11

Скептик

преди 5 години

Какъв е изводът? Не притискайте народа до стената!

10

Анонимен

преди 5 години

Комунистите каквото не са свършили 1925г. го довършиха след1944г.Лошото е че продължават.

9

емиграция

преди 5 години

Пррочетете книгата ,,Корона на тръни' и после ще коментираме....Доста неща са изкривени от СТАЛИНСКАТА история в БЪЛГАРИЯ след 1945 г.

8

lol

преди 5 години

Жалко, че не са избили родата на заговорниците, до 9-то коляно, та сега трябва да ги търпим. Кървавата история на комунистите никога няма да бъде оправдана - терористичен акт с/у собствения ти народ. Сталин и Мао само могат да им завиждат.

7

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът беше справедлив ,а демокрацията се оказа несправедлива .

6

Анонимен

преди 5 години

Там са укорите и проклятията, дето робът, човекът, като не чуят думите му, разума му, улавя се за крайност и се бори на живот и смърт, доколкото му позволяват средствата, които са низки, защото са малки, а малки само затуй, защото им са ги отнели господарите.

5

Анонимен

преди 5 години

1923 година Мусолини идва на власт в Италия. Българските политици виждат какво става из Европа, както сега гледат, и извършват същия монархо-фашистки преврат и свалят правителството на Стамболийски. През 1934 година българските политици виждат какво става в Германия през 1933 година и повтарят видяното в България. Всичко е копи-пейст, както винаги и както е сега.

4

vlady

преди 5 години

Жалко, че не са успели - в Русия гръмнаха лошия цар 1881г. и решиха доста проблеми, след него дойде по-добър, който се съсредоточи върху реалните проблеми на държавата вместо да прави ненужни или не особено нужни в момента реформи. Ако бяха убили Борис и България щеше да се развие по-успешно.

3

Анонимен

преди 5 години

1923 година нищо ли не са видели? Стамболийски не са ли видели? При Юнското и Септемврийското въстание също не са видели никакви глави. Гео Милев също безследно изчезнал.

2

Анонимен

преди 5 години

Атентатът е в отговор на жестокото смазване на Септемврийското въстание.

1

Анонимен

преди 5 години

комунистите са направили золума - това си е ясно.