26

Анонимен

преди 5 години

Изборите са както трябва! Защо да потискаме и прикриваме симптомите на едно корупционно заболяване като Греб, със стари хапове като БСП! Нужно е комплексно лечение! Причината за главоболието да се отстрани! Стига кока и трева! Ако няма манипулации, ромите ще вземат да гласуват за себе си! По добре за Герб! Нали така!

25

Цецо - лице на ГЕРБ

преди 5 години

До СОЦИАЛИСТИ: И кой е милионер в БСП? Гербаджийска опорна точка. Ако имаше някой с укрити доходи, досега гербаджиите отдавна да са били тъпана. Но не го правят, а оставят т'ролове като теб да им вършат м'ръсната работа.Имуществото на Цецо Цвветанов надвишава с милион декларираните му доходи. И какво? Напусна пармламента, и неговото си е пак негово.

24

АРЕ У ЛЕВО

преди 5 години

Дядовците на ТИКВАТА се оказаха БЕЗБРОЙ, За всеки подходящ случай. Един комунист, друг земеделец, трети КРАДЕЦ и ЖЕНКАР. Явно ТИКВАТА се е метнал на него. Адвокат МОНДЕШКИ мгого откровенно разказва на ДВЕТЕ КАКИ как записвал гостенките в БАНКЯ и реакцията им на неприличните МУ предложения, а вечер охраната залагала от кой път дамата ще се съблече

23

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Решено... - баба Мара от Дивотино ще понесе политическата отговорност...

22

СОЦИАЛИСТИ

преди 5 години

МИЛИОНЕРИ докато има в БСП - не сте СОЦИАЛИСТИ. Социалист беше ДИМИТЪР БЛАГОЕВ, а вие сте ТЪРГАШИ

21

Калеко Алеко

преди 5 години

За съжаление младите в "БСП и СиЕ"АД са такива като Крум Зарков, които се забавляват, като се гаврят с паметта на нечии дядовци, като с това по нищо не се отличават от своите предтечи ... Както се казва крушата не пада по-далеч от дървото, а семето посято на Бузлуджа, продължава да дава своите гнили круши ... !!!

20

akud

преди 5 години

когато си от село по душа. резултатите са тези

19

Анонимен

преди 5 години

Младите у нас се срамуват да са социалисти, както едно време се срамувахме да харесваме народна музика, за да не ни възприемат като демоде и прости! Младите искат да са герб!

18

СВИНАРЯ ГЕРГОВ

преди 5 години

докато е ЧЛЕН , че и даже ВОЖД в ПЛОВДИВ ще видите власт на куково лято

17

Анонимен

преди 5 години

Прав е, но преди Нинова трябва да се махне той! И ако бе го направил заедно с подобните като него, колкото и да е проста, щеше да постигне осезаемо по висок резултат! По места структурите или ги няма, или пасуват умишлено!

16

Истината

преди 5 години

ГЕРБ е с 8,1% от гласовете на всички имащи право на гласБСП е с 6,5% от гласовете на всички имащи право на глас*Кой загуби изборите? Загуби ги народът на България, въпреки че 3/4 от избирателите казаха "НЕ" на досегашните политически партии.

15

до 8

преди 5 години

Принципно си прав, но това с младите и чистите за България не важи и всичко е наопаки! Нормално е младите да са непокварени, чисти и идеалисти, непримирими към несправедливостите и в миналото имаме примери как някой започва като социалист и завършва като фашист! Дори има приказка, че ако като млад не си комунист, значи нямаш душа, ако като възрастен си такъв, значи си без ум! А тук старите - без ум, младите - без душа! Дотам ви доведе комунизма!

14

Още един загрижен

преди 5 години

До Калеко Алеко: И ти ли си се загрижил за БСП. Гласува ли за БСП на изборите? Не си нали. Трай си поне и се радвай на остроумията на бат' си Бойко. При 30% гласували ГЕРБ получи 30% - общо 10% от всички избиратели. Голяма победа, дума няма.

13

Анонимен

преди 5 години

Че то на практика няма местни структури! Лятото една активистка подбрала и завела на Бузлуджа кого мислите - едни ромки, които иначе Герб е назначил за лични асистенти за по едно кафе сутрин с бабите, за които се грижат и си гласуват за Герб! В същото време хора, които симпатизираха на БСП са пренебрегвани! От първите избори 1990 г. никой не е минал дори да ги пита живи ли са! Питам една безполезна твар, преди 35 години бе партиен секретар, има ли партийна организация? - Откъде да зная!!!

12

Нищо ново

преди 5 години

До Loyko: Затихващи функции? Гербаджийска опорна точка за т'ролове със затихващо мислене. И ти си взел да го окайваш младите хора. Всяка държава има нужда от социална политика и затова винаги ще има социалистически партии. Но това сигурно ти идва малко сложно за разбиране.

11

Анонимен

преди 5 години

Ангеле,предадохте я Нинова ! и ти и свинаров и михов сте с Бойко - Ясно е като бял ден!Бойко направи твоята Мая омбутсман да е като отдушник на прустия матрял - дрън ,дрън , ама Нищо !

10

Калеко Алеко

преди 5 години

Прав е другаря Найденов, отговорността за изборния провал е най-вече на Импексова и на обслужващата я комсомолска дружинка, както и на МилиЙончева която беше употребена във войната с компроматите, фейк-новините и партийните заклинания, които се изливаха от Амвона на Партийната Ценнтрала, като от помийна яма ... Участие в този зле режисиран сценарий взе и питомника Радев, който се изявяваше като говорител на Решетникова и нейния щаб, так че последствията трябва да бъдат най-вече, за тях ... !!!

9

Бау Бау

преди 5 години

До Бау: А Бойко е изпечен банкянски хитрец, никога не се чуди как да излъже електората. Идва му отвътре. Да видим докога ще му се връзват.

8

Loyko

преди 5 години

Партия със затихващи функции.Жалко ,че там има много способни млади и чисти хора.Не трябва и те да потъват заедно със закоравелите лъжци и крадци в тази партия.Хубаво е да се започне на чисто,с младите и чисти лица в тази партия и да има една модерна лява партия в България.Това би било добре за страната ни...

7

Анонимен

преди 5 години

Сега поне мандри бoл.......