22

ДртПрч

преди 5 години

Боли ме фара за терзанията на нелегалните превозвачи. Легалните само ще си отдъхнат от тях след въвеждането на тол-таксите, защото няма как да отчиташ мижави приходи и да не плащаш данъци, когато в тол-системата се отчитат реално навъртяните километри.Между другото, някои хора се опитват да ни внушат, че и леките коли ще трябва да плащат след 15. август. Няма да плащаме, Слънчица. Само камионите и автобусите ще плащат

21

Д-р Исня

преди 5 години

До ДртПрчВярно е, етиопците се радват на пластмасова бутилка от литър и половина като на златно кюлче. И са мега щастливи. И нас така ни правят. Да се радваме на 5 сантиметрови дупки и вълни, защото знаем какви бяха 20 сантиметровите.

20

Анонимен

преди 5 години

Ново скрито увеличение на данъците е това! Уж милиони декларации, че няма да вдигаме данъчно-осигурителната тежест и хоп такси, акцизи и т.н. нагоре. Така конкурентна, тоест растяща икономика няма да имаме, така се убива бизнеса, икономиката изпада в застой, реалните доходи намаляват, цялото общество деградира. По света има платени магистрали и безплатни дублиращи второкласни пътища, тук всичко е на макс, съдиране на кожи, без анализ на последствията.

19

Анонимен

преди 5 години

Обзор - Сл бряг и дега не става.

18

Дебилко бг

преди 5 години

" куче влачи рейс, дира нема" . Цените ще скочат 100% и дебилянскиябългарин ше зяпа с отворена уста.

17

ДртПрч

преди 5 години

Абе помня какви бяха пътищата преди 20 г и какви са сега. Варна-Бургас не ставаше за каране, особено Обзор-Слънчев бряг - дупка до дупка бяха. Редовно имаше по някой друг обърнат тир в канавката заради лоши пътища. Тогава пътища като сегашните ни се струваха нереална мечта.Айде спрете се малко в черногледството! Ще си докарате язва за няма нищо.

16

Анонимен

преди 5 години

Пътищата са си сбсолютно нормални, не знам какви пътища искате.

15

Д-р Исня

преди 5 години

Защо си мисля, че тези пари пак ще потъват. Като влезе винетката, бях много ентусиазиран, че сега пътищата ще станат малко по-нормални. На четвъртата година вече бях гратисчия, защото се видя какво правят апашите. Сега ще стане още по-зле. Ще караме по черни пътища.

14

Софиянец

преди 5 години

Абе че търговците са страшни спеколани всички знаем, ама кога и превозвачите станаха такива...

13

Анонимен

преди 5 години

НЕ!

12

Анонимен

преди 5 години

До БългаринТол таксите в България са за всички пътища от Републиканската пътна мрежа !

11

Българин

преди 5 години

Никой не ви кара да използвате магистралата. Има и алтернативни маршрути. В Гърция вече от границата след Кулата плащаш.

10

Анонимен

преди 5 години

Свинетка с хотел в Барселона от тази тол система, сега народа ще плаща цената. Пак да ги изберем тия герберасти

9

Анонимен

преди 5 години

Защо се оплакваме!? Ние сме си виновни, че ги търпим. Оставихме ги да ограбят България. Всички, и ГЕРБ, и БСП, и кой ли не. Те са едни и същи. Накупиха си апартаменти за без пари, докато имотната, и банкова мафия направи цените на жилищата извратени, но за тях са с народни цени. Затриха провинцията, здравеопазването, образованието, икономиката. Всичко! Канят инвеститори да работим като роби, евтин труд!

8

ДртПрч

преди 5 години

Апокалипсис ще има само за нелегалните превозвачи, защото с тол-системата властите ще могат веднага да кажат кой камион или автобус колко км е навъртял, а тогава няма как да укриват превози на черно, за които не са отчитали приходи и съответно не са плащали данъци.Затова скимтят от този бранш.От друга страна, легалните превозвачи могат да си отдъхнат от нечестната конкуренция на сивия сектор в бранша, който им подбива цените в момента.

7

Joko

преди 5 години

Аврамова, ти Враца оправи, та сега си седнала да оправяш България ?Пишеш, че си завършила "топлотехника". Какво общо има това с РЕГИОАЛНОТО РАЗВИТИЕ и в частност с пътищата.

6

Анонимен

преди 5 години

Вече платих 1150 лв винетка от 1-ви януари до 16-ти август за личното си МПС, което е с общо техло 3850 кг. Чакам с интерес колко ще ме одрусат на км след това. Досега бях с винетка за лека кола. Дли ще имам увеличение от 50 % или ще е 1500 % ,как мислите ?

5

Жо

преди 5 години

ЖИВЕЕМ в условията на ПАЗАРНА икономика, когато конкуренцията и пазарът определят цените.Една стока или услуга не струва, колкото ТИ искаш, а колкото ти дава купувача.Така че, транспортните фирми ще надуят цените и после, като видят спад в оборотите, ще започнат да се "ритат по кокалчетата" и да свалят цените.

4

Оффффф!

преди 5 години

Значи от 40 лв билетчето София-Варна става на 41 и това е поскъпване с 50%. Тия къде са учили математика? В еврейското училище?

3

Анонимен

преди 5 години

Цените ще се повишат . Проблема е , че не протестираме когато се строят пътища на безумни цени и мислим . че няма да го усетим .