82

Анонимен

преди 5 години

ЕС, НАТО и папата казват какво да става у нас, защото правителството е никакво.

81

Анонимен

преди 5 години

Не е добро словото на йезуита ... мирише на чер ни скакалци, заселявани в "къщи за гости" ...но пък са добре дошли за "бизнеса" като двигатели за продължаване на обогатяването му ...

80

Анонимен

преди 5 години

Като гледам защо е дошъл този,и какви ги говори става наложитено герб да напуснат властта,и да спасяваме БГ. Най-гоемите ни исторически врагове ни владеят,и пред това,което ни готвят турското робство е по-добро.

79

Анонимен

преди 5 години

Това не значи, че тук може да идват всякакви и да вредят на България!

78

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на Борисов папата е тук. Бойко строи не само духовни, но и магистрални мостове, той е стожер на мирът и свободата.

77

Анонимен

преди 5 години

БГ е кръстопът,но е дома на бг народ,и е православна държава. Нямаме ние с еретиците католици и престъпната Ватикана един и същ баща. Затова БОГ ще спаси БГ,а джендърите не. Винаги Бог спасява БГ в момент когато всичко изглежда загубено,когаточуждите ни господари си мислят,е са ни уили завинаги като сега. Дано падне як дъжд,за да измие София от лошата енергия на католическите еретични ритуали,които се извършват там без разрешението на народа.

76

59

преди 5 години

Бе, разумни сте! И историята тачите и уважавате!

75

Анонимен

преди 5 години

В политически план папа иска да замете "греховете" на католицизма под общата черга християнство. Не случайно повдига икуменичния въпрос. Последно този въпрос повдигаше и "вселенския".Но нито дума и за основните причини за разкол. Няма разкаяние, А на пл. Александър Невски, това си е лицемерие, или планирана провокация, дори и на по фини нива.

74

Анонимен

преди 5 години

Много хора са изклани заради католиците, а сега за мир ни приказват. Кой ги разпалва тези конфликти?

73

Деян Куцев

преди 5 години

Ще го обрежа. Скоро в Рим ще четат само Корана.

72

Анонимен

преди 5 години

Папата е западен агент, дошъл е, за да подготви почвата за "бежанци"! Западняците имат план да превърнат България в един огромен бежански лагер. Въпросът е ще го допуснем ли? Ще загубим ли България? Ако трябва и от ЕС, трябва да излезем, но и 1 "бежанец" не трябва да се допуска в България! Да ги взима Папата във Ватикана. Да си ги взима Меркел, тя ги покани. А папата да се маха от България! Ей, папа, *** си с мир, да не вземем сопите и да те изхвърлим насила. Много добре знаем пъкленият ти план!

71

Анонимен

преди 5 години

колко от българите отишли на запад са на социални помощи?Едва ли са отишли да не работят, а да извършват престъпления.Да сравняват ордите от Африка и Азия с гумените лодки с хората които имат правото да се движат свободно в рамките на ЕС,нали затова плащаме вноска, да се ползваме от условията на съюза.Войни по света винаги ще има, но това не е повод за великото преселение на народите.Товаче Меркел и подобни на нея политици изкупуват някаква вина, не означава че другите държави трябва плащат цен

70

Анонимен

преди 5 години

БГ е кръстопът, където освен вероизповедания имаше и много други неща, обаче ЕС ги закри и ликвидира потоци АЕЦ-и строим къщи за гости. Там е истината в къщите за гости.

69

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, че католиците унищожиха Константинопол за да бъдат номер 1.

68

Анонимен

преди 5 години

Еййй Богу може ли папата да погали Борисов по главата? Друго на ръка, че много малко деца го посрещнаха.

67

Анонимен

преди 5 години

100 годишната война заради католици и пртестанти.

66

Анонимен

преди 5 години

Католиците създадоха Исляма, за да могат да победят България и Православието. Ислямът е дете на Папата. Турците бяха подизпълнители на Папата и католиците и Запада. Турците бяха насъскани от западняците да нападнат България. Т.е. западняците са по-гадни и от турците, защото турците се биха, за да завладеят, а подлият запад ги използваше като наемници да им свърши работата, защото западът не успя да завладее България. Католицизмът е най-големият враг на Православието и България! Запомнете го!

65

Анонимен

преди 5 години

До Не се поддавайте!За сръвнение сас истинска религия - ПРАВО и СЛАВИЕ!--ако вървиш все "направо" ще се въртиш в кръг, т.е. никъде няма да отидеш!"православие" - слава на дясното, а "дясно" - много фашизъм, много репресии, много сеч, много кръв...

64

Папата вън!

преди 5 години

По дорбе ширият от колкото педофилски католицизъм, кой го покани този тука??!!

63

Бимбела

преди 5 години

Ама, моля ви се! Католиците отбранявали Виена, а българите помагали на турците да я превземат!