12

SS

преди 5 години

интересно, подобни реплики е имал и фюрерът преди 80 години спрямо Полша. Глей ти как се проявява германския ген, наследен от дедото Friedrich от Karlstadt..

11

Анонимен

преди 5 години

Никой не е длъжен да им спазва интересите на тия по света.

10

Ел Kоменданте

преди 5 години

Страни жертва на американска агресия само след ВСВ-над 80Страни жертва на иранска агресия за последният век -0Краварския пършив пес е отчаян и лае напосоки ,а бездомниците във ФАЩ се роят със всеки изминал ден :)

9

Victimized

преди 5 години

Иран не са атакували никой в последните близо 100 години, дали САЩ могат да се похвалят с подобно нещо.И тази опорка дето я повтарят, че Иран бил 1 износител на тероризъм в света е 100% чиста пропаганда. Сега гледам в социалните мрежи се пуснаха снимки на ирански момичета дето протестирали заради хиджаба. Толкова убедително взеха да протестират точно сега.Прозират от всякъде, чудя се само защо ние им се водим партньори/васали

8

Анонимен

преди 5 години

Брей! Брях! :) Тръмпел, стига си се заяждал с тези и онези и си стой в краварника.

7

Ниманд

преди 5 години

Интересите на сащ ами МОИТЕ интереси ???

6

Анонимен

преди 5 години

Иран почти ВЕК не пречил на никой и поддържа добри отношения с арабския свят. Особенно е сдържан от позиция срещу Израел за най-наглото окупиране на Ерусалим.Това на САЩ не има харесва трябва война.С.Кореа не се върза на тятъра на колуна за ядрена война.Накрая всички държави срещу САЩ

5

Анонимен

преди 5 години

Т.е. тръгнете ли срещу САЩ в близкия изток блаблабла Само дето сащ се намира от другия край на земята

4

Fenasi Kerim

преди 5 години

Тръмп е и.д.и.от. Преди него поне САЩ имаха някакъв авторитет. Вече са просто една кръчма с пиян каубой който се заяжда с всички.

3

White house

преди 5 години

И на Ким Чен Ун голям го вадеше, после нямаше търпение да се видите и само дето не го разцелува.

2

Анонимен

преди 5 години

Значи иранците се качват на салове и тръгват да плуват към Сащисаните с цел "инвазия", така ли бе Рижав? И тогава ще ги посрещнете с голяма сила?

1

Православен

преди 5 години

Сащ няма как да нападне директно Иран, това означава трета световна война!