13

Анонимен

преди 5 години

Всф Скандинавия падна тоя Закон рарикат

12

Анонимен

преди 5 години

от съюза на прости.тутките...Да се чете - съюза на сутеньорите. Те са основните действащи лица. Законите в страните с легална проституция са буквално писани от сутеньори, които правят щедри дарения на политически партии от левия спектър. Стане ли въпрос за това е моят избор, цялата реч е писана от сутеньор. И изпята пред медиите срещу заплащане или срещу по-малко бой.

11

Ха-ха

преди 5 години

Фенерите не са задължителни. Нашите плеймейтки се оправят и без фенери

10

Анонимен

преди 5 години

Какви проблеми имат ?За 4 дни изкарват толкова колкото за 1 месец блъскане в супермаркет.Повечето *** дори и тези в България всъщност получават доходи на да кажем 3-4 средни брутни работни заплати при това без да работят особено много.Кво ми ги жалят,гладни ли са,бедни ли са та повечето гледат с презрение и подигравка каквато и да е работа от "нормалните" която им носи по-малко от 3000 лв месечно.Пхах. Бедни,а? И тия халипари с тая подписка дето ще освобождават робините.Скъсаняци смешни.

9

Ггг

преди 5 години

Шериата забранява

8

Консервативен

преди 5 години

Аз съм ЗА проституцията да бъде забранена! Защо обаче в Скандинавия се наказват само ползващите услугата, а не и самите пpocтитутки? Пак лъсва лицемерието и двойните стандарти на НПО-тата и феминистките!

7

Анонимен

преди 5 години

Да им имаме проблемите....Имаме ги.

6

Анонимен

преди 5 години

бре, бре, големи моралисти!! Обикновено такива са най-големите лицемери!!

5

Totenkopf

преди 5 години

Да им имаме проблемите.

4

киро на кирия

преди 5 години

Изключително глупави хора.Повечето от младите жени не им се прави секс.Или прави им се ама след хиляди,свалки,ухажвания,заведения,обяснения,подаръци и накрая като теглиш чертата какво излиза.Че си изхарчил 1000 лв за 2 пъти секс който не е особено задоволителен.На нея и е през оная работа нали е модно да са мъжемелачки сметкаджийки без чувства. Та за 1000 лева ще изкарате близо 10 часа с 10 хубави момичета. Или 3 часа с манекенка.Или седмица с не толкова хубава ама много старателна.Еми къде киро

3

DEVIL-JIN

преди 5 години

Недейте бре.Аз ходя от време на време там за да ***.

2

Сандо

преди 5 години

Важно е коз да има!

1

Анонимен

преди 5 години

Да ги преместят пред парламента в София.