80

Анонимен

преди 5 години

Аристократ от Димитрофграт.

79

Калинко Малинко

преди 5 години

До Калеко АлекоПРЕДСТАВЕНА Е И ОЩЕ КАК.НАЛИ РАБФАКОВКА БЕШЕ МИНИСТЕРКА.СЕГА БАРНИ РЪБЪЛА....НАПРЕД КЪМ НОВИ ЮРИДИЧЕСКИ УСПЕХИ.ДРОГАРЕ! УРА!

78

Анонимен

преди 5 години

Тоя не може да говори на книжовен български език, какъв министър на правосъдието ще е.

77

Анонимен

преди 5 години

Ако по мен се напишат толкова много хвалебствия, Бога ми веднага ще подам отвод.Този няма и порода.

76

Калеко Алеко

преди 5 години

Споко другаре и другарки, Вашата театрална Работническо-мениджърска трупа в момента е извънпарламентарна, така че оставете парламентарните дела и назначенията в министерствата на парламентарно представените партии ... !!!

75

Цветанов е невинен -

преди 5 години

"Днес се опитват да го вкарат в затвора!Но ние няма да го позволи, няма да допуснем това, защотоЦВЕТАНОВ Е НЕВИНЕН!Не само невинен, той е ДОСТОЕН човек, рискувал живота си и знаейки какво да очаква когато се изправи срещу МАФИЯТА-ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ"Данаил Кирилов заАпартаментгейт

74

Цветанов е невинен-2

преди 5 години

"....Човекът който бе начело на МВР и начело на негоивияя кураж бяха неутрализирани-НАГЛИТЕ-КИЛЪРИТЕ-МАГИСТРАЛНИТЕ ГРАБЕЖИ-ДДС ИЗМАМНИЦИ-ОКТОПОДА И МНОГО ДРУГИ (главните букви са буквален текст -така са въведени)Днес се опитват да го вкарат в затвора...."Данаил Кирилов по случай имотния скандал "Апартаментгейт" - за Цветанов

73

ЦВЕТАНОВ Е НЕВИНЕН

преди 5 години

Цветанов като вътрешен министър се изправи срещу мафията и престъпността и за това с днешна дата след управлението на тройната коалицияМАФИЯТА -ОКТОПОДА са решили да се разправят с него и го унижават.Всичко това се случва с подкрепата на българския "независим" съд, пред нашите очи и очите на ЕВропа и света"....."Цветанов е невинен" - фейс страница задействана от Данаил Кирилов, по случай имотния скандал - цитирането е без промяна на текста, вкл. и с главните букви

72

Анонимен

преди 5 години

И това ще бъде министър на ПРАВОСЪДИЕТО? АЗ предлагам - национален бойкот на съдии и прокурори, докато този не само не излети от министерството, не само от Парламента, но и от Герб.

71

Анонимен

преди 5 години

Кажете кой негов закон не е провал? Закон според който адвокати трябав да донасят за клиенти- провалЗакон за обратна давност - няма го никъде по светаЗакон "Пеевски", внесен от него и приет от Парламента- без коментарзакон за личните данни - в цял ЕС има редица изключения - например за журналисти и писатели - , у нас направиха егати яката цензура и отговорен е точно той.Закон за изборния кодекс - срам какъв закон създаде. да не говорим за явни процедурни нарушения при определянето на ЦИК

70

Тишина

преди 5 години

Тук и троловете на шайката ги е срам да се покажат при тази новина... Докъде стигнахме...

69

Анонимен

преди 5 години

Боже, не вярвах, че Десислава АХладова - калинката, ще ми се види песен. Но в сравнение с този дори и Цачева стоеше по-добре. Тя поне не се напъваше да законодателства.

68

Анонимен

преди 5 години

до 71 - именно защото са нискоинтелигетни подлизурковци и не могат да развият критично мислене и независимост от главния бос.

67

Анонимен

преди 5 години

Поредната подставена мишка, тоя яко го оправляват на конци че той носа не може да си избърше без да пита. Потъваме още повече, Сомалия на Европа.

66

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо трябва да "отсвирим" окончателно Герб на тези избори. Само така ще може да се сложат нови хора и да започнат истински проверки. Трябва да гласуваме за абсолютно всеки друг - само не и за Герб.

65

niki

преди 5 години

Защо слагат нискоинтелигентни подлизурковци на такива постове?

64

Анонимен

преди 5 години

Нека си спомним - досега Десислава Ахладова заместваше Цачева. Обикновено практиката е и.д. заместникът за стане постоянно лице. Защо не я оставиха а сложиха Кирилов? за да "покрие" бъркотиите на Цветанов

63

Гашо

преди 5 години

Много е Омен тоя. Измисли групата Цветанов е невинен, стана за резил. ***, слагач и слаб юрист

62

Анонимен

преди 5 години

Данаил Кирилов - към Цветанов - шефе вече съм министър на правосъдиетоЦветанов - Ами тогава Бързо почвай да покриваш далаверите с АРтекс, какво се мотаеш, б?

61

Анонимен

преди 5 години

Данаил Кирилов - човекът създал фейс страницата "Цветанов е невинен" стана правосъден министър. каква новина само. да не говорим, че тази фейс страница бе пълна с граматически и фактологически грешки. Според Данаил корилов Цветанов ни отървал от "октопода", но съда оправда Алексей Петров по всички дела.