23

Анонимен

преди 5 години

До 23..Малък ***.Замислял ли си се.Каква е разликата между ЕС и НАТО? Мислете деца! Стига с тия шаблони!

22

българин

преди 5 години

А вие какво очаквате? Да се радват.Че някой им е променил името..На държавата ли? А ко утре.Турция "пожелае" България да се казва.Западна България.Какво бихте казали тогава?

21

Анонимен

преди 5 години

До 21Ей папурчо ние селяните не живеем в смрадливи дупки завряни в панелки с мръсен въздух, като вас софиянците Ние живем в двуетажни къщи с голям двор и куче в двора и чист въздух наоколо. Не ни пращай по света щото света трябва да ни гони нас, а пък за вас софиянците няма да коментирам изобщо.

20

Анонимен

преди 5 години

Добре е само ако след НАТО и ЕС влязат и в България. Така за всеки случай.

19

Анонимен

преди 5 години

"" сега демокрация помня голяма радост беше видяхме я и нея ... ""..................какво си видял ти, бе чичо ... кръчмата на село ?кръчмата на село си е била такава и при комунизма същата е и при капитализма ...Излез малко от вонящото си село, от вонящата си среда ... учи, работи, пътувай по света - ВИЖ !Ако чакаш Тодор Живков или Корнелия Нинова да ти вдигнат стандарта ... няма да го бъде и познай кой е виновен ? Този същия, които кисне в селската кръчма и чака някого или нещо

18

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

И като влязат в ЕС и НАТО македонците ще цъфнат и вържат ...Ние българите вече го знаем от опит.

17

Пане Кесарийски

преди 5 години

Македония е велика държава и може да си прави кавото си поиска, кеф им НАТО сменя името и влиза в НАТО Другите ги приеха със старите имена и дори не им дадоха право да си изберат ново име. Заев е най-великият политик на Балканите и в света.

16

Нико

преди 5 години

Мекедонците, ще излязът много по умни от българите ние винаги сме били от губещите в избора който ни свирне и хоп бяхме със съюза той падна сега демокрация помня голяма радост беше видяхме я и нея сега накъде ?

15

Факт

преди 5 години

Всъщност НАТО искат най-вече шиптърите,а македонците-ЕС.За какво става дума?НАТО съществено ще облекчи и узакони завладяването на Македония от албанците,които вече са над 40% от населението.След 10 години ще са мнозинство и нищо няма да може да спаси Македония.От друга страна,самите македонци осъзнават неизбежността на тоя развой и се надяват на членство в ЕС,което би им дало път за бягство...

14

Анонимен

преди 5 години

До ЕС и НАТОЕС и НАТО не са виновни, че наляха милиарди в България и някой ги гепа. Виновни сме ние, че го допуснахме и защото българина е глупава нация.

13

Анонимен

преди 5 години

С тия не успяха ще опитат със сърбите да приобщят Сърбия има навика да забърква световни войни. НАТО трябва да се изгони от тия ширини.

12

Анонимен

преди 5 години

До 2Тук не става дума за сили става дума за стратегическа територия. Да не мислите, че сме в НАТО заради армията ни?

11

ЕС и НАТО

преди 5 години

донесоха само мизерия на България. А македонците нека си искат ЕС и НАТО.

10

Анонимен

преди 5 години

Мaкедонците нищо не искат от тях нищо не зависи НАТО ги използва за да провокират Путин той не е *** де да не разбере ама макетата можеха да видят какво стана с Украйна и те много искаха в НАТО и ЕС. Въобще някой итрае много опасна игра на Балканите и тя не е със гърците.

9

Анонимен

преди 5 години

Това Северна Македония е смешноМакедония си беше по-добре

8

Ludoto Lenche

преди 5 години

...na teniskite na tezi "makedontsi " ..zashto pishe na balgarski ?!! Nikoi nemoje da gi spasi ot sobstvenata im glupost !!!...ne e kato da niamat primeri ...

7

melez

преди 5 години

balkanskite strani nemogat da jiveyat bez robstvo.napravete balkanski siyuz i jiveyte svobodno i naroda da e stasliv da bidete primer na sveta.

6

Анонимен

преди 5 години

Че какво му е на новото име?! Република Северна македония звучи значитолно по-добре от БЮРМ.

5

aa1830

преди 5 години

Типично за северномакедонците - раздвоение на личността, омраза, липса на история.... Държава, която си сменя името, краде история от съседите си и се бири за място под слънцето с езика на омразата не я очаква нищо добро.

4

Братя македонци,

преди 5 години

човек или държава които си сменят името за келепир се наричат с точно с един конкретен епитет и едва ли могат да очакват нещо друго освен презрение и погнуса.