209

Анонимен

преди 5 години

1. САЩ са във фалит и пред разпад и над 60 милиона американци са клошари.---------------САЩ В МОМЕНТА БЕЛЕЖИ ИКОНОМИЧЕСКА ЕКСПЛОЗИЯ ЗАРАДИ ТРЪМП ДРУГАРЮ.....ИНАЧЕ *** 45 ГОДИНИ РЕВЯХА ЗА РАЗПАДА И ФАЛИТА НА САЩ

208

Анонимен

преди 5 години

"Разполагат се отбранителни ракети"Отбранително се строят бункери. Противотанкови заграждения. ПВО. Води се политика."Отбранителната" ядрена ракета е дървено желязо.

207

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

206

ОПОРКИ ЗА ДРУГАРИТЕ

преди 5 години

1. САЩ са във фалит и пред разпад и над 60 милиона американци са клошари.2. В Русия начело с Путин пенсионерите там вече взимат германски пенсии и си купуват вили по нашето море, а над 3 милиона българи са заминали на запад, за да мият улици, тоалетни или да са болногледачи.3. В ЕС и НАТО всички са ***, трябва да излезем от тях преди да е късно и да се присъедим към великия Евразийски съюз, в който членуват държавите с най-висок стандарт на живот и социалистически хетеро морал.

205

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте на евровота за ЕНП !

204

Зозо

преди 5 години

До До ЗозоДобре де, я кажи като си много умен. Как така става, че в последните почти 200 г. все Рашата победители и все бедни и гладни? Запада все победен и все богат и преситен?Не излизай с номера - Сорос, евреите, марсианците!Аз ще ти кажа - от руснаците нищо не става!!!

203

Зозо

преди 5 години

До До ЗозоДругарю, не бъркай държавата с комунизма!Държавата /Демокрацията/ САЩ няма нищо общо с Губернията /Комунизма/ Русия.Абе какво да ти обяснявам, все едно на Деса да й обясняват от Луфтханза.....АМАН ОТ ***!!!

202

Анонимен

преди 5 години

КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТОВА СЕ ОБАДИЛО!!!!!!

201

До Зозо

преди 5 години

Пич, ти си "гений".Толкова си "гениален" та чак плашиш.С две думи няма ли Китай, няма и САЩ, че иннет суапа се спука, че ипотечния суап се спука, че дериватният суап се спука - ти дори не знаеш бро кво е ливъридж, Опшън - APM, ARM, MBS.А си тръгнал да раздаваш "акъл" по форумите, та нали Обама с твоят КОМУНИЗЪМ ти спаси банките бе скодоумец в САЩ, и хиляди застрахователни, инвестиционни банки и фондове.Точно този КОМУНИЗЪМ - ДЪРЖАВАТА спаси САЩ от Фалит.Аман от неграмотни хора!

200

Анонимен

преди 5 години

Ми тя Москва е на европейската част на Русия.Може, може, няма лошо.

199

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааааа, за породон път искам да попитам ***-путинисти:1. Кога ще фалира САЩ2. Кога ще фалира ЕС3. Кога ще се разпада ЕС4. Кага ще се разпада НАТО5. Кога ще излезе новата Волга6. Кога ......................................................АМАН ОТ ***!!!

198

88762

преди 5 години

Тоя па от де на къде ще има думата при положение, че страната му държи толкова много бомби, че може да унищожат не само земята, ами и още няколко планети като нея?

197

Анонимен

преди 5 години

До ЕДа бе, знаем.Това са го слушали нашите дядовци, нашите бащи, сега и ние слушаме как САЩ е пред фалит и ще загине а Русия някога щяла да се оправи.

196

Анонимен

преди 5 години

На днешната дата, 15-ти май, през 1882-ра година, руският император Александър III въвежда така наречените Майски закони.На незапознатите само да уточня, че това са закони подобни на Нюрнбергските закони въведени от нацистите в Третия Райх.Те определят така наречената "Линия на уседналост" - територия в западната част на Руската империя извън която е било забранено на евреите да живеят постоянно.И сега още има някои които хвалят Русия за ролята и във Втората Световна?

195

Прос Селендур

преди 5 години

Европа отива на кино от 6 до 5 и без война...въпрос на време...

194

Е

преди 5 години

САЩ са държава във фалит, само фактът, че доларът се ползва като разплащателно средство по цял свят ги държи над водата. Това предстои да се промени. САЩ са империя пред рухване, а в историята такива процеси често са съпроводени с войни. САЩ трябва или да се успокоят, да се дръпнат и да преболедуват кризата си и да излязат като равнопоставен партньор в един многополюсен свят, където няма те да са хегемон или да подпалят някъде голяма война. За тях Европа във война с Русия не е невъзможно.

193

До: Гошу

преди 5 години

За да не си чувал, че САЩ не споменават думата война в пресконференции, доклади, медии, говори само за едно: не четеш или не знаеш английски.За първи път в БГ видях хора с 2-3 милиона лева да се хвалят, че са богати.Което ме отврати, наемай си "снежинките" и не се опитвай да влезеш в средите на истинските милионери, и програмисти.Не си дорасъл да общуваш с наследствени западни милионери, най-вероятно не знаеш и кога се сервира следобеден чай и какъв е етикетът, да не говорим за протокол.

192

Галин

преди 5 години

ние сме толкова умрели, че надали ще преценят да метнат бомба тук..просто бомбата няма да оправдае цената си...

191

До: Отговор

преди 5 години

За Германия имаше план: "Маршал", а този план го имаше, защото я имаше Русия като противостояние.Изрично от разсекретени документи четем: "Не се позволява в следвоенна Германия да инвестират чужди фирми, или да приватизират икономиката й, ще се счита като неоправдано забогатяване по време на криза - спекула".Аман от хора непрочели един документ или книга в живота си.Подобни скодоумци ни управляват, които пропагандират, че програмистите взимали много, и че четенето на книги било излишно.

190

Я па ти..

преди 5 години

До неизвестен 252 Не е необходимо руснаците да подпукат САЩ. Достатъчно е само да ги ощипят и гледай какво става.Ще има : Мамооо, мамицеее !