44

Гост

преди 5 години

Аз скъпи коли , рокли и татуси не виждам, ама явно ми се губят в размазаните снимки.

43

Нане Вуте

преди 5 години

До бате ВАРеВа; Това е лицето на българската младеж покварена през последните30 години от безнравствената и крадлива управляваща ни Въхушка !Но ще дойде време и те ще страдат заради безобразията и кражбитена своите родители !

42

дедо Ташунко

преди 5 години

Простички, но милички. Да са живи и здрави децата, на добър път!

41

ВАРеВал

преди 5 години

Който иска да си показва про*стотията - да го прави, ама да не я прави достояние на тоя и оня. Отишло магарето, ама да си покаже пред всички магарията.

40

шматка

преди 5 години

До 48Има и друга странаАко едно семейство има преуспяващ бизнес и доходи от десетки хиляди месечно какъв е проблема да изхарчат 10 000лв за абитуриентска.Не забравяй че в Бг вече има класово общество и доброто представяне е въпрос на класова отлика.Няма как тате и мама да карат коли за по 100х евро да живеят в къща за милион а дъщеря им да отиде с басмяна рокля.Всяка жаба да си знае гьола.Тва го е казал народа

39

ВАРеВал

преди 5 години

Не ходих на ****отията, наречена бал. Вложих ги тия пари в нещо смислено - записан едногодишен курс. Отидох "на чужбината" и се захапахме - изкарваш, заминават, изкарваш, заминават. 6 години изкарах там. Взех за жена местна девойка, красива и с добра душа. Роди ми дете, кола имам - 9-годишна, но ми върши работата, за която съм я взел. Хич ми не е за тия от класа и за сълзливите им сбирчици. Дали пък съм чааак толкова по-зле от ходилите? Чакам коментари колко съм ограничен, заблуден и ***.

38

Анонимен

преди 5 години

Няма такъв феномен по света като баловете в БГ. Всеки следващ випуск иска да надмине простотията на предния, и това нещо става в центровете на градовете все едно е общонародно веселие от спечелен финал на световно по футбол...

37

SS

преди 5 години

ПИТАМ:? АКО В ЕДНО СЕМЕЙСТВО МАЙКАТА В МИНАЛОТО Е БИЛА. .*** А БАЩАТА МУТРА ИЛИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ НА ДРЕБНО КАКЪВ ОЧАКВАТЕ ДА БЪДИ. СИНА ИЛИ ДЪЩЕРЯТА?

36

шматка

преди 5 години

Пр.дльовци пак ли пискате:)))Те поне не са лицемерни като вас.И вие през 80те ходехте по шивачи да си шиете по така рокли и костюми.Търсихте да намерите някой западен чепик а ако ли не успявахте си купувахте най скъпите обувки конфекция.Цялата рода се включваше в търсенето на по нова Лада или Волга.В домовете се организираше по една малка сватба....Сега просто избора е по голям

35

Анонимен

преди 5 години

Празник на глупостта и суетата.

34

Гарантирано от ГЕРБ

преди 5 години

Народът богатее щом има пари за скъпи рокли, обувки чанти, лъскави коли и скъпи ресторанти. Това всичкото не е от нямане.

33

Анонимен

преди 5 години

Емоциите, реакциите ,естественото веселие и радост се определят от обществената и семейната среда.Нисшите емоции са присъщи и за човека.

32

veshin

преди 5 години

кич и простотия, но за всичко са виновни родителите им, те са ги възпитали в тази просташка показност, какво празнуват, и те не знаят ...

31

Анонимен

преди 5 години

В нашия квартал за поредна година изпратихме горди абитуриенти с и ловец съм ,и рибар съмТа..толкова за културата..Просто да бягат по бързо от тук,не са виновни те...

30

Анонимен

преди 5 години

Новите ГЕРБери. Аз си помислих първо, че това са евроизборите.

29

Чубания

преди 5 години

.......................................

28

Анонимен

преди 5 години

"Белязани",като роби...А то и така- мама,тати,дядовци и баби робуват по чужбина,за да имат един миг на самочувствие- "вижте ни сега!"..После роклите и коли под наем исчезват,започва суровата действителност.

27

Анонимен

преди 5 години

То като ги види човек с тия кючеци. Се пита, как ще де развиват след това.

26

Анонимен

преди 5 години

До34. Порно къща не храни. То е до време. А това ке учи най лесно

25

Порно Режисьор 69

преди 5 години

Виждам перспективни порно актриси!Ако се легализира продукцията и заснемането на продукция с непристойно спрямо моралните норми съдържание, то аз ще влезна непременно в този бизнес и ще се постарая България да стане Долината на Порно Индустрията!Много ресурси има в тази неизползвана ниша, много потенциал, много пари!ДА КАЖЕМ ДА на ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА ПОРНО БГ ПРОДУКЦИЯТА!ДА ВДИГНЕМ БВП!Да, не е морално, но Морал къща не храни!