178

Борисов в затвора

преди 5 години

За нагло корупционните ЕКО Проектчета бяха ограбени от народа над 10 000 000 000 живи лева.Изградените нагло корупционни НЕНУЖНИ ЗАРАЗНИ Обекти бяха платени с банкови заеми при обявена лихв анад 12 %.Сега народа плаща годишно над 1 200 000 000 лихви за издръжка на вече платени на корупционерните фирми милиарди.

177

Затвор за Борисов

преди 5 години

Борисов като нагъл комунистичекси лидер ограбва десеки милиарди от народа без д аму пука на костюмчето.Ограбените милиарди се ПЕРАТ НАГЛО ПРЕЗ ПАРТИИНО СПОНСОРИРАЩИ ФИРМИЧКИ>НА фона на НАЙ НИСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ В СВЕТА на Борисов се магистралките не стигат .АЙДЕ сега да се ограбят допълнително още 10 000 000 000 euro ot народа за Нови магистрали тежки увреждащи завинаги климата.

176

Анонимен

преди 5 години

Герв няма интерес да се гласува в работен ден,ще загубят,по слаба ще е манипулацията.

175

Ами ето защо

преди 5 години

избирателите не гласуваха, защото все повече се вижда,че нищо не зависи от тях- само им се втълпява,че зависисамо на 4 години веднъж са нужни за да пуснат една хартийка в една кутияи после само да плащат вечно повишаващи се цени. Да не се оплакват, да не пишат, ако може и да не говорят през тия 4 години и властта ще е най-доволна. Фарс абсолютен

174

Леле

преди 5 години

Ще изпопукате от злоба мишки нещастни. То с големи букви, то лъжи, то плюене. Излейте си отровата зомбита червени. Смешници !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

173

*

преди 5 години

Стига с тази администрация дето гласувала под строй. Всеки гласува в тъмната стаичка както реши сам и никой не може да му каже нищо.А и защо да подкрепяме тази политическа сила,при положение че заплатите в някои сфери са колкото минималната.Гласуват онези в София -там са големите заплати.

172

A

преди 5 години

Тоя пак бил. То не бяха братовчеди, то не бяха БСП - се бие, като в детската градина. .

171

Unufri

преди 5 години

184 айде отвори сайта на ЦИК и виж кой печели в ромските махали. Стига вече с вашите *** номера. Не разбрахте ли, че евтината пропаганда не работи. Народа е ***, но не чак толкова да ви вярва на глупостите до безкрай.

170

Ямболия

преди 5 години

Хайде чисти! В Ямбол кога ?! Тук БСП победи с над 9 % Герб , а градоначалникът е представител на Герб и е известен с прякора " ТОЗИ , КОЙТО НЕ КРАДЕ"

169

Анонимен

преди 5 години

При 26 процента гласували, от които 31 процента за ГЕРБ са гласували 7,7 процента от избирателите. Оставка о любима мутро,не искам да ни казваш вместо утро,добър ден,и ти работния след малко,да почваш през време работно,да се правиш на тенис мен. Вземи си кмета на Божурище, и ходете заедно в онова мочурище,продадено на тръг нагласен,за да има спонсори наесен.

168

Анонимен

преди 5 години

Показателно колко са българи, колко са умни и красиви тези които гласуват за ГЕРБ е, че БОЙКО ДАЖЕ ДЕТЕ ДА РАЗЧЛЕНИ В ПРЯКО ПРЕДАВАНЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ДАЖЕ ДА МУ ИЗЯДЕ СЪРЦЕТО, КАТО ОНИЯ ОТ ИДИЛ, ПАК ТЕЗИ УЖ БЕЗПЛАТНИ ГЛАСОВЕ А НЕ ЗА ПЕТДЕСЕТ ЛЕВА, И НЕ ЗАСИЧАНИ ПОД БРОЙ ПРЕФЕРЕНЦИИ В ДАДЕНАТА СЕКЦИЯ СА МУ В КЪРПА ВЪРЗАНИ. Наесен обаче и аз и други хора ще гласуваме и с ГЕРБ е свършено, как да съберат 51 процента за кметовете си където няма РОМИ за тях е нерешим проблем.

167

Анонимен

преди 5 години

обаче факт е че на пенсионерите дадоха бонус към пенсиите по 40 лева,а гласовете се купуваха по 50 лева и то якооооо!

166

Анонимен

преди 5 години

Третият в листата на ГЕРБ не е нищо друго освен турски евродепутат, човек на медийния им пик-трубадур Пеевски, свалил заедно с Бойко с цирковите си кандидатури правителството на Орешарски.

165

Анонимен

преди 5 години

БСП спечели изборите при българското население, ГЕРБ при естествения елексторат на олигархията - ромските махали. Медиите и социолозите колкото и да лъжат, е ясно, че това е партията на ромите, ВЪВ ВСИЧКИ РОМСКИ МАХАЛИ ГЕРБ БИЕ С 90 НА 10 ПРОЦЕНТА И ТО ОБЩО ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ. Редно е държавата, щом роми и избират кой да я управлява да се нарича не България, а Ромска сикаджийска империя. Те и визуално си приличат с прехваления лидер на Шайката.

164

Анонимен

преди 5 години

Реално за ГЕРБ тези избори са чутовен провал.За тях гласуваха едва 8-9% от избирателите,като поне две трети от тях са държавни служители,гласуващи под строй и купени роми.Победата им се дължи най-вече на овчедушието на народа,който си остана вкъщи и безучастно гледаше как една шайка нагло го гледа в очите и му се подиграва.Но какви са резултатите.ГЕРБ и БСП реално вкарват еднакъв брой евродепутати-по пет.Не забравяйте,че шестият е от СДС.ГЕРБ имат два по-малко,а БСП един повече.Това са фактите.

163

Анонимен

преди 5 години

Населението страда от стокхолмски синдром. Ама в много тежка форма!

162

Анонимен

преди 5 години

До ДааНие в ГЕРБ сме едно голямо семейство от скандинавски тип. Всички се обичаме.Точно така, а при вас в БСП-то сте като кошер с оси.За това и никога вече няма да видите власт.ХАХАХАХА!

161

БСП

преди 5 години

Дедо Бойко вече е на шейсеттака. Скоро деменцията ще направи изказванията му още по-интелигентни. Олигархията ще трябва да търси нова кукла на конци...БЕСНА СТРАШНА ПЕНСИЯ

160

Стоянка Фернандес

преди 5 години

Обичам и Габриел и Майдел и Кристалин

159

Анонимен

преди 5 години

Нелепо е да се биеш в гърдите че си спечелил изборите при 70% умишлена избирателна неактивност. Няма как човек да не си спомни следния виц:Цветанов: - Бойко, имам една добра и една лоша новина!Б.Б. - Казвай първо добрата бе Цецо.Ц: - Пак спечелихме изборите.Б: - Добре де, а лошата каква е?Ц: - Пак никой не е гласувал за нас.