97

Анонимен

преди 5 години

Папата между другото е поканен и от вашия президент,ако не се лъжа! Целуваше също ръка във Ватикана! Така че замълчете!

96

заека

преди 5 години

за повечето хора дъртак в бяло който бие бая път с някакво съобщение свързано с добрина ... за тези с неувредена дълга памет, нищо неподозиращ представител на злото на земята стоящ зад организация отговорна за смъртта на хиляди и самообявена за притежател на душите на всички жители на земята, скрито подкрепяща силовите структури установени на земята. папата си представя, че е дясната ръка на бог и неговата дума е божието слово на земята, очаквайте този циркаджия и във вашата държава скоро:))))

95

Анонимен

преди 5 години

Едно време се наакахме с атентата срещу папата заради червените! Сега гледам пак се опитват да мътят водата!

94

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на такива посещения ще излезем от източното блато!

93

Василев

преди 5 години

Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Сега искате ли руски геостратегически енергийни проекти???Шах и мат с кралицата!Как смятате да излезете от скандала с къщичките за гости, който направи най-голямото недоверие между данъкоплатци и държавна администрация от 1944г. до наши дни!!!???Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

92

Анонимен

преди 5 години

Абе, папата 'що ли ми прилича на Тодор Живков?Махни му шапката, представи си го в костюм (позата може да е същата) и... ... и ето ти Тато !... :)

91

Анонимен

преди 5 години

Е да де,ако беше Путин щяхте да лижете руски ***!

90

Василев

преди 5 години

Религията и Господ ще ти помогне, само ако ти искаш да си помогнеш!!!Вие как мислете да си помогнете и излезете от батака, който стана с къщичките за гости!!!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

89

Анонимен

преди 5 години

Е много им се иска на някои вместо папата,да дойде някой рабин,руски поп или имам! Много ги боли,че пак сме оценени като гостоприемен,миролюбив и толерантен народ! А тези плюещите не са българи,въпреки, че знаят да пишат на български!

88

Анонимен

преди 5 години

Българската православна църква е третата най-стара в цяла Европа след римската и константинополската. По времето когато е създадена, ватиканските диваци са горели и разчеквали по площадите всеки, който не играл по свирката "папата".

87

Василев

преди 5 години

Няма русофили, няма русофоби, къщичките за гости са върха на сладоледа!!!Замълчете и помислете малко, ако имате с какво да мислете!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

86

До Василев

преди 5 години

Много обичаш да дразниш!

85

Василев

преди 5 години

До АнонименНай-удобната позиция за ГЕРБ е да се вкарва тезата за русофилите, които водят непрекъснато хибридна война срещу българските институции и саботират всичко хубаво!!!Питам къщичките за гости, кой ги създаде и кой ги направи възможни???Русофилите и поп Гудяев ли???Ами вие сте селяни прости бе, селяни прости!!!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

84

Анонимен

преди 5 години

ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ РУСКИТЕ ХЕЙТЪРИ СА ПРОТИВ КАТОЛИЦИТЕ БЪЛГАРИ! ИНАЧЕ УЖ БРАТУШКИ... ДА ПРИПОМНЯ И НАЦ. ГЕРОЙ ГЕН.КОЛЕВ СРЕЩУ КОГО СЕ Е БИЛ НА СЕВЕРНИЯ ФРОНТ...

83

Анонимен

преди 5 години

ЕЙ, КАЗВАМ ТИ ДА МАХНЕШ РУСКИТЕ БЕЗБОЖНИЦИ, ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМ ЗА ЗДРАВЕТО ТИ...ЗНАМ КЪДЕ Е ОФИСА...

82

ЕТО РАЗЛИКАТА

преди 5 години

МЕЖУ БГ И ЗАПАДА-ТАМ ПОД ПОДОБНА НОВИНА СЕ ЧЕТАТ ХВАЛЕБСТВЕНИ СЛОВА ЗА ГОСПОД И ПАПАТА, А ТУК СЪСКАТ НЕКВИ РУСКИ ЗЛОБНИ ХЕЙТЪРИ!ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ РУСИЯ, НЯМА ДА ВИДИМ ГОСПОД!

81

Анонимен

преди 5 години

Русофилите коленичат в краката на кремълския КГБ поп Гудяев...той им е "слънцето и въздуха" !

80

ОБЯСНЯВАМ

преди 5 години

НА РУБАШКИТЕ - БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ БОГА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС! Н ЕБОГОХУЛСТВАЙТЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ!! *** СЪВЕТСКИ!

79

Един от село

преди 5 години

Аз съм от тези, които не одобряват! Имам си Православен Патриарх! За този католик не искам и да чувам!А и по каква работа е този тук?Не е поканен от Православната църква...

78

Василев

преди 5 години

Помолете се на Папата, да няма повече къщички за гости и кражби от крадливата корумпирана гербава държавна администрация, селяни прости!!!Защото нито Патриарха ви е помогнал, нито Мюфтията до сега!!!Агент Скоти Балфур!ЦРУ!!!