17

Циник

преди 5 години

Колегите го казаха преди мен - скъп начин да се самоубиеш ... превърна се в панаир.... тонове фeкалии... и бoклyци...Не завиждам - по-скоро съм леко отвратен

16

Не съм трол

преди 5 години

Съсипахтея тая връх Еверест

15

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден статия за Еверест, а за Зайков вече 2 седмици няма информация.

14

реалист

преди 5 години

Признавам си ,за този дърт кравар хич не ми е жал.Щом всяка година по 300-400 души се качват ,значи няма нищо интересно там.Сигурно скоро ще пуснат лифт до това височко място.В кабинката ще има кислород ,напитки и хайвер.И много ,много... сноби.Като тези ,дето платиха милиони за да летят в космоса.Вчера един нашенец паднал със самолет ,докато се возел за удоволствие.90% от хората се борят за хляба.За тях ми е жал.И за децата ни ,които бягат от тази прокълната герберска страна.

13

Виготура

преди 5 години

Разбирам да си първи в нещо, да откриваш нещо, ама да си рискуваш живота, да оставяш деца сипаци, за да катериш баири е нелепо. Поне го рискувай за някой друг, не за своето его. Един пожарникар е 1000 пъти по-голям герой от тоя, дето катери баирите залудо.

12

Анонимен

преди 5 години

Масова психоза...Преситени,разглезени,не видяли истинска борба за хляб.Бедни работяги нямат пари за такъв лукс - те умират на работа и от работа,а не на снежни върхове,и за тях никой не пише..

11

Фен на бсп

преди 5 години

ГЕРБ ОСТАВКАААА

10

Горан

преди 5 години

Е, то всъщност там горе на Еверест условия за живот няма! Това, че го комерсиализираха толкова, и го направиха изключително достъпен напълно обезмисли изкачването му! Освен това, процента смъртност сред желаещите да се качат на върха продължава да си е много висок. Какво се е объркало ли? Ами, например може би, нищо! На тази възраст да тръгваш да качваш Еверест е наистина самоубийство. Горе не е за всеки, но те продължават да опитват.

9

снимки

преди 5 години

До 1234Явно не си се интересувал. Ако потърсиш в нета ще видиш снимки буквално на опашки от хора,които вървят един след друг и не могат да се разминат със слизащите и това доведе до 3 смъртни случая миналата седмица. Поради невъзможност да се разминат, слизащите изчакват,но това води до изчерпване на кислорода и изтощение и ...до фатални последици.

8

A 2

преди 5 години

250 алпинисти на опашка за Еверест....Баси ужаса ! Има ли нещо, да не е покварено вече в тоя сбъркан свят ?.....Впрочем и на Мусала е същото !

7

Анонимен

преди 5 години

Проблема е алчноста на някои... защо са допуснали толкова много хора там тази година и то рекорден брой.... явно алчносста се шири навсякъде

6

Анонимен

преди 5 години

Да си дойдем на дума - това е просто туризъм и нищо повече. Не знайно защо когато стане дума за някой бг еко-био самоубиец от типа на Боян Петров, тук се пише за някакви велики експедиции, все едно са там с някаква научна цел, все едно са някакви велики откриватели.

5

1234

преди 5 години

"Всичко вървяло добре времето било прекрасно, тълпите били понамалели"Не знаех ,че на Еверест има тълпи ,че и понамаляват от време на време.Голямо движение, ще да е нагоре и надолу.

4

Преял Гербер

преди 5 години

Еверест-Меверест. Я си стоим на топло у Бентлито и не се занимавам с таквиз глупости

3

Анонимен

преди 5 години

Ако беше си стоял на дивана пред телевизора щеше да е жив и здрав!Никой не му е виновен на самоубиеца

2

Анонимен

преди 5 години

Комерсиализирането на този спорт няма начин да не докара неподготвени хора, а условията за живот на тези височини са много сурови.

1

Крум от Крумовград

преди 5 години

Като цяло, алпинистите са суетни парчета, в действителност комплексари. Любимата им обида към нормалните хора е, че живеем по моловете, а те по върховете. Е, като ги гледам на опашката, как са се наредили да си чешат егото, тва си е като промоция на евтини тениски...