24

Анонимен

преди 5 години

С толкова много "патриоти" в правителството до сега паметниците на съветската армия трябваше да са изчезнали в небитието от лицето на Татковината ни !Вместо това, събориха най-голямият български паметник в столицата ни - 1300 години България !

23

Анонимен

преди 5 години

Ама какъв патриот е Сидеров !?...откровен руски троянски кон в правителсквото !

22

Анонимен

преди 5 години

досега не съм виждал т.н. "пейтриъти" да позват в речника си хубавата българска дума, с положителен заряд и звучене - "родолюбие", "родолюбец", т.е. човек обичащ своят род, своята родина."патриот", "националист" са "системни" думи, с отрицателен заряд и подтикващи към омраза на чуждият "род" и чуждата "родина".т.е. "родолюбеца излъчва "любов към своето", т.е. интроверт- положит. енергия насочена навътре, а "патриота"/"националиста" излъчват "омраза към чуждото" - отриц. енергия насочена навън

21

Палмето

преди 5 години

Какъв патриот можеш да бъдеш,когато имаш (отношение/сношение) с друга държава?

20

До19

преди 5 години

И понеже сега сме мега зле,означава ли че сме с Русия?

19

Анонимен

преди 5 години

2-*** Палячовци в Парламента , айде да си годи тва Правителство че тоа филм остаря

18

Анонимен

преди 5 години

Когато България е с Русия тогава сме най-зле

17

Х

преди 5 години

За винлело ще гласуват бабите щото им направи пенцията 300лева. А на дядовците е обещал по бутилка грозданка и баба с ботукси на седмица.

16

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!България се ромизира при управлението на руската партия БКП. И понеже беше много хубаво тук граничарите пазеха не някой да не влезе в страната , а на не избяга.Както се пази концлагер.

15

Ха,ха,хаааааааааааа!

преди 5 години

Русия, Путин и цялата нагла сбирщина от варяги е смърт за България!!! Така е било, така е, така и ще бъде!!! Който реве за Русия- на Аерофлот и в Москва завинаги!!! България е в НАТО и ЕС и няма да отстъпим нито крачка назад от тях !!!

14

Гледна точка

преди 5 години

Ми достойно и честно ли е, А. Джамбазки на предните избори за ЕП да бъде излъчен от общите ОП и сега когато той набра популярност ВМРО се "цепят"!?

13

До 8

преди 5 години

Номер 8 редактора го изтри, така че коментара ми не се отнася за ха- ха- ха

12

Анонимен

преди 5 години

Атака са най-големите патриоти .Само че руски .

11

Факт

преди 5 години

До АнонименКаракачанов беше с паспортите.Тоя се ос.а с Оградата.

10

До 8

преди 5 години

По- кротко бе нашия.Тя САЩ не смее да се перчи открито на Русия,та бедна и дрипава България ли ще показва мускулчета. Не ставай смешен!

9

Ха-ха

преди 5 години

Причината Патриотите да не се явят заедно е много тривиална и няма нищо общо с Русия.Ако бяха заедно,ОП щяха да имат някакъв шанс само за един депутат.Как да си го поделят????Освен това,Атака като по-многобройна и организирана би притикала собствения си кандидат до челото.Затова се стигна до това "соломоновско" решение-по-добре никой да няма депутат.Поне ще си ги премерят...процентите.

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Една вяра, една азбука, обща история, сходен език ...Трябва да сме луди да враждуваме с нашите руски братя. Явно сме щом 30 години вече ни настройват срещу Русия и ни побратимяват с историческите ни врагове. Резултатите са видими !От 9 000 000 преди 30 години, днес българите са не повече от 4 500 000. Застаряващ и изчезващ етнос в резултат на етническото прочистване и ГЕНОЦИД в мирно време. Само Русия може да ни помогне. Сиреч от евроатлантическо робство ще ни спаси пак... Дядо Иван

7

Анонимен

преди 5 години

Единственото спасение за България са гн Атанас Атанасов и гн Христо Иванов.Защо не опитаме със тях.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе служба - служба, но големи облаги.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Без Русия - няма България. Факт ! 30 години евроатлантизъм и отдалечаване от Русия и скоро няма да има българи, а държавата трябва да я прекръстят Ромландия.Руснаците ни освободиха и ни помогнаха да възстановим държавата си след 500 години робство. Пак руснаците ни взеха под крилото си след Втората световна война и ни помогнаха да изградим една модерна държава, в която народът ни стигна почти 9 000 000 население.България няма и никога не е имала по-естествен съюзник от руснаците !