86

юбералес

преди 5 години

Дванадесетгодишна и вече немска еничарка.

85

Анонимен

преди 5 години

До Факт!От немските алкохолици не са по-големи руските, а от скандинавските още по-малко. Погледни статистиката, кои нации консумиат най-много алкохол и ще останеш учуден, че руснаците са доста назад, въпреки организираната пропаганда срещу тях да се изкарват какви ли не. Да мразиш Русия и руснаците си е патологично заболяване и явно го имаш в напреднала форма щом ги споменаваш за щяло и нещяло.

84

Факт!

преди 5 години

Стига сте *** бе скоро всички ще сте дръпнати китайци и ще ядете кучета!

83

бай xой

преди 5 години

Това момиче е твърде симпатично за туркиня. Бас държа, че корените са му балкански, а не анадолски. Направете му ДНК тест и си залагам главата в това. Няма я кривата, грозна и изчъклена гаджалска физиономия. В турция, ако видите симпатичен човек, да знаете, че не е баш турчин, а има много друга чужда кръв. Не случайно са вземали хубави чужди момичета в харемите си, за да си оправят кривите физиономии и простите мозъци. Аори Ататюрк е половин българин и си е имал за жена българка. ФАКТ!!!

82

Факт!

преди 5 години

Е че то руски алкохолици в германия е още по зле.То не е за хвалба.

81

един там

преди 5 години

До ФантомПиян ли си или дрогиран?! Как така от 2-3% скоро ще станат 25%. Много ми е интересно да кажеш как става този номер! А да ти кажа, че рускоговорящите в Германия са най-многото имигранти и непрекъснато се увеличават, докато турците са след тях и нямат никакъв голям ръст, защото Германия не им издава визи, а и много турци напуснаха Германия през последните години. Имам познати турци, които се завърнаха в Турция. Казаха ми, че много, като тях се завръщат. Защо и аз не зная!

80

Зозо

преди 5 години

Ами какво да иска Арфето? Да нахлузи фереджето и шалварите ли?Така е в диктатурите!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Добре че не е казала , че иска да става руска гражданка ! Щяха вече да са я настанили в лечебно заведение с решетки на прозорците .

78

Фантом

преди 5 години

Германия е втората родина на турците, германците разчитат на младите турци , скоро турците ще бъдат 25 процента от населението на Германия...

77

Факт!

преди 5 години

Истинските европейци са в Америка и Австралия.Европейците са наследници на азиатци и араби.

76

Анонимен

преди 5 години

Тя е малка, но вече знае, както се казваше в една реклама. Т.е. и на децата е ясно какво представлява Турция в момента.

75

Анонимен

преди 5 години

Германия - най хубавата провинция на Турция !

74

Анонимен

преди 5 години

"Пише Дойче Веле" значи, че останалото може да се пропусне.

73

Анонимен

преди 5 години

Дойче Веле = люгенпреса

72

Анонимен

преди 5 години

NITO EDIN BALGARIN NE NAPUSKA MILATA NI BALGARIA.

71

Анонимен

преди 5 години

Ако у нас Арифе каже, че иска в Германия, ще я изпратим по живо, по здраво. За какво е този вой?

70

Факт!

преди 5 години

Кое е немското в германия 4млн турци 4млн поляци 6млн *** 2 млн сириици и всякакви бежанци сиреч 16 млн не немци!82-16=66 млн немци пенсионери.Каква германия стига с тая префалена държава дори Хитлер го издигнаха с пари от американските банки.

69

Анонимен

преди 5 години

Дойче Веле не се е ли е изказало вече по въпроса.

68

Факт!

преди 5 години

Нищо не може да дойде я България тъй като няма работна ръка да не говорим за квалифицирана няма инфраструктура а за съдебна система и тн да не говорим.Също българският пазар е мижав поради намаляващо население!

67

Анонимен

преди 5 години

До до 65дО 75ЧАДО , *** ТОЙ ПАПАТА И ДР. ПЪТ Е ИДВАЛ ?КО СЕ РАДВАШ ТОЛКОВА ? АКО СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН , ТВОЯ БОГ Е ТАНГРА !НО ЕТО ЧЕ ОСМАНЦИТЕ, КОЕТО НЕ СА ПОСТИГНАЛИ ЗА 525 ГОД., СА ГО НАПРАВИЛИ ВИЗАНТИЙЦИТЕ ЗА 300 !!!ТОЕСТ .... ТИ СЕ РАДВАЙ НА ПАПАТА !ИДВА , .... ЩЕ ВИДИМ !КАКТО ДОЙДЕ ТАКА И ЩЕ СИ ОТИДЕ !