89

Анонимен

преди 5 години

След 100 години ще настигнете мамуните.

88

Анонимен

преди 5 години

"ИПИ: Трайна тенденция - стандартът на живот на българина се подобрява"---Искат да кажат: ТАЙНА тенденция. :) Както пише Десислава Николова (която и да е тя), "Положителната тенденция не се усеща еднакво от всички", т.е. тайна, майна, както казват във Филибйету. :)

87

Анонимен

преди 5 години

Да, да особено след като искат 70% увеличение на тока и после по веригата всички сметки, стоки и услуги за обикновения човек ... Вие управляващите, имате ли разум????

86

Анонимен

преди 5 години

Какво ще правим,когато Евросредствата спрат и ще трябва да ги връщаме?Вече нищо не остана за даване.

85

Анонимен

преди 5 години

Особено на политиците.

84

Анонимен

преди 5 години

2018родени - 79 000 починали или емигрирали - 158 000

83

Анонимен

преди 5 години

Странджа,какво ще правиш когато татко ти си отиде от власта?

82

Само питам

преди 5 години

Ако сме добре, тогава защо продължаваме да теглим заеми ? - Държавата за да си закърпи бюджета . А народа за да си плати сметките .

81

Анонимен

преди 5 години

Българинът си позволява да плаща повече за стоки и услуги, за ток и вода. Верваме на тези сороскки "институти". Стандартът се вдига чрез инфлационно-растежните явления. Никой не става по-богат, просто има повече разходи.

80

Анонимен

преди 5 години

Една Истина - 6 лв. и такса стол на денонощие, ако се грижиш за близък в болница, освен че те рекетират за всички др. консунативи и плащаш лечение отделно! На това ли казват безплатно здравеопазване и така ли спазват Конституцията, това ли е добър живот?????

79

дебел депутат

преди 5 години

стандарта ми се подобри , усещам го :)

78

CuGaHuH

преди 5 години

МНОГО ЯСНО,4Е СЕ ПОДОБРЯВА ВИЖДА СЕ ПУБЛИЧНО ,4Е СЕ ПРОДАВАТ НА ХОРАТА СКЪПИ АПАРТАМЕНТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ

77

Анонимен

преди 5 години

Друг представител на тоя институт оня ден плюваше,че нямало пазарна икономика и затуй бизнеса бил зле и толкова малки инвестиции е нямало от времето на Луканов.Хубоу,че са работещите българи в чужбина,че да пращат парички.Явно от тоз институт откъде им платили там хвалят.Пфу!

76

ЦК на ГЕЙБ

преди 5 години

Цецо е добре. Има си 20 апартамента + още толкова в чужбина. Тиквата е още по-добре. Той апартаменти не купува, той купува имения. И острови.Значи се развиваме!

75

Анонимен

преди 5 години

Комисарката се бори с анорексията .Лични лекари-Фънки и Лили Винеткова

74

АнонимеН

преди 5 години

ДА ПОДОБРЯВА СЕ, ЗАЩОТО БОРИСОВ СТАВА ВСЕ ПО СЛАБ НАЙ-ГОЛЯМО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ Е ТОЙ!И СЕ ПОДОБРЯВА ЩОТО НИ ВКАРВА В НОВИ И НОВИ ЗАЕМИ НО ТОВА В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ НИ ГРЪМНЕ В ЛИЦЕТО!

73

Една забогатяла...

преди 5 години

Това за българите ли се отнася??? Или госпожата от ИПИ яко се е надрусала???

72

FAKE NEWS

преди 5 години

Ето това е FAKE NEWS! Къде е комисарката, дето щеше да се бори с фалшивите новини? Или щом фалшивата новина е спонсорирана от Отдел Пропаганда в ГЕРБ - МОЖЕ!Когато ви се прииска истината - погледнете Евростат. Там Тикволандия е описана прекрасно - най-бедна, най-корумпирана, най-слаба икономически. Като капак - 111 място по свобода на словото и най-бързо изчезваща нация в СВЕТА!!!! Няма Африка, няма Украйна - НИЕ СМЕ НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ В СВЕТА!

71

Стратег

преди 5 години

До Мистър КроАбсолютно съм съгласен. Аз съм го и писал, тук в този форум, много пъти. Европейските програми, чиято основна задача е европеизация на бг икономиката чрез поощряване инициативността на личността всъщност постигат точно обратният ефект - тотална леност на "бг икономиката" и се явяват вид цицка, която определено хора захапват, лягат и пият до пръсване.

70

Анонимен

преди 5 години

А защо събираме пластмасови капачки за кувьози ?