29

Анонимен

преди 5 години

Какъв възрожденски образ на даскала, като всички даскали са партийно назначени Калинки и Гинки?!Образованието затъна безвъзвратно. Както всичко друго.

28

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно нищо да се връща, а да се повиши респекта на учителя пред учениците, но това не става само с кухи апели !Този Президент е нужно да се върне в казармата защото акъла му е колкото на новобранец !

27

RIP

преди 5 години

Радев се вижда че е патриот, но е безсилен когато правителството е съставено от туркофили и предатели.Дано на гербаджиите им падне самолета, друго спасение няма. Инаме скоро децата ще учат турски, а български само вкъщи.

26

Фатмак

преди 5 години

Радефф, радефф, то само с призиви и лозунги не става.

25

Гледна точка

преди 5 години

*** иска да ни върне в 19век със заучени клишета и фрази. Тайгата немедлено го зове.

24

RIP

преди 5 години

В днешните даскали няма нищо възрожденско, само учат децата за пет вековното присъствие и ги карат да се турчеят. Скоро очаквайте да искарат Левски и Ботев терористи и предатели като кюрдите. Турция държи бг политиците и медиите в малкия си джоб. Сега *** ще ме изтрие защото той трие само бг коментари, турци никога не трие.

23

Шопо

преди 5 години

Радев,Радев,кой ли те слуша ! Ти слагаш вето,те прегласуват ! Нямаш власт,човече,нямаш власт! В тая насока се борете, президентът да не е книжен тигър,а да може да възпира гешефтите на властта !!!

22

родител

преди 5 години

Даскали - учители одавна няма. Тази професия е окупирана от даскалички - меркантилни, полуграмотни лелки, които си избиват комплексите на гърба на децата. като се започне с отказа от преподаване на учебния материал в час от мързел и най- вече за последващо изнудване за частни уроци, та се стигне до извращения, като "детски боеве". И да ако някое дете е буйно и агресивно, масова практика е да насъскват другите деца да го бият, за да не се занимават те с проблема.

21

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 6 Как какво ? Чули че там има някакви пирамиди.

20

Ти да видиш..

преди 5 години

Радев зове , Корнелия иска и никой не дава.

19

До 14

преди 5 години

Ти правата на президента, не си ли наясно, че се броят на пръстите от едната ръка, това да не ти е министър председателя и да е съсредоточена властта в един човек.

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА каква беше целта на посещението на сем.Радеви в Египет -медиино МЪЛЧАНИЕ.посещение на местен МОЛ и да похарчим едни пари на данъкоплатците :)

17

Анонимен

преди 5 години

Ами направо да се върнем в 19 век и готово.

16

Исти

преди 5 години

Това е вярно

15

Анонимен

преди 5 години

Нужно е това, трябва да се направи онова, ще и трябва... и така вече почти 30 години.... ами хайде направете нещо бе другари политици, май само за приказки и обещания ви бива!!! То се вижда след толкова години демокрация докъде докарахте народа.

14

Празнодумец

преди 5 години

Този Радев все "зове" , " пита", дай му празни приказки и заучени фрази! Как за повече от две години не свърши нищо полезно за българските граждани ?!

13

Без

преди 5 години

Без шамарената фабрика, няма респект това поколение, като знам, че ги възпитават чалгарите от прехода е логична ситуацията.

12

да ама ....

преди 5 години

В момента българското училище е "детска градина"за големи деца.Родителите ги пращат за да са под надзор докато са на работа.Така познатото ни училище е отживелица.

11

Анонимен

преди 5 години

Едно време младите на 14-15г вече започвали да бачкат, на 18-20г. се оженват построяват си къща и до 30г вече имат 4-5 деца, голямо семейство.А днес до 25г още се мотаят по разни университети и докато завършат те вече са остарели. Нямат време нито за семейство нито за деца. Докато си намерят нормална работа живеят до 30-35г с родителите и после остаряват и умират. Това днешното е свъркана система отвсякъде!

10

Анонимен

преди 5 години

До ОКРодителите да се научат да си възпитават децата първо!