52

Анонимен

преди 5 години

Очевидно Василева пак е яхнала метлата. Скрий се како! Не ни се четат акъли от герберунгелски крадливи шматароци

51

Бау

преди 5 години

Предполагам са се "завърнали" за кратко... Като видят ужаса ще се приберат много бързо обратно ...

50

Циник до 63

преди 5 години

Ок де, помислете малко и ми обяснете защо трябва да се върна, НО моля Ви, без патриотични изцепки.-------Е как....върни се за вълнуващото преживяване - с 510лв. заплата - да се чудиш как да свържеш двата края...да умираш пред болниците...да работиш за социала и новите апартаменти за войводиновските роми...да поемеш издръжката на Северинчо Красимиров...и да издържаш челядта на Жоро плъха...да продължавам ли още?И всичкото това - за да се наречеш - родолюПец!

49

до 63

преди 5 години

Няма абсолютно никаква причина да се връщаме! Споко!

48

От 63

преди 5 години

Айде бе, какво стана няма ли някой да ми каже защо трябва да си зарежа бизнеса и лукса за да се върна в бг. Аз ще ви кажа: издънки, кофти отношение на гърците към мен и моя бизнес .....

47

Анонимен

преди 5 години

Ок де, помислете малко и ми обяснете защо трябва да се върна, НО моля Ви, без патриотични изцепки.

46

хахаха до некъф

преди 5 години

аз също съм в чужбина и като вляза в някой бар и сервитьорката е българин/българка не си позволявам да говоря на български, защото винаги се замислям как се чуствам когато съм в Бг и до мен има роми/турци и си шпрехат на неразбираем език. Такива като теб ми напомнят на Бай Г , дето обикаля по Европата и смята че всички са му длъжни само защото се е измъкнал от кочинката

45

Василев

преди 5 години

Казах ви да се научете да работите качествено и ефективно селяни прости, и да не ходете на гурбет в чужбина!!!С дребният селски тарикатлък, си зарязахте държавата, в началото на демокрацията всеки регистрира фирма да врътка търговийка, после дойдоха банките и монополите,които смазаха всичко живо на терен и отидохте да работите в чужбина!!!Не сте ли селяни прости, селяни прости???Агент Хари Бишъп!ЦРУ!!!

44

Циник до SS овеца

преди 5 години

Гиди и *** ти...гиди...Иван Костов ти пречи...че озапти Виденовата ви зима...че още щеше да се записваш по опашките за хляб и кило кренвирши!Опорките от Позитано - ги научихме наизуст!

43

Waffen SS

преди 5 години

Спокойно може да се каже,че това,което 180 византийско управление и 480 години турско иго не можаха да постигнат,то 30 години неолиберален,демократичен,европейски и безкраен преход го постигнаха.Успяха в такива ударни темпове и срокове да съсипят държавата.Няма как да се отрече,че изпълниха инструкциите на плана Ран-ът,писан със съдействието на български икономисти,сред, които Иван Костов.Един основните точки в плана-инстукция е,че населението от 9 мил в момента на писането на плана да стане 5м

42

до 49

преди 5 години

Така е, човече! Българската завист наистина е уникална! Аз лично избягвам повечето българи тук. Но пък имам кръг от познати нашенци, които са топ качество! Жалко, че повечето ни сънародници за нискообразовани, но с големи претенции

41

Видял и препатил

преди 5 години

Налегнала ги е кризата и са видяли зора на Миконос. Сега го раздават патриоти. Ай сиктир - аман от фалшиво родолюбие.

40

Анонимен

преди 5 години

Българина е интересно животно, не дава шанс на никой друг да се развива по начин различен от неговите разбирания. Става дума за средностатистически човек, оцеляващ по някакъв начин, но не му е достатъчно гадно според обкръжаващите.Оставете хората на мира. Те просто не са осъзнали грешката си с това интервю.

39

до 50

преди 5 години

На мен ми е интересно ако църните гърци не бяха фалирали - тези двамата от Стара загора дали сега щяха така да се бият в гърдите че се връщали в Родината?! Виждал съм такива пaлячовци - някои дори не искат да говорят български в чужбина!-------Гърците и "фалирали" са в пъти по-добре от теб!Нефалирала България въди червени олигарси...и маргинали като теб!

38

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е интересно ако църните гърци не бяха фалирали - тези двамата от Стара загора дали сега щяха така да се бият в гърдите че се връщали в Родината?! Виждал съм такива пaлячовци - някои дори не искат да говорят български в чужбина!

37

Анонимен

преди 5 години

пишман патрЕотите ни още не са разбрали, че света не свършва с държавната граница и всеки е свободен да ходи където си иска стига да има нужните качества и знания.

36

Анонимен

преди 5 години

И това топ новина ли трябва да е?! Това сериозен сайт ли е?! Някакви емигранти които отишли в Гърция (поне да беше Америка ами то....) и сега като Гърция фалира и се върнали в родната Стара загора

35

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че политиците ни превърнаха хубавата ни Родина в ***! Затова сме някъде навън. Толкова сме свикнали, обаче, че едва ли ще се приберем някога! Жалко за 1300 годишна държава, съсипана от комунисти само за 70 г.!

34

Анонимен

преди 5 години

Луди всякакви.

33

Василев

преди 5 години

Българите обичат България и се връщат, да работят и живеят, а на Корнелия синчето обича американските долари, Елена Йончева обича русите рубли превъртени в български банки и източили български сметки, Румен Радев обича руските самальоти и да козирува на началниците!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Алвин Бонър!ЦРУ!!!