23

Анонимен

преди 5 години

Ценик, да знаеш че това дето чичковците правят с теб не е хубаво. *** не казвай на майка си, че и тя ще поиска.

22

Реставратор

преди 5 години

Разходка из едно московско предградие - центъра на София- площад ал Невски- храм ал Невски- улица Московска - булевард "Руски"- руска черква Св. Николай- улица Аксаков- улица Гурко- булевард Сталин- улица граф Игнатиев - улица Паренсов- булевард Сталинград- площад Ленин- паметник цар "освободител- булевард Дондуков - паметник на съветската армия - булевард Толбухин- булевард Бирюзов- улица Алабин...народе ????

21

Циник до клонингите

преди 5 години

Шумкарчета....по-далеч от панелките няма да стигнете....това е нормално .. За некадърни труженички от околовръстното...въпрос е - къде ще отидете - когато започнат да се срутват?Предлагам да се запасявате с картонени кашони от хладилници...

20

Анонимен

преди 5 години

...бе май си неврастеник, а ценик? Имаш ли нощни опикавания?

19

Циник

преди 5 години

Един чичко експерт с шапка с пискюл ми даде шоколадче.

18

Циник

преди 5 години

Тесните улички между блоковете се ремонтират веднъж на 5-6 години и в дъждовно време дупките в асфалта заприличват на Марианската падина. Мисълта, че всяка вечер се прибираш в сив паралелепипед, а през прозореца виждаш още много такива геометрични форми, не е много вдъхновяваща. Затова и цените на панелките са много по-ниски от тези на останалите жилища. Според някои експерти срокът на годност на панелните блокове е половин век. Въпросът е какво ще правят тези милион и половина души след като изтече този срок?

17

Анонимен

преди 5 години

Сеник пълни дивотии плямпаш. Улиците в комплексите са широки, поне за разлика от новите квартали, където са си направо сокаци. Има въздух между блоковете, за разлика от сегашните строежи с отстояния по 8-10 метра. Санираните блокове изглеждат добре. А за вътрешното пространство и за качеството на строителството няма за какво да се споменава. Нови сгради на по 5-10 години изглеждат като 50-60 годишни.

16

Циник

преди 5 години

Тези грозни панелки и сега са населени от близо милион и половина българи. Въпреки санирането, обстановката в тях е все така потискаща, а повечето от обитателите им имат комплекса, че живеят в гето. Който е успял да се измъкне от него, не си и помисля да се върне. Защото те са създадени, за да бъдат всички равни в мизерията си. В тези квартали колите на фирмите на Чистота минават само веднъж седмично, за да изпразват контейнерите с отпадъци. През останалото време около тези контейнери се вие смрад на гнило. Тесните улички между блоковете се ремонтират веднъж на 5-6 години и в дъждовно време

15

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Фъндъкова : майката на нацията , балдъза на еврозоната

14

Анонимен

преди 5 години

Люлин и Младост са великолепно проектирани с помощта на германски архитекти. Добри пространства заедно с нормален достъп до всичко необходимо. Всичко това беше унищожено в наши дни чрез презастрояване, особено в Младост. Сега, населението е друг въпрос....

13

Циник

преди 5 години

Паметници на съвеЦката армия....дала свидни жертви .... в борбата с метиловия алкохол!

12

Циник до 13

преди 5 години

Шумкарче .... твоите "добавки" с одеколон Тройной и Боярщик ...*** внимавай с Боярщика ...да не окьоравееш!

11

Реставратор

преди 5 години

А кои са кметовете които са превърнали центъра на София в едно долнопробно московско предградие !?...където всяка втора улица и булевард, всяка втора черква, площад и паметник са с руски имена !Къде в центъра на българската столица е булевард Цар Симеон Велики, къди са паметниците на нашите славни царе, будители, възрожденци, къде е булевард "Златен век", а не жилищна кооперация "златен век" ??...народе ????

10

Анонимен

преди 5 години

Сегашната е майка на манастирски ливади и на всички небостъргачи, вкл. и златен век

9

Анонимен

преди 5 години

И прислужника на Тодор Живков също беше кмет на София.

8

Циник до 8

преди 5 години

Ъхъ.... ако пак ви допуснат на власт...вас шумкарските унуки ... и последния пенсионер с ролатор ще побегне!Гарантирано от БСП!

7

Активист на БКП

преди 5 години

До ЦиникТо в Швейцария и другарят Борисов не е управлявал,та затова...

6

W A1 Mtel

преди 5 години

Деса мерцедеса след целувката с червило се скри

5

Анонимен

преди 5 години

До 4-тиПиши на български българино!

4

Анонимен

преди 5 години

Снимката е "трепач" - Тези са хората, които управляват!