312

Анонимен

преди 5 години

Този език петстотин години сме го учили, време е да отделим повече внимание на други - не толкова ретроградни езици - и никак няма да изгубят, ако понаучат българския, защото българският език е тяхната врата към сивилизейшъна.

311

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

310

Furkan

преди 5 години

Bir dil, bir insan, iki dil, iki insan, т.е един човек, един език, два езика, двама души. Това е наша поговорка. И като идват да инвестират у нас е добре, а че искат да има с кого да се разберат е лошо. Защо? Като дойдат англичани и французи да не би да не търсят хора със съответният език? Много докачливи станахте.

309

Анонимен

преди 5 години

Тая риза е направена от три парашута , обиколка голяма

308

1

преди 5 години

Когато държавата ти е пред разпад (промяна на коренното население и традиции), всеки иска да откъсне парче! Вървим към поредната Национална катастрофа. Всички носим вина за това! Ако ние самите не се стегнем (да отстояваме законите и традициите, завещани ни от предците), няма кой да ни помогне! Тъй като на повечето им е ясно, че доходите са основния проблем, проблема може да се реши по мирен начин - Национална стачка. Тези, олигархите :) и приятелите им мутри и тарикатите във властта се оакаха!

307

Казано е

преди 5 години

Пак Русия ке ни спаси. От Турция не чакайте добро.

306

Гледна точка

преди 5 години

Само в "братска" Русия може да се види как на кръстовище военен спира движението за да минат танковете. Единият танк не успява да улучу правилното пътно платно и се удря в електрически стълб!

305

Анонимен

преди 5 години

Политиците и управляващите предадоха България! Обезлюдяването и огромната демографска криза вследствие на емиграцията е като термоядрена бомба, на която зловещо цъка часовникът на взривателя. Остава само да чакаме дано да не......., на дали!! Въпрос на време е!

304

IYI

преди 5 години

Да знаеш чужд език е богатство.Само че селяните тип бай *** няма как да знаят това.

303

Ястреб Османлията

преди 5 години

Изучаването на майчиния език трябва да е задължително. Този, който до пети клас не владее майчиния си език перфектно, трябва да бъде наложен с бич на гол гръб! Това важи най-вече за българите, защото повечето българи имат много ограничен речник и по-голямата част от тях не знаят правиписа и граматиката на българския език!

302

Еее

преди 5 години

Е под това ли Турция разбира приятелки отношения. Да ни наложат изучаването на турски език и да ни завземат цялата държава. Ето до къде доведе на Бойко глупостите. Даде историята на С. Македония, а държавата на Турция.

301

Анонимен

преди 5 години

Браво Бойко!

300

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е турския ференги дали си е измил ръцете преди да се ръкува с Боко и след като е ползвал по предназначение ибрика.

299

До340

преди 5 години

Да, Руският Език е източноправославен славянски! Език обединител на Българи и Русси! Език на който Достоевски, Гогол, Чехов, Лермонтов, Пушкин, Толостой и т.н покоряват сърцатана литературният и человечески свят! Един език Една Кирилица едини братя Българи и Руснаци!...

298

Анонимен

преди 5 години

Няма друга такава *** като този грозен шишко с какво сме заслужили такава съдба

297

Joey Greco

преди 5 години

...А където имаше хора, сега има голи поляни...Демек сте големи фокусници! Браво!

296

зузи

преди 5 години

До Шейх Султаночевидно е, че си обикновен ***, най-вероятно нямащ нищо общо с турския етнос, клиничната психология определя такива, като теб като социопати и садисти.

295

пундел

преди 5 години

по-скоро етническите турци да вземат да понаучат официалния език на държавата, в която са родени, че изглежда тъпо. а до т.нар посланик, България е част от голяма социо-икономическа система (която е и най-голям инвеститор у нас), ако трябва да засилваме учене на някакви чужди езици, турският не е сред тях..

294

Анонимен

преди 5 години

Подписващият се като "Гледна точка" е турски хуйър!

293

Шейх Султан

преди 5 години

На някои хора не им харесва, но истината е тази - трябва да се изучава за Южна България - турски и гръцки, за Северна - румънски, турски, китайски. Защото българския затихва - самите така наречени българи се отрекоха от държавата си и се ометоха накъдето им видят очите и в България останаха баш истинските българи, но те са малцинство. Може би в бъдеще ще остане българския език като екзотика /като шотландския/.