeping role to fulfill the promise and vision of the U.N.'s founders. " George Bush бащата на *** Буш беше архитекта на новия световен ред. Не е тайна. Доста неща никога не са били тайна защото когато държиш медиите просто прекарваш мозъците на тълпите през медиен цикъл докато започнат да мислят нещо друго а и те винаги са се страхували

5

Анонимен

преди 5 години

Основната цел на групата Билдерберг е да насърчи западния модел на свободен пазар, въпреки че теорията на конспирацията твърди, че всъщност целта е налагане на пан-световен фашизъм или тоталитарен Марксизъм.Точно културен марксизъм налагат либерстите от запада.