87

Владислав

преди 5 години

Чакаме оставка.Иванчева стои осем часа на улицата, той яде вафла.А делото е пълно фиаско, смешни записи и никакви улики.Прокуратурата сключва сделки с убици и им дава по 2-3 годни макс, а тук 20 годишна присъда.Виждаме къде се корени престъпността и тя май е при тези, които разследват.

86

Само

преди 5 години

Дано по-скоро има възмездие за шайката ви и да секнат самодоволните усмивки на всички м.утри и поръчители на фалшиви обвинения за всеки,който вади кирливите ви ризи на показ ! Бог бави,Не забравя! Ваш ред е !

85

Анонимен

преди 5 години

До неразбралКоментара ти е от серията - а вие защо биете н..те . И в двата случая са за затвора . И да 200 г е добро число , в щатите има такива присъди

84

неразбрал

преди 5 години

А колко години се полагат тогава на *** милиционер ,купил апартамент за 1 800 000лв и декларирал че го е купил за 386 000лв?От къде е разликата?Пак ли от тъщата?По критерия на спец-съда този измамник трябва да лежи повече от 200 години.Да , ама не.Милиционера дори не е задържан.И смело ръси милиционерски мозък от телевизиите.

83

уточнение

преди 5 години

Ваклин е за затвора.За подбудителство и подкуп.И пълна ревизия на фирмите му.Няма как 35-40 годишен предприемач да строи едновременно 5-6 огромни обекта в София.Цялата история е скалъпена от Цвъко и бандата му.Присъда от 20 години затвор само за поискан подкуп е чудо в съдебната практика.

82

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е толкова *** Андрешко , просто е еволюирал в платен ***

81

До Сминдух

преди 5 години

Отказа се от обясненията си не свидетел,а подсъдим.Разликата е огромна.Отказа се, защото тези показания го уличаваха и него .

80

реалист

преди 5 години

Спец-прокуратурата е гербаджийска поръчкова институция.Тиквата я създаде за да се разправи с Алексей Петров.След като това не стана ,вече я използва срещу политическите си противници.Вчера бившия министър Е.Йорданов каза: "Ако Иванчева и Петрова бяха убили Ваклин ,щяха да получат по-малки присъди."И даде пример с едни убийци ,заклали таксиджия и осъдени на 12 и 10 години.Ако мереха със същия аршин , един гербаджия нямаше да има на свобода.Защото всички гербаджии са потънали в корупция.Всички.

79

Анонимен

преди 5 години

Справедлива присъда . Средно статистическия българин работи 20 години да спести тези 70 х , така че нека тези които ги крадът да ги заместят с работа в полза на обществото за 20 години в затвора

78

сминдух енд чесън

преди 5 години

Господина не знае дали подсъдимите са оправдани за получаване на подкуп и са осъдени за искане на подкуп,но свидетеля се отказа от показанията си заради натиск и въпреки това има присъда.Кой не е в час?

77

Анонимен

преди 5 години

Странна визуална прилика има между прокурорските свидетели Ваклин и Лазов...

76

ПЕНКО

преди 5 години

НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА ПО- СПЕЦИАЛИЗИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ОТ ТАЗИ В САЩ - СЪДЕБНО ЖУРИ ОТ НАРОДА -ОПРЕДЕЛЯ ВИНОВНОСТТА , А НЕ СЪДЛЬО ИЛИ СЪДЛЯРКА- ОТ НИКОГО НЕИЗБРАНИ /НАЗНАЧАВАЩИ СЕ ПОМЕЖДУ СИИ СПОРАЗУМЯВАЩИ СЕ ЗА ПАРИ С КОГОТО ИМ ПАДНЕ ОТ УБИЙЦИ И ПЕДОФИЛИ / -КАТО У НАС!!! НО ЕДИН "ПОЛИТИК " КАЗА : " НАРОДЪТ НЕ Е ДОРАСЪЛ " !!!ЖАЛКО ,ЧЕ ДО МОМЕНТА,НИТО ЕДИН ПРОКИ ИЛИ СЪДЛЬО НЕ МЕ МОТИВИРА ДОСТАТЪЧНО !!!!

75

Анонимен

преди 5 години

Герб са тумор за България!

74

може ли така ДРУГАРИ

преди 5 години

Иванчева поискала от строителния предприемач Александър Ваклин 997 000 лева подкуп или 1917 минимални работни заплати, но получила ЕДВА 136 908 лева, равно на 268 минимални работни заплати към онзи момент......... МОЖЕ ЛИ ЗА ТАКИВА ДРЕБНИ СУМИ ДА Я ОСЪЖДАТ !!!???!!!

73

до 77

преди 5 години

При демокрацията е така,още от елинско време.Корумпетата си избират корумпирани.Всички ревът,че имало корупция и искат да има осъдени за корупция,а като осъдят някого почват да ривът,че бил невинен.Първите ривът,щото искат да се намястят на техните места,а вторите ривът,щото за тях мантрата на облаги е приключила с осъдените!Третите(аутсайдерите) ривът,за да има музика,щото ги е яд,че не могат да се наместят и уредят като първите и вторите.

72

Е па

преди 5 години

Идеолозите на цирка са едно пожарникарче и един физкултурник все пак, нема нищо невъзможно.

71

Анонимен

преди 5 години

За пореден път се убеждавам, че по просто същество от българина няма. Как им раждат на някои хора главите такива глупости не знам - прокуратурата подхвърляла пари в багажниците на фризьорки, щото въпросните фризьорки засягали интереси....... то направо цял сериал става от това и Хорейшо ряпа да яде. Прав беше човека за 80% българи с ниво на интелигентност под критичния минимум.

70

Анонимен

преди 5 години

Поне 20 години за Ваклин за подбуждане за подкуп

69

до ти да видиш

преди 5 години

Ти си гледай твоите башъбозуци какво са правели и продължават да правят-всичките им имоти-БЕЗПЛАТНИ,повтарям БЕЗПЛАТНИ(не са си платили даже и малкото пари които уж дължали),всичките им поръчки- няма нито едно читаво строителство от 10 г. насам. Та "ти да видиш" поне някой няма ли да го отнесе,нали уж борите корупцията или борбата е за тези,които не ви позволяват или ви пречат да дерибействате???

68

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са един голям провал. Жалко за изминалите 10 години безвремие.