194

слезте на земята

преди 5 години

Прав е карикатуристът - българско кисело мляко и български кисели попове!

193

затова

преди 5 години

Искам, когато отида на църква, там да намеря спокойствие, мир, радост, да почувствам, че съм в дома на душата ми. Вместо това, там е нервно, поповете4 са груби, моля се пред иконата и после ме боли глава. Връщам се от църквата и на душата ми е болно. В един момент си казах - аз така гадно мога да се чувствам и без да ходя на църква. И не ходя.

192

схизма А

преди 5 години

Оправдават ми се със схизма. Затова патриархът горделиво отказа да служи заедно с папата. Тая схизма не важи ли и за руския, и за вселенския патриарх? И двамата са служили заедно с папата! Обаче нашият патриарх се пише на по руснак от руснаците! Гиди страхлива и мързелива попска ***!

191

бг мързели

преди 5 години

На владиката от Пловдив Николай, известен с дивия си нрав и егоцентризма си, казвам - като критикуваш другите, защо бг поповете не служат из Родопите, в Кърджали? И двама православни да има там, и за тях трябва да се погрижите. Обаче БПЦ, като се почне от патриарха, не се подавате вън от луксозните си дупки. Колко души в турски региони обърнахте в православието? Кога посетихте бг християни в Турция? Вас кога Ердоган ви прие и ви посрещна с мюфтиите си? За това трябва да се воюва.

190

М, да ...

преди 5 години

ББ коментира след посещението на папата за финал: Мисля, че стана добре! :))

189

киселите бг попове

преди 5 години

Папата си отиде и е време да подхванем БПЦ. Тя е виновна, задето македонската църква не се е присъединила към нас. Бг поповете са инати, мързеливи, консерви и вредни за България. Македонците ИСКАТ нашата църква за църква-майка, а нашите вкиснати попве се оправдават със схизма, истината е, че служат на Москва! Не ходя и няма да ходя на църква и призовавам и другите българи да не го правят, докато н яма качествени промени в БПЦ.

188

Антихрист

преди 5 години

Ако папата признава религии, които отричат християнството, значи и папата се е отрекъл от християнството.

187

Анонимен

преди 5 години

Абе кво стана с Антихриста, дето му се привиждаше на онова пловдивското попче с ролекса?

186

М, да ...

преди 5 години

Видях един здрав народ!--------------Нищо не е видял което да е реалността, само онова което са искали да му покажат! :)) При такова пъщене от здраве Бг е с най-висока смъртност на населението в Европа, при това няма гореща война!пп. ГЕРБ и ББ представят страната като че БГ цъфти и връзва, т.с просташки лъготат!

185

ХМ!

преди 5 години

ВИДЯЛ ЕДИН ЗДРАВ НАРОД - КАК ГО Е ВИДЯЛ НЕЗНАМ - ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ТОЛКОВА НАРОД ДА ВИДИ ПАПАТА ЗНАЧИ Е БОЛЕН И СМЯТА ЧЕ КАТО ГО ПИПНЕ ПО ГЛАВАТА И ЩЕ ОЗДРАВЕЕ

184

Анонимен

преди 5 години

До АнонименToчен анализ другарю :)

183

Анонимен

преди 5 години

Тръгнал си е? Значи мога да пускам децата навън?

182

РУСОФИЛ

преди 5 години

НА БАС ,Ч Е КИРИЛ Е ПО- БОГАТ ОТ ПАПАТА))):

181

Вярващ

преди 5 години

Папата дойде, видя каквото трябва, каза каквото имаше да каже и си замина. Който разбрал - разбрал. Има мисия и я следва. Каза хората да се обичат , а да не се мразят, но има много глухи и ***, които няма как да разберат посланията му.

180

Анонимен

преди 5 години

Да беше видял малко извадки от имотния регистър относно гербаджиите и ведомости за заплати на изстрадалия народ, да видим колко е здрав последния. Да си ходи папата да мие негърски крака, както е свикнал. От толерастко-либерална демагогия ни е дошло до гуша. Мир не се постига с призиви и празни приказки, а с остраняване и наказване на тези, които го рушат.

179

Анонимен

преди 5 години

Демагогия и благоприличие, куртуазия даже.

178

Анонимен

преди 5 години

ИМПИЙЧМЪНТ! НАШИЙ ГЕНЕРАЛ ВМЕСТО ДА ЦЕЛУВА РЪКА НА КИРИЛ, ОТИДЕ ПРИ ПАПАТА!

177

анонимен

преди 5 години

До 186 Много народи в Кавказ и Поволжието първо са били християни и по-късно са преминали към исляма. По времето на княз Александър Невски част от татарите се придържат към старите езически вярвания, а голяма част от тях към несторианството (православно християнство). Едва след смъртта на Александър Невски, при хан Узбек те преминават към мюсюлманството, така че Александър Невски винаги си е бил православен християнин и няма никакви доказателства за обратното

176

Анонимен

преди 5 години

Ни папата ни някой друг няма да може да спаси тая пропаднала държава.

175

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая тоя навлек си тръгна, та либерастите да спрат да ни заливат със своята отрова, а и "медиите" да спрат дани занимават с тоя еретически ***