53

Хан Крум

преди 5 години

И това го казва майстора по загубване на избори - как има очи да го каже мекотелото с меките китки. Та той загуби 12 пъти срещу Бочко. Корнелата поне изкара един "прецедент" - верно тъ.пи.чък фат..мак ама все пак е нещо. СерГея колкото пъти се изправи срещу истинския мъж от Банкя толкова пъти загуби. Както казваше Румен Петков - няма такива избори които Станишев да не може да изгуби.

52

Анонимен

преди 5 години

Комунистите имат 11 евродепутати - ГЕРБ 6 , БСП 5 !Комунистите в България не са мнозинство , а много мандати печелят ???!!!Отговор има......

51

Никога вече!!!

преди 5 години

Абе недоволство от Герб има,но недоволството от комунистите е три пъти по голямо .Не го ли разбрахте-не може партия довела държавата три пъти до държавен банкрут да бъде алтернатива на Герб.Ние преживелите го знаем и сме го изпитали на гърба сиА за сега друга партия или формация със влияние и структури в обществото за съжаление няма.Не може НЯКОЙ ОТ НЯКЪДЕ ДА ДОЙДЕ КАТО СПАСИТЕЛ.И това го видяхте с царя и неговите ,,заинтересовани хора" А вие тролчета ,пишете,изкарвайте си ,,надницата"

50

Васко Тръпката

преди 5 години

Проблемът на БСП е,че мъжете в Партията приличат на жени,а жените приличат на мъже.

49

Стратег

преди 5 години

Стратегията за местните избори ще я оглася така:1. Избор на нов председател на БСП2. Избори, в които БСП не се стреми в плана максимум да победи ГЕРБ. Пиша го така, за да не могат софийските лек.ета и д.иванета, да си правят антистратегиите;))) Сега, г-да гербери, искам от вас, да покажете своите ясновидски способности, да разкодирате стратегията, ахахахахахахахахахахаха

48

Анонимен

преди 5 години

Ми то това му е целта на станишев бсп да загубят вота на есен и да спечели неговия приятел диктатора бойко

47

Анонимен

преди 5 години

До ВАШЦветанов има 1 условни присъда, имаше 4 год. затвор и после обжалва и си купи апартамент.

46

ВАШ

преди 5 години

Когато Правителството и чиновници са подали ПЕТДЕСЕТ ОСТАВКИ , половината вече са следствени думата ,, КОМПРОМАТ " я забравете ! Всички са бъдещи затворници !

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Аз мисля, че органите трябва да се занимават с Пеевски. Те турските органи вече му спряха контрабандата на цигари. Време е нашите да го питат за произход на милиардите.

44

Анонимен

преди 5 години

БСП ще бият ако ГЕРБ се сринат с повече от 5 %.

43

АЗ

преди 5 години

С стари ...талпи нов бардак не става. Никакви избори няма да спечелят и на есен и на пролет. Капиталисти социалисти е такова мерзко положение, че не анализ, ами и дисертация няма да ги спаси. Остават им празни приказки, изкарване на и самоубийствени компромати и клатене на държавата, с идеята през медий, да внушат на средния ешалон държавен служител, по добър кариерен ръст, при евентуална смяна на статуквото. И щом обикновен умник с клавиатура се е досетил (АЗ), Нинова и сие, дали пасат трева?

42

Стратег

преди 5 години

До Ха-хаКакво значи умерен национализъм? Той национализма си е един, на него не може да се дадът определения като радикален, умерен или мек. Той си е национализъм или го има или го няма. Нинова е много добра, но и не е лесно д асе бориш срещу всички. Срещу ГЕРБ и срещу вторият, еврейски фронт, който се откри срещу нея, от страна на Бойковистите в БСП. неслучайно този фронт бе оглавен от подл.ият, н.агъл, мъ.рсен и г.нусен евреин Сър Гей! Така се блокира широката периферия, която би гласувала.

41

Анонимен

преди 5 години

100 години само кокала търсят. И пак има сухарии да гласуват за тея. Явно умствено изостанали.

40

Анонимен

преди 5 години

Без БСП и Слънцето няма да изгрее какво ще правиме сега, дaвайте да анализиpаме дрогари.

39

Анонимен

преди 5 години

До bad companyТези дни много tv показват изказването на Пеевски през 2013 година , с обръщение към Цветан Цветанов : Не аз , органите ще се занимават с твоите престъпления и срещи с престъпници !!!!Малко.умния българин , платен от ГЕРБ излезе да защитава интересите на шайката Борисов

38

Стратег

преди 5 години

До БАНкоАко Нинова се откаже от мин. председателското място, Деница Златева да е новият мин. председател на БСП. Така, че ние няма да и дадем такав аниска топка, акто министерско кресло при Бойко, а мин. председателският пост на БСП, от който тя да спечели предсрочните парламентарни избори. Решението е в ръцете на Нинова: психически се стабилизира и продължаваме или да посочи Деница Златева за свой заместник. Това е.

37

Ха-ха

преди 5 години

Модерния ляв е много "ляв".То заради него БСП изпадна в тежко положение,Нинова понадигна партията,но толкоз,за повече няма потенциал женицата.Да се справиш с червените барони/рентиери не е лесно и не е нейна работа.Иначе ГЕРБ може да бъде изритан лесно,но само от партия подобна на Орбановата-прагматична,умерено националистическа,с визия за бъдещето и без идеологически залитания.Появата на такава партия в БГ обаче се оказва най-трудното нещо на света...

36

Стратег

преди 5 години

До БАНкоСлава на Тангра!

35

Анонимен

преди 5 години

До БАНкоДописвам:Загуби изборите и Гергов забрави в къщи вазелина.

34

Кой е социалист?

преди 5 години

До Анонимен 31: Само това, че наричаш Хитлер "социалист" е достатъчно. Повече няма какво да ти се обяснява.А по темата: Станишев казва по нещо вярно, но той не става за лидер на партия. Липсва му хъс, никой не го взема насериозно. А това, че се зае да агитира за джендърската Истанбулска конвенция му беше голяма грешка.