105

до 113

преди 5 години

ще ти ги пратим у вас да живеят:) Дай да изгоним нашите да дойдат другите :)

104

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя демографски срив. Тази територия няма да остане празна. Тук ще дойдат от Далечния Изток или Близката Африка и пак ще се плащат данъци и осигуровки.

103

Анонимен

преди 5 години

125 като го разделиш на 30 прави по 4 лв и малко на ден за храна а другите 1000 лв за наеми и сметки и транспорт откъде

102

до 105

преди 5 години

Ти си жертва на хаоса в цялата държава. Аз в момента имам стаж колкото съседката ти и не зная дали ще се пенсионирам. Не обвинявам нито теб нито съседката ти....за другото си прав тези които ни управляват трябва да си ходят

101

Анонимен

преди 5 години

С 130 лв не може да изкараш повече от седмица две само за храна камо ли за наеми и сметки нужно ти е поне още 500 600 евро

100

средна пенсия

преди 5 години

пенционерът Иван на обяд изяде леб а пенционерът Хасан две кифтета . начи пенционерите са яли леб с кифтета .

99

Анонимен

преди 5 години

А защо на депутатите и хиляди държавни чиновници пенсията им е максимална независимо дали след това са работили някъде.Стъпка в правилната посока ше бъде да се премахне тази порочна практика и да се изчислява, като на всички останали.

98

Анонимен

преди 5 години

Депутати и политици затова крадат, извинете - "усвояват" като за последно. Да си имат за старини хората. Защото и те са наясно, че няма да има кой да им изработва пенсиите.

97

Анонимен

преди 5 години

Леле.... тез хора ше се чудят как да ги изхарчат.Според НСИ минималната сума за оцеляване е 364 лева, но възрастните а корави хора могат и с по-малко.

96

ИНТЕРЕСНО.....

преди 5 години

ИМАМ 45 ГОДИНИ СТАЖ И ВЗЕМАМ 230ЛЕВА ПЕНСИЯ - СЪСЕДКАТА МИ ИМА 18 ГОДИНИ СТАЖ И ВЗЕМА 207 ЛЕВА ПОНЕЖЕ МАЛКИТЕ ПЕНСИИ ГИ НАПРАВИХА 200 ЛЕВА НЯКОЙ ДА СЕ СЕТИ ЧЕ ТЕЗИ С МАЛКИТЕ ПЕНСИИ НЕ СА РАБОТИЛИ ДОСТАТЪЧНО И ИМАТ МАЛЪК СТАЖ НО НАЛИ ПАТРИОТИТЕ ОБЕЩАХА 300ЛВ И НЕМОЖАХА ДА ГИ ДАДАТ ДАДАХА 200ЛВ. ДОКАТО ИМА ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ ТЕЗИ КОИТО СА РАБОТИЛИ МНОГО ЩЕ СТРАДАТ ЗАТОВА ДА СИ ХОДЯТ

95

Анонимен

преди 5 години

До 98 от 89.Моето дете не получава детски надбавки и ходи на училище всеки божи ден. Всички в семейството ми работим се справяме без никаква държавна помощ...плащаме си всички данъци. Като се пенсионирам, няма да разчитам на социална пенсия, защото отсега ги мисля тези неща.Значи има начин. Съият начин е валиден и за онези наши суграждани, които визираш, и с които цялата държава се занимава, и ни занимава всеки ден. А защо им дължим специално отношение и внимание?

94

дебел депутат

преди 5 години

правя още две години в парламентата и се пенционирам с пожизнен таван .

93

Анонимен

преди 5 години

Спорът дали да има или не социална пенсия е излишен,понеже в Конституцията на Република България ясно е записано,че България е социална Държава.Който както иска да го тълкува но без промяна в нея ще е престъпление да няма социал.Това обаче съвсем не означава,че е Държавата е социалистическа.Дали е сбъркана Конституцията или Държавата и управлението и преценете сами.

92

Анонимен

преди 5 години

Интерсно ми е къде в Африка има такива пенЦии....

91

Анонимен

преди 5 години

Сега тарикатите захапаха демографския срив. Какво ли не чух през годините.

90

Анонимен

преди 5 години

Нека ,всички пенсионери да се изредят за по един месец в Парламента и да получават съответната заплата !Като депутати !А,депутатите да живеят по един месец ,с пенсия !

89

до 89

преди 5 години

Съгласен съм с теб, но има едно НО трябват строги правила за това нещо. Държавата в момента няма социална политика а много малцинства живеят с такава без да работят. Съгласен съм, но нещата трябва да се балансират. Например детето не ходи на училище - лишава се от социални придобивки, майката след 2 год не работи лишава се. държавата трябва да има социална политика, но тя трябва да е справедлива. В момента се създава усещане за несправедливост...Правилата трябва да са за всички.А това го няма

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 91Вярно думаш. Ама и ти си седиш на топло в къщи и не смееш да шукнеш, нали?Смешници

87

Анонимен

преди 5 години

То след някоя и друга петилетка,може и да няма държави в ЕС а да е една хомогенна смесица от хора с една единствена власт и една система.

86

БСП

преди 5 години

Разточителство... - ние давахме по два долара...