76

Подхуев

преди 5 години

Другарят да каже , защо прибират те всички по 39милиона партини субсидии на Година!Та за един мандат тези от неговата ДС-Партия са прибрали над 50милиона!!Този е трети мандат на власт - значи три пъти по 50милиона са взели от кожата на хората и са си турили у джебетата!А, образованието...него кучета го яли, и без това простолюдието не ще да чете и учи, по арно му е да лъже , маже и крадне..То това национален спорт - от най-високо по властта , та до селският поп.Култура..мила моя Майнольо..

75

Щирлиц

преди 5 години

Един п.р*о*ст.ак говори за образованието като "приоритет"....Ужас и безумие.

74

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Човек прочел една книга и веднъж отишъл на театър ще ми говори за образование и образованост

73

Подхуев

преди 5 години

Другарят - уникален ***, демагог, селски тарикат.Този няма нищо общо със образованието, а камо ли с културата.Как само владее чужди езици.., как умее с жестове и мимики и братски целувки да се вписва в обстановката на Евро политиците!Виж , тва да рита някое мачле, да поиграе тенис на корт, или лично да покара служебната джипка Тойота по път за някоя масовка по рязане на лента..безценно!Отдавна образованието е в кома...раждаемост никаква, учители никакви, училища масово закрити в провинцията

72

:))

преди 5 години

Фокус на разговорите бяха приоритетите на политиката на българското правителство в областта на образованието и науката и на сътрудничеството с ЮНЕСКО.----------Разговори с ББ -празнодумеца!

71

М, да ...

преди 5 години

Образованието основен приоритет-------------Дъщеричката слудва ли нещо или достигна полова слялост и инстинктивно роди/ продължи роди? На какво ли ще възпита синчето и унучето на мутрата? пп в някои общности ако сем не е мн. заможно / недостиг на фин. средства/ се предимство се дава образование на момичетата тъй като те ще възпитават бъдежето поколение! ББ нямат проблем със средствата во явно с друго имат! Какмво образование бре ББ в твойта ценностна система, като за теб това са празни думи?

70

ВИНЕТУ

преди 5 години

ВИНЕТУ ДА ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Какво прави снимката на илитератния шупар в тая тема?

68

дедо Ташунко

преди 5 години

"Чест е да обещаеш, просташко е да изпълниш!" - арх. Тотко Хаджилулчев, светла му памет.

67

като вожда

преди 5 години

Значи след изборите става задължително в българските училища всеки ученик да прочете "Винету".

66

33

преди 5 години

Отново "светло бъдеще "!Но този филм вече сме го гледали!

65

Анонимен

преди 5 години

Защо да се образовам? За да стана учител за 800 лв или доктор за 1000 лв ?Чета в статиите за морето, че за високо кфалификацираната работа, сервиране на бира о шкембе чорба, хората казва " За под 2 000 лв./чисто/ , няма да работя.

64

Активист на БКП

преди 5 години

Човекът ,който е прочел само една книга през живота си, ще възражда образованието в България !!! Мили,боже...

63

ДА СРЕЩНЕШ

преди 5 години

ОБРАЗОВАН ГЕРБЕР, В МОМЕНТА Е ЯВЛЕНИЕ - РАВНОСИЛНО, ДА СРЕЩНЕШ ИЗВЪНЗЕМЕН РАЗУМ. "НАДЕЖДА ТУКА, ВСЯКА ОСТАВЕТЕ" И ОБРАЗОВАНИ ГЕРБЕРИ "НЯМА ОТКРИТИ", КАКТО СА КАЗАЛИ ПОЕТИТЕ....

62

Шопо

преди 5 години

Бойко,Бойкоооо...Гола вода си...

61

До 64

преди 5 години

А, ти, какво образование искаш?Марксистко?За ваша русофилска беда...в цял свят най добрите университети са сорросоидски...че и вашите вождове там пращат децата си да учат...

60

Анонимен

преди 5 години

Всеки управляващ култивира и подкрепя черти у народа по свой образ и подобие. Духовната пропаст вече е огромна. Децата са все по-малко, а който е останал, бяга да учи на Запад. И обикновено не се връща. За кого е програмата? Може би за ромите?

59

Мнение

преди 5 години

Борисов, първо създай условия да има кой да се учи. Образованието ще се оправи и без теб. Едно затворено училище какво да го реформираш???

58

Iozeff

преди 5 години

За собственото си образование ли говори? Той самия трябва да се образова!Много е *** горкия!

57

Анонимен

преди 5 години

Тоя..вече 10г е на власт..и точно като комунистите преди, какъвто е и той самия, само обещания за светло бъдеще...без никакви резултати. Срга..за празника обещава образование...утре..на празника на строителството..ще обещар най врликото строителство..на празника на мед работник...ще обещае..върха на медицината у нас...