47

Анонимен

преди 5 години

Много са хората, които ще гласуват за Иванчева, защото само тя се опълчи на строителната мафия на ГЕРБ.

46

Втрещ

преди 5 години

Колко от Вас знаят и помнят, че нарицателното ,,калинка" тръгна в зората на мандатите Му точно от фонд ,,Земеделие" ? Имаше една Калинка Илиева, пожарникарска дъщя! Казала на Миро Мършев, тогавашния Порожанов, че има тумор в корема и внезапно роди! Майчинството го бе докарала тогава на 4000 на месец!

45

wqw

преди 5 години

А на Порожанов кога? Или той е чист като сълза

44

Анонимен

преди 5 години

До 37. Системата винаги е била такава, пич. Не от 10, а от 30 години и няма да се промени ако друг дойде на власт. Особено пък БСП. Кой ли не се изреди за тези 30 години - беше ли по-различно?

43

Анонимен

преди 5 години

До знаещ. А между тези 10 години нямаше ли едни 2013-2014 на БСП? Защо нищо не промениха и те?

42

ОСТАВКА!!!

преди 5 години

Това е прах в очите на хората. По времето когато тези къщи са одобрявани от ДФЗ изпълнителен директор на фонда е Порожанов. С неговия подпис са одобрявани и изплащани парите за тези къщи. Порожанов трябва да си подаде оставката и то веднага.

41

Бсп са гадове

преди 5 години

Какви морални стандарти търсите в БСП? Това е оксиморон. Там никой не подава оставка.

40

ха,ха,ха

преди 5 години

Тая ще да е от умните и красивите,а изглежда и от най-крадливите.Калинка,калинка,моя....

39

Анонимен

преди 5 години

То..па многУ има кво да му държи на дпеевски. И може ли удържа тази септична яма..

38

ШАЙКА

преди 5 години

КАКВИ ВИСОКИ МОРАЛНИ СТАНДАРТИ В ГЕРБ ТЪРСИТЕ!герб и морал това е оксиморон

37

Лелел

преди 5 години

Тази пък абсолютно безпардонна. Чак не е за вярване, като виц звучи. Но утре ще кажат сигурно, че номерът не се ползва от нея и т.н. и т.н. оправдания.

36

Анонимен

преди 5 години

И пак само поради "високите морални стандарти в ГЕРБ"? Нещо за корупция, за прокурори, за арести?! Нищо че тук далаверата е очевадна?! ...

35

Анонимен

преди 5 години

Егати кадровата политика!!Сайта я копнете да разберем чия балдъза, баджаначка,роднина е?? Какво е вършила през всичкото време? Имали артексов апартамент? Колко заменки и къде...Ако не можете да питаме биволите?

34

34612

преди 5 години

Абе на какви оставки си играят тия хора? Остова да й платят и обезщетение, ако приложат схемата да се споразумеят!!! Дисциплинарно уволнение за такива като тази с телефончето за резервации. Докато се научат, че НЯМАТ ПРАВО на далавери, защото са назначени на висок отговорен пост!

33

Знаещ

преди 5 години

Хора, разберете - тотално сбъркана е системата! Умишлено сбъркана! Удобна за крадене и безнаказано нарушаване на закони и правила. Не са виновни отделните хора облажили се от средата - виновен е един, който ПОЗВОЛИ и ТОЛЕРИРА гнилите порядки. От 10 години България е подчинена на егото на един безумен нарцис, който дори няма капацитет да разбере, че мястото му не е министерски съвет, а просто някоя пожарна команда! Сега се е втурнал да разпорежда - "а га яде и блажи с простотията си" къде беше??

32

Шопо

преди 5 години

Колко лесно-оставка и чупката !!! А затвор,а конфискация на заграбеното !?

31

Анонимен

преди 5 години

Само оставка ли? Това нещо съд, конфискация на откраднатото или питаме за много ... все пак е Булг аристан.

30

12

преди 5 години

Тази..стана известна с уволнението си! Поне сега може да разберем колко стотици отдели агенции....комисии..има. Ка лин кинска кариера....Гер бава ка лин ка!..на това се крепи гръБ!!!.. няма ли някой читав бе Боко??.. що не пише на какъв конКуРс се е явявала?.егати държавата..калинки цецки..цацаратура..брррр

29

възмутен

преди 5 години

Горката жена!Само ги тормозите!Разбрахме, че ГЕРБ са крадци! Защо тогава тормозите жените и кауните?Само Истанбулската конвенция за вас лоши мъже!Не ва е срам!

28

Анонимен

преди 5 години

Зам.министрите затова са назначени- да гърмят като бушони. А Порожанов е целият в бяло!