33

привет от Германия

преди 5 години

русия ще направи всичко по силите си за да помогне на режима на Мадуро , русия има интерес да помага на режими на киито си продава оръжията ! Досега руснаците успяха да помогнат на режимите на виетнамските и кубинските комунисти , сега и виетнамците и кубинците живеят с 20 долара заплата на месец и мизеруват ! Слава Богу не успяха напълно в Корея и Корея е разделена на две , едната е тоталитарната Корея под руско влияние ,където хората мизеруват ,а другата Корея е под американско влияние ...

32

до 30

преди 5 години

Ще почакат да узреят за демокрация! Ние 500 години чакахме и още не сме втасали!

31

привет от Германия

преди 5 години

До SS до [#27]Че какво му е лошото на Иво Инджев ?! Това ,че освен турските кланете иска да се признаят и руските кланета над българският народ , това ли му е лошото ?! Евалла на Иво Инджев ,истински българин ,истински патриот ,безпристрастен , а не като рубладжиите да натяква само за едните кланета и да прикрива другите кланета защото са причинени от "братушките" ! Затова рубладжиите го наричат национален предател ,защото според рубладжиите българите принадлежат към руснаците !

30

до 22

преди 5 години

До АнонименЗащо комунистите тук печелеше изборите с 99,99% ,въпреки че хората ги мразеха . Защото ТЕ БРОЯХА ГЛАСОВЕТЕ ! Същото е във Венецуела.

29

Анонимен

преди 5 години

Обикновено след неуспешни преврати, САЩ и Европа заедно започват да гонят неуспелите превратаджии, които са ги направили за смях на целия свят. Така подгониха Ислямска държава, която подкрепиха и която не постигна целите, които и поставиха САЩ и Европа. Така ще се случи и с Гуайдо. Заедно с Китай и Русия ще го прогонят, за да са отново победители.

28

Анонимен

преди 5 години

Американските шахматисти започнаха да играят все по-некадърно. Психологически обяснимо. В главите си осъзнават, че губят. Не можеш винаги да печелиш с едни и същи ходове.

27

бай Пешо до SS

преди 5 години

Що, какво му е лошото на "Привета от Германия"

26

Гуайдо ...

преди 5 години

...опита преврат с 20-30 военни, не стана, сега мечта е за стотина+гранатомет, пък дано да стане....здраво са промили мозъка му в американското посолство, да видим докъде ще я докара тоя левак!

25

$$$$$$$$

преди 5 години

Мадеро ако иска да спре инфлацията и да стане стабилен, просто трябва да влезе в НАТО и да купи 8 броя Ф16, блок 75!Толкова е лесно! Гръбнака ли му е схванат на тоз човек, кръста ли го боли, акъл ли няма в шофьорската глава...!!?

24

привет от Германия

преди 5 години

Щом 50 държави са го признали за президент на Венецуела значи работата във Венецуела е толкова сериозна ,че Мадуро не позволява нормални и честни избори ! 50 държави не признават нещо което не трябва да се признае ! Защо поне 5 държави не признаят Крим за руски ?!

23

SS

преди 5 години

а, виждам появи се и "привет от Германия" - време е да се намеси хигиенист

22

Анонимен

преди 5 години

Защо медиите не казват, че Мадуро е готов за избори, но Гуйдо не ще! Иска просто да се махне и той като самообявил се да е президент без избори!

21

SS

преди 5 години

добре, де, хайде - тоа на снимката може и да се нуждае от "сумрак", сделан 2019, а може и да не. Има и други ефективни, ефектни, поучителни и показни прийоми

20

Анонимен

преди 5 години

Клоун в цирк Нръмп, това е този Гуайдо.Сега Тръмп, или трябва да започне война във Венецуела, или трябва да вдигне белия байрак над Белия дом, защото нали се обяснява на Путин час и половина. И кега ако даде заден във Венецуела, за цял свят ще е ясно, че САЩ са изпята песен със силно стеснен ареал на интереси - Мексико и Канада, ама за Мексико не е сигурно.

19

с един куршум 2 мъди

преди 5 години

Тоя Гайдо ли е Хуйдо ли е съвсем скоро ще бъде очистен от Господарите си, тъй като се провали с мисията си за преврат.И естествено убийството му ще бъде лепнато, познайте на кого - на Таша к уро.

18

Стратег

преди 5 години

На Хуйдо му трябва само един снайперист със сребърен куршум!

17

Стратег

преди 5 години

До АнонименДа живее Жан! Боли *** шплента за Бойко!;)))

16

SS до [#8]

преди 5 години

SS до [#8] Анонимен "Или може би навън и да плещи глупости е по-изгоден на Мадуро, а?" -Браво,бе, не се бях сетил досега за туй !!!А накрая, май момчетата от Ленгли сами ще си го очистят...

15

привет от Германия

преди 5 години

В страна с тоталитарен режим много е трудно да накараш военните да застанат на страната на народа и опозицията ! Така е защото тоталитарният режим прави всичко възможно военните и техните семейства да живеят добре , тоталитарният режим принуждава обикновените хора да мизеруват , тоталитарният режим граби обикновените хора и поддържа армията и военните за да няма дезертьори ! Чак когато всички средства на режима се изчерпат и военните започнат да мизеруват ,едва тогава може да има дезертьори

14

Анонимен

преди 5 години

Който дава парите, той казва кой да управлява! Вижте ние колко сме стабилни и колко нестабилни станахме при Жан!Бъдете сигурни, че ако не гласувате за Бате Борисов, стоките ще изчезнат, Юнкер ще спре еврофондовете, всички банки ще фалират, наказанието на Кубрат ще бъде до 2393 година... И няма да отидете на олимпиадата!