169

Анонимен

преди 5 години

До SharkНе виждам как някой ни е закопал.Държавата си върви съвсем добре.

168

Анонимен

преди 5 години

Муа ха ха. Точно Слабаков щял да им покаже. В Европейския парламент има 751 депутати. Там се преплитат големите интереси на Германия, Франция, Италия. На Слабаков и думата няма кой да му даде. В ЕП просташкия език не е на почит, а когато го използваш ти се подигригват. Джамбазки ъук може и да се репчи заради избирателите си, но там съвсем не си позволява да говори глупости. А новия евродепутат Слабаков е по-нискобразован и от секретарките там.

167

Доста

преди 5 години

гневни коментари, да се чуди човек кой изобщо е гласувал за него, че сега буни народния гняв до такава степен!

166

Shark до 169

преди 5 години

Към настоящия момент именно тези с кариерите на депутати но закопаха. Сега ясно ли ви е защо го подкрепям. А?!

165

Анонимен

преди 5 години

Тъпичък е, но е прям.Ще трябва да се научи, че има и други около него, с които трябва да се съобразява. Не ми харесва, че отсега се койошини и вижда участието в ЕП единствено като война за територии и ресурси.

164

Анонимен

преди 5 години

До SharkАлександър Йорданов е доста класи над Слабаков, освен това има кариера на депутат и дипломат.

163

Анонимен

преди 5 години

До Луд гидия Имаше един ,,Хиндемит" изкл. Слаб филм! Явно и като депутат ще е такъв.......

162

Луд гидия

преди 5 години

Аз пък помня, че някъде към края на 80-те, в телевизионния вариант на ,,Под Игото,, игра Бойчо Огнянов! И общо взето това беше вземане-даването му с киното!!! Като режисьор, нищо не съм гледал от ,,творбите,, на тоз кино гении! Само знам ,че се подвизаваше, по едно време, в едно предаване на Нова! Май ,,аз обичам България,, се казваше.....!

161

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ НЯКОЙ ГО Е ЗАБЛУДИЛ, ЧЕ Е РЕЖИСЬОР. ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, ЛЕГНАЛ НА ЛАВРИТЕ НА БАЩА СИ.

160

Shark

преди 5 години

Някой нещо да каже за Ал Йо, че и той в Брюксел ще отива. Или вие него го харесвате. И сигурно е така, щом нито дума не обелвате. Той кадърен ли е, има ли качества да е евродепутат?! И мислите че няма да ми излага ли? А, и още чакам някой от многознсйковците да ми каже какво направи досега Мария Габриел, че не ми е ясно. Че можете да слагате минуси вече разбрах. Също че злобата ви е много и това разбрах. Чакам някой нещо смислено да каже.

159

13047

преди 5 години

Некадърие, невежество и самонадеяност! Щял да накара чужденците да лобират за България. Хайде преди това да убеди българските евродепутати да работят за интереса на страната ни. Невежеството наистина давало криле...

158

бай ганю

преди 5 години

не разбрах смисълът от създаване на българско лоби и всъщност ние за това ли изпращаме депутати там или за смисленни и важни неща?поредния който само ще търка *** напред назад без да има смисъл от негоЕС си функционира идеално нещо се е объркал че има какво да си му променяедно време баща му се пробва за политик велик актиор но не стана политик та сега така и със андрей ще излезе пълна загуба за страната ни да изпратим поредния който не знае защо отива там

157

Анонимен

преди 5 години

Тойа като го гледам, не си е мил косата от бебе:() Пък сега ще ми ходи по булевардите на Брюксел с цигарката, ще засяда по баровете! Ще оправи на босия цървулите:):) Но пък ние българете ще му плащаме заплатката за нищоправенето му:):):)

156

Менто

преди 5 години

Хибрид между вежди рашидов и кончита вурст.!.

155

абв

преди 5 години

Ей тоя образ цял живот работа не е барнал , лежа на гърба на баща си,вземаше по някой лев по разни шоута и жена му му копуваше цигарите.Абе късметлия е момчето,още един ескурзиант!!

154

Студент

преди 5 години

Още една нула до " нулата" ... Бареков :))) Ашколсун.български избирателю ! Ха дано не съм прав,ама надали !Пред кого ли ще лобира,за да "оправи нещата" -тан битници няма ?!

153

ан

преди 5 години

не харесвам външния му вид ,но ако ще говори истината и няма да се скатава го приемам

152

до 1 ком.145

преди 5 години

Някой по-млад от Андрей.

151

Гоше

преди 5 години

Андрей, беше ми симпатичен. Обаче, откакто почна бездарно да имитираш баща си... Не си от неговия ранг, не си1 За съжаление!

150

Ю кортес

преди 5 години

Готино ще стане единствено за него с 20000 евро месечно алкохола ще е безспир за него,срамът ще е за нас