20

Хм

преди 5 години

Така и не разбрах защо толкова мразите Тесла, Спейс Екс и Мъск като цяло... да не е модерно нещо в момента?Мразим световния електронен концлагер, а Мъск е един от водещите му организатори и основно рекламно лице. Не искаме чипове, камери и сензори на всяка крачка, искаме конфиденциалност и свобода.

19

Анонимен

преди 5 години

Никога не се доверявам на тон желязао и куп електроника. Този автопилот е добър за предпазване от катастрофа в извънаредна ситуация. Като заспиване прилошаване или отнесено внимание но не и да се довери на 100 % . С какъв акъл е бил този да се довери нямам идея сигурно мозъка му е бил в повече.

18

Анонимен

преди 5 години

За този още тогава казаха , че е имал проблеми на същия участък, ама вместо да прочете упътването, взел да се прави на интересен.Напомня ми за стотиците негативни коментари под продукти продавани в интернет, защото не са прочели описанието на продукта преди да го купян

17

Анонимен

преди 5 години

Това е като да си засилиш новата си кола към човек за да демонстрираш системата за безопастност и да го занемиш. Вината не е на колата, никоя система не е 100% надеждна, машините се ползват с мозък. Хората изрично са предупредени, че системата може да управлява но под човешки надзор. Като си цъкаш на телефона и спиш, ти сам си рискуваш живота. Жалко, че има деца - не се квалифизира за награда дарвин.

16

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах защо толкова мразите Тесла, Спейс Екс и Мъск като цяло... да не е модерно нещо в момента?

15

Анонимен

преди 5 години

Този е егати инженера.Седем пъти видял, че софтуерът се обърква на едно и също място и продължил да кара на автопилот на това място!Този е за наградите Дарвин, аз не знам на какво е разчитал.

14

Анонимен

преди 5 години

брех! довер4ив 4овек!не е 4увал нашенското-вяра да нямаш на нищо!

13

ДртПрч

преди 5 години

До Проблемите на ТеслаАз на снимката виждам най-обикновени дръжки, с които да си отвориш вратата ръчно при нужда. На очите си ли да вярвам или на теб?

12

АнонимеН

преди 5 години

АВТОПИЛОТ СЪС 100 КИЛОМЕТРА В ЧАС Е РАВНО НА САМОУБИЙСТВО :DИ ТЕЗИ ОТ ТЕСЛА НЕ СА ДОБРЕ!!АВТОПИЛОТ НАЙ-МНОГО ДО 50 КИЛОМЕТРА В ЧАС И ТОВА Е СУПЕР РИСКОВО!

11

!?!

преди 5 години

До ГoшуТя маке ти да беше от другите 20% бе, ***. По същество да ви кажа, понеже сте прости... Боко Тиквата е виновен, щото не е направил кадърно маркировката! Уби човечеца тоя :(Цацарката да се самосезира!

10

Коце кмета

преди 5 години

Пробват се да вземат некой лев, ама ще вземат от три пръста средния! Като оная, дето съдеше компания, че не било написано предупреждение да не суши котката си в микровълнова?!

9

Анонимен

преди 5 години

До Проблемите на ТеслаКато ти гледам коментара ти май главно от фейсбук се информираш...

8

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Аз на себе си нямам вяра,че на една...тенекия,да ме вози сама.Ами повече...какво да коментирам.

7

Гoшу

преди 5 години

До 3Ти пък...прекалено големи очаквания имаш от тук коментиращите. Повечето са от онези 80%

6

Проблемите на Тесла

преди 5 години

1. Самозапалва се от нищото (кофти акумулатор) докато просто си стои\зарежда в гаража или по време на шофиране;2. Свършва заряда на батерията и спира по средата на пътя, но не може да излезете, защото за отварянето на вратите трябва ток, а около вас профучават други автомобили и камиони, няма ток за аварийни мигачи;3. При уда\катастрофа вратите се заключват, акумулаторът се пали и всичко изгаря за минути;4. Автопилот-убиец.Нищо чудно, че я рекламират само във Фейсбук, само за итиоти е!

5

ДртПрч

преди 5 години

Глупостта му го е убила. ... и безотговорността на компанията, но и на шофьора.Компанията е извлякла полза от заблудата за безопасния автопилот. Инженерът също не е де6ил и е трябвало да знае, че това, което прави, е опасно.

4

Анонимен

преди 5 години

За невероятните тунели на Мъск не си ли чувал?Пропуснал си. Това ще е творение засенчващо Китайската стена и пирамидите взети заедно.Ама четете де!

3

Анонимен

преди 5 години

До 2Понякога се чудя какво ви минава през главата когато пускате коментари...

2

Анонимен

преди 5 години

Ако Мъск щматката, беше изкопал по-рано подземните тунелчета за автомобили, това нямаше да се случи.

1

Анонимен

преди 5 години

Нямат никакъв шанс. Телса многократно са предупреждавали, че автопилота НЕ Е за това за което го ползват повечето. Така, че няма да вземете яката пачка.