48

Дедо поп

преди 5 години

Гледаме втора серия на филма с Росен Горския. За съжаление, със същите *** сценарий и режисура!

47

Запознат

преди 5 години

Крие се 20 дни като Рамбо и после се самоубива! Да доста достоверно! Хаха :)

46

Анонимен

преди 5 години

Щом е стреляно,както се писа,значи саго убили.Представете си 10-20 дена дежурства,пилене,унижаване,заплахи ив един момент се стреля срещу теб.Такакви изстрели във въздуха,когато сиозверял.Ако непокажат снимка на мястоаз невярвам,че е убит.Ще е нещо като вНови Искър.

45

Анонимен

преди 5 години

Може да се плюе, но в интерес на истината България има много по-висока успеваемост в разкриването на убийства от Западна Европа и САЩ. Ако искаха да го самоубият и всичко беше лъжа, защо ще чакат почти един месец и ще се излагат пред обществото? При аналогичния случай в Нови Искър всичко приключи в рамките на една седмица.

44

Анонимен

преди 5 години

Хайде окичвайте шофьора на мето с лампази.

43

Анонимен

преди 5 години

Търси се ... жив или мъртъв

42

Месечко

преди 5 години

Сече Месечко сече ще стигна и до Галин мамин *** - Master of arts, но точно на кои изкуства и точно на кой това е друг въпрос....

41

АнонимеН

преди 5 години

ЧАНЕ , ЧОРАТА , ЧАКЪРА :DАКО ПРЯКОРА ВИ ЗАПОЧВА С БУКВАТА Ч, ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЯМА ДА СВЪРШИТЕ ДОБРЕ ПРИ СРЕЩА С ПОЛИЦИЯТА !

40

Ами...

преди 5 години

Хванаха ли го Зайо Байо? Хванаха го.Е, малко поумрял, ама на кого му пука! На мен във всеки случай не ми дреме.

39

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да повярвма какви неакдърници са полицаите - всяка тяхна т.нар. акция е пълна комедия - то не бе търсене на бандит, който им е под носа, то не бе бягство от затвора през цял отбор шкембеджии, то не бе и това фисако. И това е министерството с най-голям бюджет. Иначе са царе да пишат актове за спукани лични карти......срам. Закривай!

38

batmario

преди 5 години

Трудно е да се самоубиеш с ловна пушка предвид разстоянието от цевта до спусъка...За да се гръмнеш в главата ръцете ти трябва да са доста дълги...Както и да е.Човека се пробва срещу системата пък за това се иска дупе...

37

Анонимен

преди 5 години

Не ги наричайте с прякорите им, все едно са наши хора. Изкарвате ги в положителна светлина като ги изтипосвате с прякорите им, а те не заслужават да живеят, камо ли да си ги приписваме като свои хора, като ги наричаме с прякорите им!

36

Азо

преди 5 години

Не можаха ли по-рано да го "самоубият"?

35

хихихи

преди 5 години

Чане самоубит. Акцията ювелирна!

34

Анонимен

преди 5 години

Кри ли се 20 дена кри се и туй един селски бандит, ако не се беше самоубил нямаше да го хванат никога Сега ще си припишат и заслугите. Тоя е останал без храна и за туй се е гръмнал ама ще кажат че се е само убил по време на тричасова престрелка с героичната полиция, само гледайте.

33

69

преди 5 години

Полицая основно регистрира проблема , обработва го, предава го нагоре към висшестоящия началник ,той на по горния и така докато стигне до медиите или до министър председателя. След това вече може да се очаква решение. Липсва експедитивност, решителност и адекватни действия . Действа се чрез предписания, санкции,респектиране. Няма превенция,няма го разговора и общуването с хората.Липсва контакта с подрастващите в училищата.Те не разбират че трябва да са слуги на народа си ,а обратното?

32

до 23

преди 5 години

Що се отнася до печеленето на изборите от ГЕРБ --това е познато от хиляди години и се наримча ,,ПИРОВА ПОБЕДА,, на пръв поглед си спечелил но на всички е ясно ,че вече не те харесват --да управляваш държавата с 500 000 хил гласа е много временно само до тогава докато някой нов не прилапа хората --АКО...Слави излезе на избори ще спечели унищожителен вот--може и др да е --просто е въпрос на време--дървото е презряло всеки момент ще му изпопадат плодовете, колкото по късно толкова по гнили ще са...

31

АнонимеН

преди 5 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА , ЗАЩО КАТО КАЖАТ ИСТИНАТА СМЯТАТ , ЧЕ ТОВА ЩЕ ИМ НАВРЕДИСТРЕЛЯЛ Е ПО ТЯХ ТЕ СА СТРЕЛЯЛИ И СА ГО УБИЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ТАКА Е СТАНАЛО!!А СЕГА СИ СМЕНИХА ВЕРСИЯТА НЯКОЛКО ПЪТИ: ПЪРВО БЕШЕ , ЧЕ ТОЙ Е СТРЕЛЯЛ ПО ТЯХ ПОСЛЕ СТАНА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е СТРЕЛЯЛ ПО ТЯХ :D ПЪРВО БЕШЕ, ЧЕ СЕ Е ПРОСТРЕЛЯЛ САМОУБИЛ А ПОСЛЕ СТАНА, ЧЕ СА ГО НАМЕРИЛИ САМОУБИЛ СЕ :DТИЯ ОТ ГЕРБ АКО НЕ ИЗЛЪЖАТ ПРОСТО НЯМА ДА СА ТЕ ВРОДЕНО ИМ Е :D

30

Анонимен

преди 5 години

На мен ме се струва, че е умрял от смях.

29

Анонимен

преди 5 години

Ох просълзин сА.......Оперативната работа била да събират оператвна информация, аз си мислех, че е да се напиват по банкети.