19

:)

преди 5 години

Русначетата и севернокорейчетата не се ли наиграха вече на война? Голи и боси, но въоръжени! И двата скотски народа тотално неспособни да водят война, за която трябват не само оръжия но и акъл и денги, които очевадно нямат...

18

Анонимен

преди 5 години

Абе кравари били... Японците ще кажат кравари ли са, що ли... Ким само да не види клонирани крави по някое време, но...

17

Анонимен

преди 5 години

Това само русофилите не го знаеха !

16

Северо

преди 5 години

дебило-корейци и по- на запад идио-дебило- *** играят заедно за затриване на Земята.

15

Анонимен

преди 5 години

До Кимчи ХурАбсолютно си прав ,колега.Само като си помисля че нашия Бойчи Хур е поне три пъти по-дебел , и се сещам защо иска да строи големи мостове и да го тупат по голямата кухина над раменете му.

14

Заслужено

преди 5 години

Напълно заслужено е Северна Корея да прави опити. Те дадоха шанс за мир със САЩ , но краварите не искаха да дадат нищо и никакви гаранции в замяна на пълно разоръжаване от Северна Корея. СаЩ искат целия Свят само да им дава и да живеят на гърба, на другите с 22 трилиона заеми. Тръмп пробва с последни напъни да удържи долара, като първа валута, но Китай не може да бъде спрян и когато долара загуба силата си, балона ще се спука на САЩ.

13

уточнение

преди 5 години

Така е.Изостаналите корейчета вече са ядрена сила и не им пука от дедо Дончо.А нашата бързоразвиваща се тиквена държава строи къщи за гости и тераси.Представям си какво щеше да стане в С.Корея , ако министрите там си купуваха апартаменти на символични цени и обясняваха, че терасите ,гаражите и асансьорите не се декларират.

12

Кимчи Хур

преди 5 години

Кимчи Хур не мое вдига самолета, щот е мн дебел. оттам комплексите и мание за величие. И итлер и той не е можел да се продуцира та затва си го е изкарал на хората в лагерите.

11

реалист

преди 5 години

Краварската алчност и наглост вече са омръзнали на целия свят.Защо краварите могат да имат ракети , а корейците не?Защо?Скоро целия свят ще се изправи срещу Тръмп и неговата агресия.Бежанската вълна и тероризма са плод на краварската политика.

10

Анонимен

преди 5 години

и кво стана сега излиза че в северна корея са много изостанали,умират от глад но пък някакси произвеждат ядрени ракети,е как така ве хора хем изостанали хем правят такива неща,ние такава развита демокрация една магистрала не можем да направим а тези...хъм..някои някъде ни гъбарка май...

9

Шопо

преди 5 години

Да,бе !!!От личната бакалия на Путин ! Болни мозъци !!!

8

И кво ?

преди 5 години

Да, проблем ?

7

Анонимен

преди 5 години

САЩ защо не изберат нов президент на Северна Корея и с него да преговарят? Нашата Калинка Захариева ще подкрепи от името на българския народ.

6

Анонимен

преди 5 години

Корейчето имах в предвид!-:)

5

Анонимен

преди 5 години

Номерата на Тръмп пред дребното коренче не минаха!-:) То коремчето.Повече разбирало от сделки!-:)

4

Анонимен

преди 5 години

Верея -Левски 3:4,Левски-Верея 7:0 мухахаха,не е тотооооооооо

3

Анонимен

преди 5 години

Как така ще им задържат кораба. Няма война няма нищо. Тия що не им праснат една ракета по пристанището.

2

Анонимен

преди 5 години

"намерило израз по-специално в множество дипломатически преговори на Ким с чуждестранни ръководители, включително двата съмита с Тръмп, пише Франс прес."Ин Булгерия, на съмита му викаме среща на върха.

1

Анонимен

преди 5 години

Америка може А Северна Корея Не? Така ли? Кравари!-:) Може може!