33

Анонимен

преди 5 години

Какви са истинските причини за мизерията в членката на ЕС и НАТО България където пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна след като си платят тока и не им остава за храна?

32

Овчар

преди 5 години

До бай ганюГаньоооооо .... Ганьооооопомниш като Маймуните!Та американците такъв ред бяха въдворили, че Чавес спокойно спечели власта...И така докато *** борят още Комунизма, хората в "държавата" България умират в автомобилни катастрофи по нелеп начин!

31

Анонимен

преди 5 години

При цена на бензина 0.01 $ за литър, какъв е проблема с електроенергията и нейното осигуряване от бензинови генератори.

30

Преял с Кренвирши

преди 5 години

Поклон за САЩ. Откакто сме в ЕС и САЩ не гладуваме. А алкохола е по-евтин от леба. Какво повече може да желаеш в този живот ?! Не бъдете Хейтъри - има кренвирши по 1.20лв килото ... за ко ривети?

29

Анонимен

преди 5 години

По-добре без ток и на свещи, отколкото наведен безполов евроатлантически роб. Браво на Мадуро и Венецуела горд и древен народ, който няма да се подаде на шантаж на полуафриканските *** от Краваристан

28

бай ганю

преди 5 години

страната се е изпълнила със социалистическа романтика на свещи напук на капиталистите и импереалистите нищо че болниците нямат ток и хората ще умрат важното е да живее социализъм че като дойдат американците ще им вземат нищото ако венецуела не дължеше толкова много милярди на русия и китай до сега американците да бяха въдворили редно москва казва недей чичко тръмп все още дай им шанс да ни върнат малко долари и чак тогава ги оправяй

27

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоКъдето има ГЕРБ няма топла вода :)))))))) П.С. Нямам проблем да си слуга на САЩ и ГЕРМАНИЯ, обаче в подобна ситуация, защо си слуга и на СССР?! Ума не ми го побира. Моето дълбоко убеждение е, че ГЕРБ са комунисти.

26

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 23Ами като не си разбрал, ЗНАЧИ НЕЩО В ТВОЯТА ГЛАВА НЕ Е НАРЕД! А и аз не те критикувам, АЗ КОНСТАТИРАМ ФАКТИ!

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТия центрофуги са немски не са ирански, второ покрай тях има много конспирации, че са заразени със вируса стъкснет. Аз все още не знам да има ирански процесори и компютри ти ако знаеш това е друга тема.

24

ДАП Кричим

преди 5 години

Как да има ток като Мъдуро е шофьор на автобус?

23

Истината

преди 5 години

До Правете децаИскам повече информация - вярвам, че това е възможно!дай ИНФО!

22

Зозо

преди 5 години

Втори Закон на Ом: "Където има комунизъм няма ток" :)))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Какво ти Сноудън..............не помниш ли "аварията" на иранските центрофуги за обогатяване на уран! Тия мошенници са способни на всякакви подлости и гадости! Пффуууу...като чуя английска реч или видя краварски филм ми иде да се издрай....фам!!! Отврат............подлости, гадости, лъжи, измами.........тия отрочета са за Ада!!!

20

Анимал Планет

преди 5 години

Проблема на Венeцуела се нарича Чавес. Чавес продаваше петрол и не си купи оръжия с които Венецуела да се пази от краварите. Мадуро и да иска не може да продава петрол и да си купи оръжия сега. Камиларите си продават петрол и си купуват оръжия там ако ще и шериат да стане краварите мълчат щото камиларите ще ги издухат като мръсни кучетa от аптека.

19

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 8Не знам дали има по-га.де.н тип от тебе на този сайт!!! Това което пишеш е отвратително даже повече от тебе, но аз имам един въпрос..............в щата вашингтон е излязъл закон, който разрешава например, твоите близки - майка, татко, брат, сестра да ги изгориш и да ги превърнеш в тор и да си наториш градинката например!!!!! ТИ ПО-ОТВРАТИТЕЛНО НЕЩО ДА СИ ЧУВАЛ?????????? Или и те си нямат пари, горките!!!!????? Те затова ли търашуват и крадът по цялото Земно кълбо?

18

Анонимен

преди 5 години

Сещам се за Сноудън, когато говореше как е открил, че всъщност работят за контрол върху съюзниците, шпионирали са например Япония и са вкарвали зловреден софтуер за да може "ако е необходимо да им дръпнем шалтера".

17

Русофил

преди 5 години

St. Petersburg Named Russias Most LGBT-Friendly CityБраво бе. Уж мъжаги бяхте XD XD XD XD

16

привет от Германия

преди 5 години

До Fenasi KerimТи знаеш ли какво е икономика? Знаеш ли че най големите резерви на петрол, редки метали и диаманти са точно във Венецуела?................................Ами като са във Венецуела защо нямат ток бе ?! То и в русия има много големи залежи на петрол ,ама няма рубли ! " За всичко САЩ са виновни " !

15

Анонимен

преди 5 години

До .....джендърска еуропка.....Нещо да кажеш за меката на гейпорното Петербург?

14

Озоз

преди 5 години

До ЗозоТук има ток но няма топла вода.. ехххх еххххх :))))))))))))))