4

Анонимен

преди 5 години

Остави папата ,той все пак е християнин ,но с евреи и мюсюлмани заедно .Мисля ,че самия Франциск е луд да прави това .Освен грозно е и смешно ,не красиво до молитва на Христа да вика някакъв ислямист .Моля се в Рим да им дойде акъла и да видим един ден нов велик папа мразещ злото на исляма.

3

Анонимен

преди 5 години

Ако Патриархът беше отишъл да служи заедно с папата, това би означавало да си плюе в собственото лице, после и в лицето на Исус Христос. Все пак в религията има някакви принципи. Това не е само шменти-капелите на Борисов. Днес едно, утре друго. Според политическата конюнктура.

2

Анонимен

преди 5 години

Молитвата за мир ми напомняше това да се обединят вълкът с агнето .Лошо за нас християните на изток и запад .От общите молитви печелят само ислямистите .Впрочем след 30г няма да има общи молитви щото вълкът ще изяде агнето .

1

Анонимен

преди 5 години

От гледна точка на Православието, Католическата църква е секта, тоест ерес и няма как да служат заедно. Би било светотатство. А пък примитива Мутрагеньо въобще не ми се коментирам . Началник, нназначил.. Явно си мисли че Църквата е нещо като милицията и партията му.