58

българка

преди 5 години

А честита нова придобивка - Боко ще реже лентата по нанадолнището...... Варналии първо да дойдат в Бургас да се упражняват на кръговото до КАТ - по нанагорнище и по нанадолнище да свикнат ! Даже варненското кръгово е с доста голям диаметър, нашето бургаското до КАТ е колкото един геврек - буквално. Хем стръмно, хем мъничко - подходящо за тренировки ! Какво да се прави - инженерите изчисляват, другите събират... после имало катастрофи.....

57

Анонимен

преди 5 години

В с.София пак сме пРъви! Новото кръговото на Драгалевци скоро ще стане на 10 години.От вход до отсрещният изход има поне 5м денивилация - голямо "дрифтене" пада :)Е па ае - със здраве да си го пързаляте.

56

Анонимен

преди 5 години

Много се краде!

55

Анонимен

преди 5 години

Все тая нали взеха парите.

54

шматка

преди 5 години

До ???От Ян Палах продължава надолу към Крайезерния път.Проекта го има в нета но от там няма как да разбереш за Творбата

53

???

преди 5 години

Къде е това кръгово? За какво продължение на бул. Васил Левски във Варна пише?Не познавам Варна, но на картата на Варна бул. Васил Левски в едната посока свършва на крайморския булевард, който отива към курортите, а в другата посока е бул. Ян Палах, като продължение на бул. Васил Левски. Накъде удължават булеварда?

52

Вал

преди 5 години

Стига с това Морска столица!

51

Ха-ха

преди 5 години

Стриктно спазвали проекта! Като и ония от АПИ за кръстовището дето Местан катастрофира - изпълнено точно по документацията. Ами значи проектите и документацията ви са калпави. Оттам почнете. Не ни обяснявайте, че всичко е точно и законно.

50

123

преди 5 години

На първо място ако някой идва от София и иска да иде до курортите може въобще да не минава през града, а отгоре Аксаково да мине направо.

49

Варна

преди 5 години

Направи се хубав булевард, нека не забравяме какво беше преди. Иначе това кръгово е меко казано странно според мен някой не е изчислил нещо както трябва, но е нормално , знаем какви кадри работят в сектора ,зимата ще има много ПТП-та.

48

Анонимен

преди 5 години

Ще му свикнат

47

Анонимен

преди 5 години

Абе нали прибраха милионите а това че кучетат лаят не е от значение. Безнаказаноста води до големи изкривявания. Ако знаеха че ще бъдат бити и еани едвали щяха да са толкова безочливи. Кой ви е крив като не биете и не еете.

46

Анонимен

преди 5 години

Ние старозагорци нямаме намерение да се даваме,на когото и да е! Скоро също ще имаме подобно съоръжение! Даже може и по-наклонено да го направиме,че да се лизгаме зимъска се едно сме на ски шанца и направо у магазинете отсреща да си улазяме!

45

шматка

преди 5 години

До ФактНедей лъга така мазно бе.Точно асфалта от Чайка до ХЕИ е като самолетна писта.Провери си ходовата част на т.аралясника.Там е проблема а не в асфалта.Колкото до озеленяването-в момента го правят.Очакваш да ти засадят 20 годишни дървета ли.

44

Анонимен

преди 5 години

Някой ще ми обясни ли защо по черноморието кръговите са през сто метра?

43

ФАКТ

преди 5 години

шматкапреди 38 секундиДо 123Булеварда е супер.Свързва Зап.пром зона Летище магистрала Хемус със източните квартали и курорти.Ще изведе трафика от центъра.Мащабен и добре изпълнен проект с изключение на кръговото Цар Освободител-Левски-------------Шматка си и шматка ще си останеш. Проектът е лош - грозен, не съобразен с идеята за зелена градска среда и живущите в района му. Ще изведе какъв трафик, като трафикът е от кварталите към центъра. Асфалтът на ремонтираната стара част е на бабуни..

42

шматка

преди 5 години

До 123Булеварда е супер.Свързва Зап.пром зона Летище магистрала Хемус със източните квартали и курорти.Ще изведе трафика от центъра.Мащабен и добре изпълнен проект с изключение на кръговото Цар Освободител-Левски

41

шматка

преди 5 години

Моля коментиращите които не са виждали това творение да не коментират.Проектирането на това кръстовище е и.диотско.Строителя няма вина.Това което казва въпросния инж. е абсолютна лъжа.Първите две кръгови са добре но това е под всякаква критика.Абсурдна и излишна денивелация.Ако трябва да се оцени проекта-слаб 2

40

Анонимен

преди 5 години

Дано поне канализацията да поема водите при дъжд, защото досега пътищата на Варна при най-малкия дъжд ставаха канали.И ако там почне да се събира вода и под наклон ще има плуване на коли свободен стил

39

Герба си евало мамат

преди 5 години

Тия хора не са идвали в Бургас да видят кръговото на КАТ и Трапезица по модел на чичо Митко Момата.