18

Анонимен

преди 5 години

Господ ги наказва заради избиването на катарите и богомилите.

17

Благой от Минстрой

преди 5 години

С тез пари Макрон дайм намали бинзина, дизила на жълтите жилетки нали искат хората, черква да им ремонтирва луда работа брат

16

пенко

преди 5 години

на кого е "НОТЪР ДАМ"- ЦЪРКВЕТО ??? ТОВА Е КАТОЛИЧЕСКИ ХРАМ -НА ТЕЗИ КОИТО ИЗБИХА ХИЛЯДИ НЕКАТОЛИЦИ В ПАРИЖ , ХРАМ НА ПЕДОФИЛИТЕ КЮРЕТА; ХРАМ НА ИНКВИЗИЦИЯТА; ХРАМ НА КОНКВИСТАДОРИТЕ ; ХРАМ НА ЛОЙОЛИСТИТЕ ; ХРАМ НА ИЗГОРЕЛИТЕ ДЖОРДАНО БРУНО; ХРАМ НА КОРОНЯСАНИТЕ ДИНАСТИИ -ГОСПОДАРИ -УБИЙЦИ ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА ...!!! ЕХ КАК БИХ ВЗРИВИЛ ВАТИКАНА И МЕКА -И ВСИЧКО " НАЧУКАНО" ВИ ОТ ЕВРЕИТЕ ,СЕМИТИ ,ЦИОНИСТИ ..БИБЛИБИЛИЙКАТА -А ...КОРИКОРИНА АНА !"ДА ЗЕМЯТА ВИ Е ПЛОСКА " -ТЪПОГЛАВЦИ!!!!!

15

Бау

преди 5 години

С 300 мил, цели 40 години ? С тези пари може да работят 5000 човека в/у това ...

14

Кискин Пехливан

преди 5 години

Какво ще я реставрират, по добре да сложат 5-6 минарета, едно викало да крещи ходжата, да раздават отпреде шалвари и яшмаци по добре ще е, аллах бисмиллях

13

Анонимен

преди 5 години

предложение : макрон осигурява и плаща хотел на нашите шофьори, за да не маат празни и да опушват 4-5 държави по пътя си, а нашите заделят по някое евро за катедралата...........или му закарват по един курс дървения от царска бистрица или мусала ........нали и царят трябва да помогне с нещо.

12

Анти дпс

преди 5 години

Не се притеснявайте бе хора щом бате Бойко се намесва много бързо ще стане раставрацията , вижте колко бързо строим магистрали и други обекти а след седмица почваме ремонти по тях . Ако оставим сами французите те ще се мотаят най малко 200 год. ха ха ха ха

11

Анонимен

преди 5 години

Макрон каза за 5 години ще я възстановят.

10

Васил

преди 5 години

До Анонимен 1Само хора като тебе може да ги боли каквото и да е и да не им пука. Защото си смешен и никога не био отишал да я видиш а предпочиташ да си седиш в кръчмата и да си пиеш и да се друсаш...Лично съм виждал така наречената от тебе "съборетина" и е нещо грациозно което ти никога няма да видиш дори и в мечтите си.

9

Крум от Крумовград

преди 5 години

Катедралата ще се оправи,е, нямало да бъде същата..ами вие същите ли сте, както преди 10 години, а след 20 години на какво ще приличате? А папа Франциск очаквам да коленичи пред Северин Надеждьов Красимиров, русенския убиец, и да му нацелува краката, това е църквата днес- популисктко шоу.

8

Анонимен

преди 5 години

3 фашистки лайка на номер 1

7

Я па я..!

преди 5 години

Така е. Защитниците на екологията няма да позволят да се сечат вековни дървета за строителството.

6

Мишо Шнадото

преди 5 години

За около 3-4 милиона години я я постегнат я не. сериозна работа е това. тънка.

5

Анонимен

преди 5 години

Аз като седна в студиото какъв АНАЛиз мога да направя после да се потупам по косматите гърди и да викна Булгааар Бугааар. Алеко ако беше жив щеше да напишe един разказ Бай *** в студиото. Абе като си такъв експерт построй една голяма катедрала/църква в БГ какво си седнал да ланготиш хората.

4

Анонимен

преди 5 години

за идването на папата в раковски - 886 000.....за френската катедрала - не знам си колко..................а за националната ни библиотека, на която покрива тече ?

3

Реставратор

преди 5 години

Живота продължава.Най-важното е че няма човешки жертви !Бог си е на същото място както и преди !

2

Пешо

преди 5 години

Дано успеят да я възстановят толкова красива като преди

1

Анонимен

преди 5 години

Всички новини от вчера по 10 минути дрънкат за тая съборетина.А 99% от хората ги боли К.