21

scbg

преди 5 години

Едиствено за което могат да недоволстват е, че практически магистрала няма, за останалото да си направят една седенка с алчните хотилери по черноморието. НЕ се наядоха .

20

Галин

преди 5 години

дреме ми на патката, ще си ползваме споделеното пътуване :)

19

мислещ

преди 5 години

До 111Във Франция, пътните такси за магистралите са умопомрачителни. Същото е и в Италия, горе-долу, колкото струва бензина, толкова са и пътните такси, за да стигнеш от едно място до друго. Има дублиращи пътища, но по тах ако пътуваш от Ница до Париж ти трябват 2 дни, нон-стоп от кръгово в кръгово, средна скорост - 30 км./ч. Всеки си избира къде да кара - демокрация.

18

шматка

преди 5 години

Хехе.Кое му е безумното бе алчницииии.За 50км са 5лв.При 30-40 пътника са си по 15 ст на човек.От това ли ще фалирате бе бизнИсмении

17

мислещ

преди 5 години

Автобусът вози 50 души. София - Варна ще плати 50 лв. Билетите ще поскъпнат с лев-два. А-у-у-у, НогУ страшнУ. Един мъдър приятел /стар емигрант в Швеция/ вика: "Ако основното ти предимство е, че си евтин, никога няма да станеш богат." Та така....

16

Лапай, правителство!

преди 5 години

Не знам как се не сетиха въздуха да обложат! Срама нямат тия гр.обокопачи и народни изедници. От Грьонинген до Щутгард фликс-буса взема 25 евра за 10-12 часа пътуване. И то с автобус, с тоалетна и обслужване, не като нашите барутници с шофьори с манталитет на горски зверове. Юбера си е съвсем добре. В белите държави, вкл. Румъния, си го има и го ползвам най-редовно. Офрашканите таксиджии-фирмаджии ще стоят гладни скоро. Никой не може да забрани на хората да ползват споделено пътуване.

15

Видение от бъдещето

преди 5 години

Огромни магистрали вечно в ремонт пълни с турски тирове и български велосипедисти.

14

111

преди 5 години

До АнонименВъв Франция плащат ли "винетки"?

13

троле № 9,

преди 5 години

"нали искаш пътища ве каскет?"Че си неграмотен и некултурен е ясно.Ясно е и че тия лапачи и по лев на км за тол-такса да събират,пак няма да оправят пътищата,а ще си ги натикат отново, за кой ли път,в личните джобове,ще си накупят евтини жилища и хотели.Уж от 15 години все пътища правим,а направените такива на нищо не приличат. Не те знам каскет ли си,*** ли си или гола тик.ва стригана,но у нас и децата са наясно, че политиците ни всичките са един дол дренки и работят само в своя изгода.

12

Дзъ

преди 5 години

Ураааа ще платя с 40 лева повече за раздрусан автобус от София до Варна...урааааа и ще си оставя колата даже, за да не замърся ко4ината в която живеем...мдааа

11

Анонимен

преди 5 години

Само да спомена, че с Фликсбус е възможно да си вземеш билет Марсилия-Париж за 6 евро :). А Лион-Париж при пътуване 6 часа билети има и за 99 цента, а от българската версия е 1 лев - по-евтино и от билетче за градския. Така че да не се оплакват много тия

10

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо ще спрем да ползваме и междуградските автобуси и ще си ползваме и тогава личните автомобили. При тази тотална липса на елементарни познания за управление на ресора в държавата това ще е резултатът. Няма откъде вече да лапат, чудят се какво да въведат, че да крадат още и още.А и автобусите ни не стават - стари, разбрицани, с невъзпитани шофьори, без елементарни условия за пътниците - колани, тоалетна /няма в автобусите и пътуват часове без спирка, това го няма никъде по света/. Закривай!

9

Ганчо

преди 5 години

Не Ви харесва плана Макрон, не Ви харесва ТОЛ таксата, какво Ви харесва бе нещастници???? Само печалбата до сега Ви харесва. Ами бръкнете се и ВИЕ и дайте малко назад. Не стига, че ни возите в автобуси гробници, мръсни и неосветени , а сега се бръкнете в вашите джобове. Стига лапане.

8

Ц. Ц.

преди 5 години

... Ми ще поскъпнат ... Няма как ! ... Хвърлил съм "око" на още няколко свежи апартаментчета по Българското Черноморие , на Гръцките островчета , в Западна Европа , и в Ню Йорк ..... Искам да ги купя , ама НЕ искам да ги плащам ! ... Така че ... ще трябва да "избиваме" от някъде ... :) :) :) !!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6По-добре е да не се използва споделеното пътуване.

6

Анонимен

преди 5 години

От София до Пловдив за един автобус трябва да се платят 12 лева. Като ги разхвърлят на 45 пътника се падат по 30ст. Колко кинта е билета, че тия алчни бастуни предричат 15-30% увеличение на билетите?

5

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да се въведе една евро директива и да се намалят седалките в автобусите с цел да се спазва лично пространство на човека от 50 см.

4

Олег

преди 5 години

От какъв зор да поскъпват шоково?! За 200 км това са 20 лв разделени на броя пътници. Обаче отпада и винетката. Повече от 1-2 лв поскъпване и то за София-Варна, Добрич е недопустимо.

3

щом е така

преди 5 години

Все повече хора ще бъдат принудени да ползват споделено пътуване...

2

Сп??нс !?

преди 5 години

10ст/км за пътища от времето на дядо ми. Че те по Европата(където се плаща) ти взимат 12цента за км магистрала.