44

Шопо

преди 5 години

Все се питам като немат акъл да устроят себе си/всички безимотни/ как ще управляват тая държава !!!???

43

неразбрал

преди 5 години

Снимките са от заседателната зала на Министерството на туризма/бившето Американско посолство/.Не ми е ясно дали крокодила от Златоград е платил наем за залата ,защото далаверите на фамилията му не са туристическа дейност ,поне за сега.И защо същия крокодил не си подава оставката вече седмица?Не вижда ли че плаши туристите?Вече има отлив от ранните записвания.Какво чака кроки?

42

iceblast88

преди 5 години

Абе как всичките ни политици един от тях няма собствен имот? Бедни горките влезли в парламента и бедни излизат, мъка та мъка. Тя цял живот дом не успяла да съгради, министър я направили. Абе Боко поне следващия път ги избери някакви които са направили нещо в живота си, че да не се налага да се оправдават с бащи, балдъзи и тн. Пък и всички гербери от какви богати родове (да не са натрупали имането по времето на БКП когато са били по равни от останалите?). Ама иначе заклети анти-комунисти били.

41

Анонимен

преди 5 години

Борисов 11 години не е подавал Данъчна декларации.Има ли кой да му потърси сметка ?

40

Офф ,да се омита

преди 5 години

Горката грозобойница.Нямала къщи , а само апартаменти и вили.Сигурно дори не е чела как се описват в нотариалните актове къщите , като тази в Драгалевци-ЖИЛИЩНА СГРАДА!толкова е невежа и нагла ,че неграмотността не и личи.Ама и този дето я е взел ,голУем тарикат-никой няма да му я погледне.Сигурна работа.Честно казано такъв крокодил не искам да виждам даже и по телевизията.Язък за милионите дето открадна.Да беше дала някой лев на пластичен хирург, да не стряска децата по улиците.

39

Анонимен

преди 5 години

Eх, все хубави хора печелят обществени поръчки и евтини апартаменти. Все фамилни дриймтиймове. Браво!!!Един конски суджук, моля!САМО 28 МИЛИОНА ЛЕВА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ДРИЙМТИЙМА НА АНГЕЛКОВАФирми и консорциуми с участието на Панайот Панайотов, баща на министъра на туризма Николина Ангелкова, са спечелили обществени поръчки за близо 13 милиона лв.

38

Анонимен

преди 5 години

А един друг плащаше наем на майка си.

37

Анонимен

преди 5 години

Особено когато родителите и почват да печелят обществени поръчки за милиони докато тя става фактор в Регионалното министерство... е там трябва да ровят проверяващите, не в декларациите... *** конфликта на интереси у нас не е проблем...

36

Анонимен

преди 5 години

Да разбираме ли, че не отрича твърдението, че мъжът и/или родителите му са мутри/свързани с групировки?

35

vfff

преди 5 години

Много интересно дали са я построили през последните 10-тина години..

34

Анонимен

преди 5 години

Тя добави, че къщата, чиято снимка се разпространява в социалните мрежи, принадлежи на родителите на съпруга й и тя я е посещавала само като гост, придружавана от детето си.Веднъж отишла на гости само... но забравила да си тръгне

33

Анонимен

преди 5 години

Браво на момичето!Случила е не само на родители, ами и на свекъри. Тук направо удари в земята и Цвък.

32

Анонимен

преди 5 години

Борисов Господ ще го привика на отчет. Там ще дава обяснения.

31

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова заяви, че не живее в къща, както намеква СимеоновПо-късно ще доуточни, че дори въобще не живее.

30

ПроСоТо

преди 5 години

така наречения ТУМОР "герб" е в основата!!!!..Разберете го!Това е ШАЙКАТА,"ДОМЪТ","ТОРНАТА ПРЪСТ",на която никнат и ЩЕ никнат ПЛЕВЕЛИТЕ!."Гледай в корена!"../К. Прутков/..Както сто пъти би трябвало да ви стане ясно:-За 10 години Харема на Боко СЪСИПА всяка представа за държавност,ПРАВОВ РЕД,национален интерес и дисциплина!Корупцията и престъпленията на "висше" ниво станаха нещо ОБИКНОВЕНО и за съжаление,постепенно прието от хората като.."нормално"....нямам повече какво да добавя...

29

Анонимен

преди 5 години

И родителите на мъжа ти ли имат фирма,която уреждаш с държавни поръчки,като твоите родители? Тези родители имат къща все едно са шефа на Самсунг.

28

Марко Поло

преди 5 години

Как всички роднини на политици и висши чиновници стават богати е пълна мистерия. Гледаш ги пенсионери, а те имали един куп фирми и имоти. Добре, че са богатите роднини на политици ни и да ги издържат, че иначе щяха да живеят под мостовете, както вика Симеонов и да ядат сух хляб.

27

Анонимен

преди 5 години

Пинокиа както е зяпнала на 5-тата снимка, сякаш друго нещо се готви да прави!

26

бат ви Петре

преди 5 години

Комунетааа, разсипахте се, 10 г. ви дере Бойко и умрете от яд еййй! И в червата сте проклети значи!

25

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Агелкова , Вън от правителството.