28

А защо?

преди 5 години

Я да ни обясни Симеонов как хората от неговата квота (неговите хора) Мариана Николова и Елеонора Лилова се опитват да прокарат антибългарската Стратегия за детето. И с това не работи ли срещу генерал-лейтенант доктор Бойко Борисов?

27

Анонимен

преди 5 години

Всички родни псеядопатриоти се гласят да стават евродепутати...защо? За да се борили срещу Европа!! Защото Европа ощетявала България.А, когато взимате европарите за хотели, къщи...магистрали, градинки и земвделие...тогава...абе, никакви ви няма да се борите срещу Европа.

26

Анонимен

преди 5 години

Заминавай си на село бе . Унищожител на туризмаа. Кви хора вкарвате в тоя парламент направо не знам. Вие умствено изостанали ли сте в тая държава.

25

Анонимен

преди 5 години

прибирай се в Бургас , кой те вкара в Парламента в ада да гние

24

Анонимен

преди 5 години

Валерка, ако беше се постарал да прочетеш един регламент и съответен наш закон, щеше да видиш, че не европейските регулации, а българската бехаберност ощетяват България! Ей такива като тебе "законотворци" са най-опасни за България!

23

Анонимен

преди 5 години

На този не бих му поверил кучето да ми разходи ..... Камоли за нещо по-сериозно

22

Анонимен

преди 5 години

Аман от Българизирани/българеещи се , Сименов ти си българин колкото аз съм руснак и славянин

21

Професор Тюхчеф

преди 5 години

това е истински българин, винаги някой друг му е виновен.

20

Анонимен

преди 5 години

Ядосан и разгневен че нищо не може да направи , не вървят нещата , събирай си багажа и се връщай при семейството ти което явно ти липсва повече от нещата в Политиката , Политиката се оказа че не е за теб

19

Анонимен

преди 5 години

Какви глупости говори тоа , бил си жертвал Фирлите и семейстовото , това е признак на несигурност и гняв , никой не те викал насила в Политиката , като не можеш и си тръгваш , елементарно е

18

найголемите Мошеници

преди 5 години

Симвонов *** и научи първо История на България наизуст , а не да говориш ХИПОТЕТИЧНИ неща , България преди 866 г не е била даже християнска Държава поради причните че Християнството се налага НАСИЛА от Византия 866 г , пише точно и ясно за всеки бълграски гражданин на български дори в Уикипедия за Борис 1

17

Анонимен

преди 5 години

Валерко Далаверко, Мутренска патерицо, краят ти е близо.Крал си, кво си крал - повече няма.

16

Ф.С.В.

преди 5 години

Далавери Симеонов защитава единствено бизнеса в БГ- Какво стана с спогодбата на внос на кадри от Армения която той сътвори- Арменците гледам тичат да слугуват по Черноморието- Ами акция ШУМ- Масово самолетите кръжат из главите на бургазлии-Ама дискотеки затваряме в Слънчев Бряг-Затворете всички дискотеки и със Слънчев Бряг е свършено,Оградата гледам спира бежанците- обикновенно ги хващат на румънцсата граница на ИЗХОД от БГ !! Корупция безхаберие -Държава без правила без граници и без хора!

15

Мри в забвение!

преди 5 години

След като цял мандат блажи по гербаджийски, сега да ми се прави на вегетарианец е малко късничко. Тези не са обединени патриоти, а изборни патриоти, защото се сещат за страната си само около избори.

14

Земеделец

преди 5 години

Да подкрепим Валерката, той винаги защитава дребния бизнес и бедните хора. Единствено той не краде! Другите са лъжци и хиени!

13

Петров

преди 5 години

тази бургаска мутра я изгониха от туризма - там БокУ си остави хубавицата Ангелкова да събира рекета. Сега го раздава патриот, няма що.

12

Анонимен

преди 5 години

Тоз ква злобна физиономия има

11

...

преди 5 години

До бай ганюХайде бе, ти верно ли? От Брюксел ни насърчиха да купим реактори и да почнем строеж на АЕЦ. После от Брюксел ни забраниха да строим АЕЦ. После от Брюксел ни глобиха, защо не сме го построили. Успешна формула вика. Ти не си у ред бе.

10

ДртПрч

преди 5 години

Не знам защо, но като го видя тоя се сещам само за Алековия "Бай *** в Европа".Асоциации някакви. ;-)

9

Матей Салвини

преди 5 години

Човек като Симеонов безспорно ще е много полезен за България! Но народа е от лош мат'рял и ще подкрепи крокодили, бандити и негодници като шопара Пеевски, жучката Майдел и крекалника Джамбазин!