135

Истината

преди 5 години

Силите на БСП и ГЕРБ са изравнени, червените обединяват общото недоволство от ниския стандарт и огромната корупция, но все пак са "бивши" комунисти , а ГЕРБ се замозабрави с алчните си КАЛИНКИ, но държи общините и местната власт, а те ще помагат дори с непозволени средства на изборите.ГЕРБ вероятно ще загуби, макар и с малко , но няма да спре да върви надолу, след 10 години лапане и преяждане с власт НАРОДА не прощава.

134

Анонимен

преди 5 години

Трижди проклет да е тоя дето гласува за БСП, защото не харесвал ГЕРБ.

133

Анонимен

преди 5 години

Цялата административна машина ГЕРБ да мобилизират за да им гласуват пак нема да спечелят. Народа обедня, немалко от него измря от доброто здравеопазване и от" големият" стандарт на пенсионерите, престъпност бъка на всека улица, данъци, високи цени на лекарства и храни, корупция та вони.

132

Янко

преди 5 години

Нека всички ние недоволните от ГЕРБ да си караме по третокласните пътища и през нивята! Ние не ядем асфалт и не искаме да шофираме по тези гадни магистрали, построени от ГЕРБ!

131

Анонимен

преди 5 години

Най-после гербаджий тръгнаха по бобслея

130

Анонимен

преди 5 години

Супер, нямам търпение да се редим на опашките от 5 сутринта за по 1 кисело мляко и да има всеки ден режим на тока, както в доброто старо време при БКП!

129

Анонимен

преди 5 години

В БСП жените, са най крадливи, алчни и криминални.

128

Хан Крум

преди 5 години

До ТольоТака е - крадливата пасмина БСП, ДПС и Мадридския крадец не бива никога повече да се докосват до управлението независимо от жертвите със съвеста си които правим.

127

Тольо

преди 5 години

До Хан Крум.Не можеш да се представиш колко си прав и колко голям процент от мислищите с главата си се намират в твоето положение.

126

Анонимен

преди 5 години

КОЙ СПАЗВА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА?

125

Анонимен

преди 5 години

Дали БСП има преднина и с колко важното е, ме ГЕРБ се оляха в краденето, апартаментите, калинките, и пр. и пр. и си отиват-

124

анонимен

преди 5 години

Малкия като я видя се разрева.

123

Хан Крум

преди 5 години

Жалко, бях решил да не гласувам за Боко ама така ще спечели другарката Техноимпексова и оня зле говорещ български де *** Сар дето ми обяснява, че пътят ни към Европа минава през ислямското килимче и дето разпределяше порциите. Те са си естествени съюзници БСП и ДПС. не ги искам. повръща ми се от тях..За съжаление пак ще трябва да избирам от три злини - по малката и да гласувам за Бочко.

122

Предложение?!?

преди 5 години

До ДИМОВВ коя нормална държава управляващите приемат предложенията на опозицията?!? Да спечелят избори и да си приемат предложенията.

121

Курнелия нагла

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

120

Анонимен

преди 5 години

Ще гласуваме и тази мазна свинчуга ще спечели 2 място.Никога крадливата пасмина .

119

ДИМОВ

преди 5 години

До *** за смях...: АМИ ,КАКВО ИСКАТЕ ГОСПОДА ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ -ДА СТОЯТ В ПАРЛАМЕНТА И ДА СИ ПРАВИТЕ ГАРГАРА С ТЯХ/социалистите/. ЕДНО ТЯХНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НЕ СТЕ ПРИЕЛИ -ДЪРЖИТЕ СЕ, КАТО ЧЕ ЛИ СТЕ ХВАНАЛИ ГОСПОД ЗА ШЛИФЕРА. СОЛЕНО ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ !ВИЕ НАИСТИНА ЩЕ СТАНЕТЕ ЗА СМЯХ С БРАТОВЧЕДИТЕ СИ ОТ СДС.

118

Анонимен

преди 5 години

Ей сега ще надяна розовите очила.

117

Анонимен

преди 5 години

Я НЕ СЕ ВЪЗГОРДЯВАЙ!

116

Курнелия за смях...

преди 5 години

Леля *** досега не се е скарала само със Светия синод...Засега...Е така не се печелят избори, а само се губят!!!