320

Анонимен

преди 5 години

Морала в политиката е в Европа в ГЕРБ това го няма.Австрия моралните политици/Правителството/ подава оставка. ГЕРБ след толкова корупционни скандали продължава да управляват.

319

ВЪПРЕКИ ЧЕ ДНЕС

преди 5 години

Е ИЗТРИЛ СТОТИЦИ ВЕРНИ И ТОЧНИ КОМЕНТАРИ, НЕУДОБНИ НА УПРАВЛЯВАЩИЯ ОТ ФОТОТО, ИСТИНАТА ПРОЗИРА, КАТО ПОД СКЪСАН ЧУЛ! ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ НА 26.05.2019 Г. И ЩЕ БЪДЕ, КАТО ЛОШ СПОМЕН ЗА БЪЛГАРИНА, КОГАТО ОСТАВИ СЪДБАТА СИ В РЪЦЕТЕ НА МУТРИ!!!

318

Борисов

преди 5 години

Днес открива пристанището в Търговище. Десетки туристически лайнери плават по наводнената магистрала Хемус. А опозицията злобее ли, злобее.

317

Анонимен

преди 5 години

комунизма си отива - вече 30 години,спете спокойно, деца!

316

Анонимен

преди 5 години

Самозамаял се е горкият от собственото си фалшиво величие и определено не може да отличи вече лъжата от истината. Психологията вече е безсилна, ред е на психиатрията.

315

Анонимен

преди 5 години

Ние комунистите треба да имаме право по закон да гласуваме с по две булетини .По другому никак не полу4ается .

314

Анонимен

преди 5 години

Какви са тия огромни заводи и огромни ама огромни заплати. Хората не са си получили заплатите 2-3месеца ***.

313

Анонимен

преди 5 години

Световното по лека атлетика,огромен завод в Пазарджик,пътя от Пловдив до Асеновград,ЧерноМоре, Щатите, границата с Турция,тапите към Слънчев бряг да видя как вървят нещата,магистрала след магистрала....Изгубих МУ мисълта,скача от тема на тема- истински Бог Аполон.След Гардиън и Независимая Газета,откъде ли ще дойде следващата атака???

312

Анонимен

преди 5 години

Австрийското правителство си отива заради корупционен скандал ! А нашето не спира да се хвали !!!!

311

Анонимен

преди 5 години

МИЛИ БЪЛГАРИ,СВЕТЛИНАТА В ТУНЕЛА СЕ ВИЖДА,НА ПАРЛАМЕНТА КОМУНИСТИЧЕСКИ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯСМЕЛО НАПРЕД ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!ВСЕКИ ЕДИН ГЛАС СРЕЩУ ТЯХ Е КАПКА ВЪЗДУХ ЗА НАС.ТОЛКОВА ПРОСТИ НИ ПРАВЯТ,ЧЕ НЕ ЗНАЕМЕ КОИ СА ЛЕВИ И КОИ ДЕСНИ.ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА СА ПУТИНСКИ ЛАКЕИ,НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ.ИМАМЕ СИГНАЛ ОТ ЕВРОПА ЗА БЪЛГАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ.ЕВРОПА СПИРА ФИНАНСИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

310

ОСТРИЛКАТА

преди 5 години

Този , " острият " пак изпълзя по ТВ и медии ..Беше се ос**ал и изчезнал ,но пое въздух и надигна босата си и празна чутора !!!! Не е лесно да си толкова " остър " , да мязаш талибан , да ръсиш простотия след простотия и да се имаш за Краля Голямото Ла** !!! Гнус ......

309

ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА,

преди 5 години

"СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ЩЕ ОТКРИЕМ нов германски автомобилен завод в Пазарджик. ПЛЮС околовръстното, пътя Пловдив - Асеновград. Искам да видя пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ...и там искам да видя ....".ДЕДО БАЦЕ ГЛЕДА,ЧЕ И ВИДИ,ВИДИ,ВИДИ ЕДНА ГОООЛЕМА НУЛА. В НЕУЗРЕЛАТА КРАТУНА!

308

Анонимен

преди 5 години

тоя си ементе демократ както си е бил и менте комунистако се наложи утре пръв ще се надупи пред централната баняама народ гл.упав имал да пати такива си избира

307

Анонимен

преди 5 години

бий комунизма по глават бийбий банкянското ко.муне второ поколение инак няма оправяне

306

Анонимен

преди 5 години

Народът .Това е опозицията.

305

И НУЛИ В ТИКВАТА

преди 5 години

НУЛА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ !НУЛА УБИТИ ПО МАГИСТРАЛИ / 140 убити т.г.за 4м./НУЛА УБИЙЦИ В МС ! НУЛА ОРГАННИ ТРАНСПЛАНТАЦИИ /14 убити засега/НУЛА ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНА !НУЛА ГЕРБ / граждани за европ.развитие ба българите/ НУЛА МОЗЪК В ТИКВАТА !

304

туф

преди 5 години

До АнонименА бе той не знае какво е IQ.

303

Вазов

преди 5 години

Дядо Йоцо е сляп,според разказа и не вижда нищо.Само чува шума на влака /пардон-ръкоплясканията на робовладелците/ и вика "уряяяя"..

302

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - "Правителството на Курц подаде оставка"Видяха австрийците от Борисов и взеха пример, как се прави това!

301

Анонимен

преди 5 години

"Пеевски и лагерът на Пеевски контролират основната репресивна бухалка - прокуратурата и службите. А пък Борисов не е ангел небесен, очевидно го държат така, както му прекратиха през 2013 г. масата досъдебни производства, които му бяха открили, сигурно толкова бързо могат и да ги възстановят. "Цветан Василев пред "Гласове"