94

АзГ

преди 5 години

В Берлин 20 арабски клана със средно 1000 членове всеки тероризират града и полицията е вдигнала ръце. Тези араби карат АМГ, Порше, Ферари и др. а са на...социални помощи.Червено-зелените предатели не могат (защото не искат) нищо да им отнемат. Берлин е един пролетарски град. Само 10% от жителите на германската столица имат собствени жилища (за Германия са 35%, също на едно от последните места в Европа). Затова се и поддават на червената пропаганда - SPD, Grüne, Linke са истинските ПОПУЛИСТИ !

93

до Циник

преди 5 години

Минал съм същия път като тебе, братко. Дойдох с два куфара в Германия преди 25 години, никакви социални помощи или интеграционни курсове. Помогма ни и доброто ниво на владеене на английски. Никога не съм се оплаквал, защото всеки си кове своята съдба. Добре съм материално, живея в собствена къща, четири гарсониери давани под наем на студенти - като сигурност за старини. Но червено-зелените и на това завиждат. Тези наивници искат нов социализъм. А докъде ГДР я докара всички знаем.

92

партайгеносе

преди 5 години

Запада си умира за комунизъм под маската на социализъм!Само дето търси лесното,ама ако може без Гулаг!Там дето хората са ходели по голяма нужда веднаж в седмицата,яли са чорба от рибешки глави,и са били с жизнен ресурс от 3 до 6 месеца!Понякога тия западни лиглювци направо не мога да ги дишам!

91

Анонимен

преди 5 години

Прекрасна идея, и дайте ги тези големи апартаменти на новите Германци, че те имат големи семейства и яе продължават да се плодят докато заместят Германците,Такава гениална идея може да се роди само в болен левичарски прогресивен мозък !

90

Анонимен

преди 5 години

След като работещият немец хрантути цяла пасмина, която 4 години трябвало да живее като т_ър_тей, за да се интегрира, напълно логично е в главите на паразитиращите да се зароди подобна мисъл - ядем парите му, малтретираме сексуално жените и дъщерите му в сянката на емблематична за християнския свят катедрала и той кротко си мълчи, защо да не му вземем и жилището?Ние тук по принуда търпим и хрантутим един екзотичен етнос, а той ни се качва на главите. Затова добре знаем как разсъждават такива.

89

Ако дебелата кадъна

преди 5 години

иска да има собствен апартамент, да махне чаршафа от главата си, да смени шалварите с нормално човешки облекло, да изкара някакви курсове, за да овладее полезна професия, да си намери работа и после да си изтегли заем, да купи жилище и да го изплаща работейки.По-лесно обаче е кадъната да нададе вой, че не ще да плаща наеми, а иска наготово щото е правоверна и имамът й е казал, че е в правото си да отнеме от неверниците всичко, което хареса! Мрънка на чалмалията и той настоява за национализация.

88

Анонимен

преди 5 години

А така вижте как се прави.

87

Анонимен

преди 5 години

Ненормални!

86

БПФ

преди 5 години

До Анонимен 93А не се ли замисляш, че ако не бяха "***", тия имоти изобщо нямаше да съществуват? Тези компании сами строят имотите, които отдават под наем, а в Германия има доста такива. Ако не бяха Deutsche Wohnen или Corestate например, какво щеше да "отчуждава" тоя "германец" с талибанско име, за да настанява на аванта себеподобните си? Тогава щяха и в Европа да живеят в мpъсни колиби, в каквито живеят и в тяхната си кoчинка, ама то е лесно да крадеш това, което хората са построили.

85

Циник

преди 5 години

Аз гласувам за AFD - тъnите дрънканици за фашисти .... само показват, че и у нас има *** , които пригласят на Меркелският мейнстрийм - БЕЗ ДА СА СИ НАПРАВИЛИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ИМ ПЛАТФОРМА!Аз я прочетох...има я в нета...по-социална е от тази на много други "етаблирани" партии в Германия - но разликата е, че те искат да спрат източването на милиарди от социалната и здравна системи на Германия!Аз владея перфектно немски - но никой не ми е плащал "курсове по интеграция"!

84

Анонимен

преди 5 години

Как ще се отнема частно имущество за да се дава на паразитни забулени същества безплатно ! Германия вече е не е Германия след като такива индивиди с ислямски имена са в организации и предлагат такива неща.

83

Анонимен

преди 5 години

Като нашите соц тарикати няма. Партиен секретар, Директор на соц. Предприятие. И всички от БКП + БСП. Станаха с богаташи с няколко апартамента без да им ги вземат. Сега са ги дали под наем. ,

82

БПФ

преди 5 години

Никакви подписки не могат да узаконят конфискацията на частна собственост - деяние което противоречи на всякакво национално и международно право. Тоя гърчав талибан утре може да тръгне да събира подписки за референдум, легализиращ рязането на глави на "неверници" отстрана на "новите германци" - и какво? Ами берлинската община да построи 500 000 общински жилища, да ги пусне под наем на ниска цена и готово - ще прецака "лошите капиталисти" с пазарни средства... ама да гепиш е по-лесно, нали?

81

Циник

преди 5 години

Имам колега турчин ( алахогъзец ) , който на една от обедните почивки се фукаше, как теглил кредит и си купил триетажна къща с двор....пълна с арабски имигранти....социала му плащал месечните вноски...и даже бил на горница....направил си е "хесапа" ...Мурксул-ханъм ще му изплати - имота ... и след 15 години - ще можел да я продаде за 350 000 евро...Пито - платено!

80

Анонимен

преди 5 години

***, именно съвсем различният подход към различни групи чужденци, идващи или дошли по различно време в Германия, породи възхода на партията Алтернатива за Германия. Това е друга тема. Несправедливо е и спрямо приетите според договор граждани на СССР, етнически немци повече от 300 000 хиляди, приети, но без да им се признаят дипломите, без подпомагане.

79

Циник до 107

преди 5 години

Да ти го обясня по друг начин....Популизъм е - когато немците виждат - как азюланти от Азия с по 10 т а а нета биват настанявани в двуетажни къщи с двор....за сметка на данъкоплатеца ...и местния джобцентър им плаща вода...ток...наем..и такса смет....но не е популизъм .... да "национализираш" частна собственост - та да я дадеш на афганците..У нас "национализация" кога (пак)

78

man

преди 5 години

Тук доста бъркат собственото си озлобление с чуство за справедливост

77

Анонимен

преди 5 години

***, не става дума за политиката на "Зелените" като цяло, а за конкретен цитат на техен виден представител ( между другото - бял, рус и красив немец) .Да се отрича някакъв довод, само защото е от лице, което недолюбваме, е неразумно, непродуктивно, точно казано - детинщина. Проблемът съществува не само в градове с много чужденци, очаквам да го знаете.

76

Тинев

преди 5 години

Православната църква чествува днес Свети Цветан Седмоапартаментников.

75

Анонимен

преди 5 години

А апартаментите на Цецо и Шайката кога ще ги секвестират?