105

гошо тъпото

преди 5 години

ПАРАДОКС , НАЙ БЕДНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗБИРАТ НАЙ БОГАТИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ КЪДЕ Е ЛОГИКАТА

104

Анонимен

преди 5 години

Тоя ще трябва да го търпим докато не се задави с някое кюфте или не получи инфаркт

103

Карък

преди 5 години

И сега бургиите не разбраха кой отива в Брюксел , за един гласуват , други отиват а те пак на тютюна . Аферим аркадашлар..

102

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, заглавието кърти :)

101

Анонимен

преди 5 години

С две думи, заплатата в Брюксел е смешна пред тукашните "консултантски" далавери. Тая държава скоро няма да се оправи. Етническа партия, която се бори от 30 години главно за благосъстоянието на ръководителите й.

100

ШМАТКА

преди 5 години

А бре, ояден дембелино , що те е страх да идеш в Брюксел? Там да не ти е България да крадеш и скубеш народа сякаш девет живота ще живееш? Бил полезен тук-това е най-голямата идиотия която чух след резултатите от купените ви избори! И да те питам с какво си ми толкова ценен и полезен на мен- с едно голямо нищо,освен да крадете,ядете и да серете за нищо не ставате,защот сте и неграматници с купени дипломи по вашето демокр време !сега сте на принципа по-добре пръв в село отколкото последен в града!

99

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са цитирали Карадере, щот на интервюта без субтитри е страшно. Дислексик ли е не знам, не е само диалект и заваляне при него. Тотално е неразбираем.

98

Анонимен

преди 5 години

А дали шишо не е размислил заради разследването на Бвол как кандидатурата му е незаконна заради 2 дни престой в ЕС за последните 2 години? Цацаратурата докато си бара лимоните някои хора всъщност разследват нещо.

97

Факт

преди 5 години

Пеевски ще си остане в България защото е нужен.... на мама ?

96

Муха ха

преди 5 години

Паякът е най полезен за себе си на своя територия ,в центъра на паяжината която си е уплел а не някъде си , на чуждо място,където ще му се наложи да започва всичко отново . В Брюксел да ходят такива мижитурки за които евродепутатска заплата е най-голямата сума която някога са сънували и не им се е отворил парашута да завъртят бизнес в Бегето. Като ***...

95

Анонимен

преди 5 години

Той ходи ли на работа? За какво е нужен?

94

Ха ха ха ха ха ха

преди 5 години

Пеевски никога не е вдигал дори химикалка в живота си. Дори парите, с които разполага му ги е дала мама. Нужен на кого в България. НЕ Е НУЖЕН. ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ЗА МАРС.

93

Аз

преди 5 години

Защо да ходи в Брюксел, като ще му се наложи да ходи на работа все пак. Това дето от години никой не го е виждал в Бг. парламента едва ли може да направи в европарламента.

92

избирател

преди 5 години

Нужен?!Ей и друг път съм казвал,че съм студен човек,но тук много се смея с тия наши политици бре!!!От сърце се смея с кикот.

91

Анонимен

преди 5 години

герб и дпс ТРЕПЕРЯТ ОТ ЗАКОНА мАГНИТСКИ...

90

Анонимен

преди 5 години

Как да оди в Брюксел като цветелинчето неще! Все едно пулю да оди в германия да живе е а андреа да я остави в Бг, тьй че каквото каже чалгата туй ще сьрбат шопарите.

89

ХАХАХХАХА

преди 5 години

До НормаленТЕ ОТ герб-бкп ОЛИГАРСИ СА ТИ ПОДГОТВИЛИ ЕДНА АЛТЕРНАТИВА - ЧЕСТНИЯ И ОБИЧЕН СИН НА НАРОДА ОТ БАНКЯ СЛАВИ ТРИФОНОВ. Ако не мине номера има и други мераклии за патерици.Инече не съм съгласен че на тези избори нямаше кристално честни хора - Минчо Христов, вече 1,2 процента, Иванчева, 2 процента, Енчев в листата на БСП, Андрей Слабаков също честен човек. Ако не си гласувал се сърди на гербавата пропаганда и съдебните предизборни дела, за опазване на Фандък кметицата.

88

ПИК-ТВ

преди 5 години

ЕКСКЛУЗИВНА НОВИНА НА ТЕЛЕВИЗИЯТА НА АЛЛАХ ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУПРОРОКА ДЕЛЯН АГА ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ СЪЗДАДЕ ПАРТИЯТА НА ИСЛЯМА И ПРАВОВЕРНИТЕ ОТ ГЕРБ И ВМЕСТО НЕГО В БРЮКСЕЛСКИЯ ХАЛИФАТ ЗАМИНАВА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ АСИМ АДЕМООЛУ КОДЖА ХОДЖА АГА.

87

Нормален

преди 5 години

До АнонименИ за КОЙ да ГЛАСУВАМЕ????? Това е просто ценично... Все едно на концлагерист да му предложат екзекуция по избор- с цианкалий, разстрел, обесване, удушаване и т.н. Трябва НАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ и разстрел на всички 240 ТРУЖЕНИЧКИ! Нужни са други лица и лидери!

86

Ф.С.В.

преди 5 години

ПО скоро,,нека да преведем заглавието- Брюксел отказа да седи рамо до рамо с един бандит с неясно минало, настояще и бъдеще- Преведох го ! (безплатно от мен -заклет преводач )