115

Анонимен

преди 4 години

Това значи ли, че ако не я призберат, то тогава на следващите парламентарни избори ни готвят широка коалиция? Това би бил окончателния край на България...

114

Анонимен

преди 4 години

Герберските *** нправо пощръкляха.Помислете какво е герб без Бойко - нищо.Като се пенсионира вожда герб ще се спихне до 5-6 % подкрепа

113

Циник до 142

преди 4 години

Най-обичам - *** да ми говори за "крадене"Хем сте *** .... хем сте нагли!От Луканов насам - цялата ви npoкажена пасмина - друго не прави!Само краде!Борисов може да е всякакъв....но вие от крадене - за друго време нямахте!Мундари - и Гергов ... и Бенчо ... и Баневите...и Спас Русев .... и Киро Джапанката...и едни ДС другари по черноморието!Няма по-долно племе от вас!

112

Анонимен

преди 4 години

Абе БСП не иска властта това е положението.Дали е Нинова или друг няма значение.Сега другото БКП-ГЕРБ ще си изкара мандата и чак тогава може да се раздвижи нещо.

111

Анонимен

преди 4 години

Нинова показа, че е най-мъж из политиците, другите са си чисти политически п*тки, начело с тиквата, през прасешки, че до раданчо дето се бие в гърдите, че е бил фактор. Фактор колкото беше фактор когато близа на Бойко ***.

110

Анонимен

преди 4 години

Що за демокрация станахме .С 25 подаваш оставка ,а със 6 ставаш победител на изборите.Костовистка държава на простотиите.

109

Victimized

преди 4 години

Гробарските *** нямат спирка днес бре, Йончева била за съд, тя ако беше да са я осъдили, асансьора и суджука имат цялата власт от 10 години насам. Пък и той банкера си го каза в интервюто, на фона на милиардите източени от на боко приятелчето дето и той влезна евро депутат, дето окраде милиарди, тези няколко стотин хиляди, освен че са напълно законни, са и нищо. Ама важното е да се лае, за да може на Боко терора да продължава с 500 хиляди гласа, честито роби.

108

КУРнела Сланинова

преди 4 години

Вината другаря я поемам само с мезета.

107

Българин

преди 4 години

ГЕРБ отдавна са превзели БСП

106

Циник до Нане

преди 4 години

Прочети си предния коментар бе ... трoл позитански ... къде си ръгнало да ми защитаваш "многострадалната Геновева" Нинова.... Ако тази "свинкя" е комунистка...тогава и Гергов е .... комунисти са - докато има нещо за гепане!

105

Анонимен

преди 4 години

Отговорност трябваше да поемат "героите 'които и натрапиха стАнишев .

104

Нане

преди 4 години

30 годишното безвремие, даде своите плодове! Само, като четеш коментарите на гръбавите тролчета, ти става ясно, че нямат една гънка на мозъка...Промити мозъци, по зле от комунизма... Айде, честита Ви победа... Да видим, докъде, ще стигнете с тоз акъл, като без акъл!

103

Анонимен

преди 4 години

Кирчо Добрев ще си ходи ли?

102

Циник

преди 4 години

Червените такета в сайта се Убедиха, че им разясних - как се става милионерка с "поемане"!На 28 години сочното Нинче поемаше яко...и сега е оправна жена.Поемането му хи майкята ей!

101

24/7

преди 4 години

Другарката Нинова да си изяде каскета за довиждане.

100

Шоп

преди 4 години

Станишев не ви е виновен, той отдавна няма харизма и е обикновен бесепар. Лично аз мразя руските *** и никога не бих гласувал нито за баба Яга Йончева, нито за руския зет Ерменков, нито за К. Добрев с фанелката на Че Гевара, нито за Иво Христов руското дьонме. Хората инстинктивно усещат, че играта на руската агентура е да ни провали и затова залагат на по-малкото зло и все пак БЪЛГАРСКО - ГЕРБ. Станете БЪЛГАРСКА партия, а не руска, бийте шута на руските агенти и може да ви повярват.

99

Анонимен

преди 4 години

Нинова Президент!!!

98

Анонимен

преди 4 години

Решетников изрита дебелата ИМПЕКСОВНА по пищялите и ЕНИЧАРСКАТА БКП/ БСП сви опашката между краката. Игати му резила

97

Циник

преди 4 години

Нинова...поема...Много е добра в дисциплината поемане...с поемане при Костов стана едра бизньесменка....после пое към БСП та белким и от там падне нещо ...Поемането му хи майкята Нинче!

96

Unufri

преди 4 години

Нинова след скандалите в ГЕРБ и подадените оставки:- С оставки не се поема отговорностЕдин месец по-късно след краха на изборите:- Подавам оставка, защото така се поема отговорност.