62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен58Японците са една от най-дълголетните нации.Освен да умират на 85 от преработване?

61

Анонимен

преди 4 години

до 52 Този пенсионер Вавринка направи един от най-великите финали на Голям Шлем с Джокович и го победи след 5 часа битка на Гарос. Джокович направи мача на живота си срещу него на червено и пак не успя да го бие, понеже Вавринка направи не мача на живота си- просто игра извънземно.И по едно време в 5-я сет Джокович с ръце казваше на треньора си..."Какво да направя срещу тази игра???"Така че Вавринка ако играе по този начин, ще пречука и краля на клея Надал, но годините си тежат. Едва ли вече

60

Анонимен

преди 4 години

До АмериканецКога ще идваш да си правиш зъбите?

59

степан

преди 4 години

четете Дарвин и човека произлиза от мaймуната благодарение на труда но не е уточнил ,че след преобразяването не трябва да се прекалява за да не стане отново мaймуна учете се от нашите депотати и някои трайно безработни и винаги я търсете става дума за работата и се пазете да не ви намери поне за 100 години после лесно човек се учи докато е жив.

58

Гледна точка

преди 4 години

И все реве много тежко му било... Сигурно, защото е АРИЕЦ'! ХА ХА ХА

57

Анонимен

преди 4 години

Не Китайците , а японците умират от преработване .. дори има специална дума за такава смъpт

56

привет от Германия

преди 4 години

Заглавието трябваше да бъде - докъде я докараха китайските комунисти !Сега разбирам ,че и комунизът има различни форми , напр. в Китай работят като роби за да оцелеят , а в България по времето на комунизма всички симулирахме ,че работим ,живеехме що годе добре благодарение на не чак толкова ниските заплати и благодарение на системните кражби от работното място и така докато рабзушим и строя и държавата , а това се слечваше под зоркото наблюдение на партията !

55

Корнелоимпекссдс

преди 4 години

Питате ли ме мен как се харчат толкова пари от техноимпекс...сина ми се изучи от тях.. Но пък на всички избори ме бият на ***, защото все гледам какво са сгафили другите а какво ще направя не казвам. Но ако дойда на власт има доста още за приватизиране.

54

Упс!

преди 4 години

Е, това у комунистически Китай не може да го има. Нали?

53

Разумен

преди 4 години

Не знам как може да има хора, на които им се работи при толкова много наличен евтин алкохол

52

Американец

преди 4 години

Аз бачкам по 16 часа на ден на 2 работи в ФАЩ ,живея в къща с още 15 мексиканеца и се редуваме за спането понеже имаме само няколко легла в нашта мизерна дупка ,успявам да събера достатъчно пари да си купя плейстешън и наркотици за да изживея американската мечта!Ако си надрусан нон стоп америка е едно доста сносно място за живеене!Пратете ми един колет с лютеница моля ви се,че тука нема!

51

Анонимен

преди 4 години

Давай Гришооооо.... Спукай пенсионера Вавринка след малко.

50

Гледна точка

преди 4 години

И все реве много тежко му било... Сигурно, защото е немец'!

49

666

преди 4 години

Нека работят здраво мaймунuте. Не се става така лесно човек. А ние с Боби работим над себе си. Работим над себе си и пием кафе...Уикеда

48

34

преди 4 години

До Анонимен43Чак много не ги разбирам.По-скоро бая ги разбирам.Около 5кЕ взимам.А събота и неделя маам с мутиката в двора безплатно.Много старание вкарвам, ама не ще да става доматито. Обаче компирите отгоре изглеждат добре.

47

Гледна точка

преди 4 години

Да. Значи и двамата сме прави всеки.Изрично казах, че за инженерен офис говоря.Иначе гледам, че на строежа до нас даже и събота работят.Така е! Той и брат ми си развява байряка като уеб- дизайнер в Адидас.

46

666

преди 4 години

А трябва от 6 сутринта до 6 вечерта, 6 дни в седмицата

45

Преял Гербер

преди 4 години

Аз не работя изобщо. Вадя по 320 000 евро на месец от еврофондове - тва да не мислите, че е лесно?! Ставам сутринта, препил съм с 2 бутилки синьо Жони, акам с 300 зора, щото тия филенца от по 120 лева бройката не са лесни - по 2-3 ям на една вечер. Хемороиди ми мъчат - не мога да си седя спокойно в Бентлито.ВИЕ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НА НАС НИ Е ЛЕСНО БЕ А????Плачете си за данъчни проверки и глоби просто... кво да ви кажа...

44

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точкаДа. Значи и двамата сме прави всеки.Изрично казах, че за инженерен офис говоря.Иначе гледам, че на строежа до нас даже и събота работят.Ама гледам на снимката, пукналия китаец е в офис.

43

Анонимен

преди 4 години

До 34 мнооу ги разбираш *** мааш с мутиката за 400 леа нали?