43

ogin

преди 5 години

Боза

42

Манджа с грозде

преди 5 години

Убиват Кралицата,а дотраки и неопетнени ги няма никакви.Сигурно са били в полагаема отпуска.Трябваше Найт Кинга да избие цялата тая покварена *** и да ги направи синеоки,а някои да изруси по-желание.Само да остави Денерис за разплод за бели броднечета.А защо нямаше и черни бродници?Някои организации трябва да се намесят по случая.

41

Джудже

преди 5 години

Страхотен завършек на сериала. Браво!

40

Гост

преди 5 години

Критикуващите да направят по-хубсв сериал и без гафове.

39

Присмехулник

преди 5 години

а можеше да е часовник!

38

Анонимен

преди 5 години

Джордж Р Р Мартин изби почти всички интересни герои, побърка останалите и не останаха персонажи за епичен финал. Сега ще опитат да скалъпят нещо с останалите 5-6 човека, но едва ли ще е много епично. Няма хора, хора няма.

37

Анонимен

преди 5 години

Целият сезон си беше гаф, тъй че бутилчето е на място.

36

Тц,тц,тц

преди 5 години

велик филм! Почти колкото На всеки километър!

35

до Ванката

преди 5 години

Ти сигурен ли си, че ВСЕКИ филм, книга, стих, пиеса и пр. са произведение на изкуството? Пък щом се залъгваш с детски небивалици...Както и да е. Толкова по зле за теб и всеки, който не може да стои стъпил здраво на земята! Чао!

34

Бека

преди 5 години

А къде заведе тоя дракон Дани? В книгите сигурно ще е на север за да се превърне в ледената кралица с кама пронизана в сърцето от любимия и. Даже пак може да се срещне с Джон там. Щеше да е по-яко ако краля на ноща беше победил и унищожил целия този прокажен свят който ни показва сериала още от първи сезон, свят на предателства, злоба и унижения където добрите нямат място. Свят на който му трябва унищожение, за да може да се съгради всичко на ново. Краля на ноща би бил герой, Азор Ахай.

33

Анонимен

преди 5 години

Това е най-интересният сериал в Света.Даже е по-интересен от Робинята изаура.

32

хммм

преди 5 години

тихо бе разбирач, гледай си турските сериали и мълчи там. Единствения им проблем е че трябваше да приключат всичко в една серия а имаха прекалено много персонажи които са главни. Нормално е да има недоволни, всеки си имаше някакви очаквания за финал които се провалиха, края е логичен.

31

Анонимен

преди 5 години

7 сезон ще го броя все едно не съм го гледал

30

Petar, NY

преди 5 години

Дира две думи не могат да напишат без правописна грешка но да критикуват могат: пластмасона бутилка

29

Валентино Бурята

преди 5 години

Мнооу ми хареса, АРТЕК!

28

az

преди 5 години

консомолските филми нямаха гафове, едно време какви филми имаше по бай-тошево време...снимат ги и после 40 години ги гледаш всяка година наново ;)

27

Ванката

преди 5 години

До 13Всеки филм, книга, стих, пиеса и пр. произведение на изкуството са измислици - и не е бягство от действителността, а предизвикателство към въображението, емоциите, размисли... Хората обичаме приказките и добрите разказвачи, с което се различаваме от животните. А пък ти си гледай новините и не коментирай неща, за които нямаш ресурс.

26

Ванката

преди 5 години

Велик сериал! То се очакваше изкилифещен край, след като болшинството интриги и персонажи свършваха неочаквано и трагично.

25

Анонимен

преди 5 години

Американски бълбочи.Епизод пореден , а дано и последен.

24

Krom

преди 5 години

До Анонимен 20 - именно! Дори твърде "добър" - студен, безпристрастен - някак "безполов". Не, властта върви ръка за ръка с егото, стремежа, амбицията и покварата. Цялата човешка история е изкована от егоцентрични лидери, вярващи в собствените си идеи .. но достатъчно харизматични да поведат другите след себе си. А този справедлив и някак презиращ живота и хората крал - малко ми е неестествен.