5

АНТИ

преди 5 години

Учи сине, за да не работиш !Или пък бойковист стани.Останеш ли ти прoст работник,ще блъскаш ти за "Бог да прости !"

4

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да се направи училищата никога не няма да бъдат привлекателни. Те винаги си остават един концентрационни лагери за промиване на мозъци и за обучение на новите поколения роби на системата.Училището не може да те научи на нищо. Може да ти даде само една груба основа. Език и малко математика и някаква обща култура. Като последното дори е съмнително.Училището не може да те научи как се печелят пари или как се създава семейство и как се гледат деца. А това са най важните неща.

3

Анонимен

преди 5 години

добре,де?! ако въведем "успешния финландски модел" и приложим изискванията, колко учители ще отговорят на критериите?! и как ще го приложиш към съответния етнос, например?! властимащите и богатите са намерили много успешен модел, просто са пратили отрочетата си да учат в чужбина! а на оставащите учени не им трябват! трудно се управляват!

2

Анонимен

преди 5 години

а защо, до преди така наречената "демокрация", училищата не само бяха пълни, ами и не достигаха! защо, още след освобождението училищата са били като магнит за децата? даже, през социализма, средното образование стана задължително?! а сега никой не ще да учи?! явно системата куца, систематааа!

1

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е след завършване какво ще правят. Ако нямат някой който да ги подпомага, малко рискуват да се хвърлят в нещо непознато, за което се не знае ще имат ли някакъв шанс. Политиците и накои успели бизнесмени в България ясно показват, че образованието не помага, а само връзкарството и изполвачеството. Честито, еврокомсомолски ръководители! Имаше една "Приказка за Стоиедин", за едно готованци седящи около кърпичката за блага, но само бачкаторите *** не останаха.